یبوست و انگل روده

درود و احترام خدمت استاد گرانقدرم
من روی بیماری که یبوست شدید داشتن درمان انجام دادم خیلی عجیب بود با اینکه ایشون با داروهای خیلی قوی چند هفته یکبار تخلیه داشتن بعد از درمان کاملا تخلیه روده انجام گرفت چیز عجیبی که صورت گرفت ایشون نمی دونستن انگل دارن به منم نگفته بودن ولی انرژی درمانی اونقدر هوشمند هستش که انگلها رو هم تخلیه کرده بود بدون اینکه من کار خواستی بکنم
سپاسگزارم از آموزشهای عالیتون

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
من روی بیماری که یبوست شدید داشتن درمان انجام دادم خیلی عجیب بود با اینکه ایشون با داروهای خیلی قوی چند هفته یکبار تخلیه داشتن بعد از درمان کاملا تخلیه روده انجام گرفت چیز عجیبی که صورت گرفت ایشون نمی دونستن انگل دارن به منم نگفته بودن ولی انرژی درمانی اونقدر هوشمند هستش که انگلها رو هم تخلیه کرده بود بدون اینکه من کار خواستی بکنم
سلام میکروب روده داشتن کدوم پرتوکل رو انجام دادید؟

ساراجب

کاربر ویژه
سلام و درود استاد من روی تیروئید خودم دارم کار میکنم هنوز متوجه اتفاق خاصی نشدم و میدونم که دوماه باید این کار ادامه بدم

ساراجب

کاربر ویژه
وهم زمان روی زانوی پام لحظه ای آروم میشه البته بهتر از قبل شده ولی هنوز خوب نشده

سلام میکروب روده داشتن کدوم پرتوکل رو انجام دادید؟
سلام عزیزم نه میکروب نبوده خود انگل که به‌ شکل کرم هست بوده و ایشون نمیدونستن اصلا انگل روده دارن وقتی داخل مدفوعشون می بینن خیلی هم می ترسن از توضیحاتشون من فکر می کنم انگل اسکاریس داشتن
من پاکسازی رو انجام دادم و بعد به روده ها دستور دادم همین الان فعالیت کنن و هر چیزی داخلشان هست رو تخلیه کنن
چون شرایطشون حاد بود درد شکم داشتن و نتیجه این شد که عنوان کردم

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
منم برای کسی که سالهاست یبوست بسیااار شدید داره و اصلا زندگیشو مختل کرده درمان از راه دور انجام دادم معجزه شده..بعد که رفتم بیمارو دیدم رنگ روش باز شده بودو میتونس راه بره..چون این اواخر دیگه نمیتونس حتی راه بره..البته نمیدونم علت ناتوانی حرکتیش چیه..ولی بقدری خوشحال بودن همه که چند بار تخلیه کرده اصلنم باورشون نمیشه..
راستش خودمم باورم نمیشد😁😁
میگفتم اخه مگه الکیه منه تازه کار بتونم همچین کاری بکنم.. ولی تصمیم دارم درمانشو ادامه بدم تا بهبودی بیشتر حاصل بشه..😊🙏🏼🌺🌺

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
منم برای کسی که سالهاست یبوست بسیااار شدید داره و اصلا زندگیشو مختل کرده درمان از راه دور انجام دادم معجزه شده..بعد که رفتم بیمارو دیدم رنگ روش باز شده بودو میتونس راه بره..چون این اواخر دیگه نمیتونس حتی راه بره..البته نمیدونم علت ناتوانی حرکتیش چیه..ولی بقدری خوشحال بودن همه که چند بار تخلیه کرده اصلنم باورشون نمیشه..
راستش خودمم باورم نمیشد😁😁
میگفتم اخه مگه الکیه منه تازه کار بتونم همچین کاری بکنم.. ولی تصمیم دارم درمانشو ادامه بدم تا بهبودی بیشتر حاصل بشه..😊🙏🏼🌺🌺
پرتوکل یبوست ؟یک روز درمیون؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام و درود استاد من روی تیروئید خودم دارم کار میکنم هنوز متوجه اتفاق خاصی نشدم و میدونم که دوماه باید این کار ادامه بدم
درمان را باید حدود یک ماه تا سه ماه بستگی به مدت زمانی که مشکل تیروئید دارید انجام دهید و سپس با آزمایش مشخص کنید که وضعیت تیروئیدتان در چه موقعیتی قرار گرفته است

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا