مهدی اسلامی
کاربر ویژه
سپاس آقای انصاری گرامی. نکات کلیدی و مهمی رو فرمودین. با کریستال به دو نفر در دو شب انرژی فرستاده بودم و دیروز خسته بودم زیاد و طول عصر بخاطر خستگی خوابیدم و احتمال زیاد به قول شما بخاطر سختگیری خودم باشه. 

همین که شما آقا مهدی عزیز پیگیر و مصمم هستید مطمئن باش که درمانگر بزرگ و موفقی میشین.. اینجا این همه تجربه دوستان هست و فقط سه دوره است که همچین نعمت بزرگی داریم یعنی از سه دوره پیش که ما بودیم تمام تجربیات و خیلی پروتکل ها باعث شده کار همه مون راحت بشه و طبق شنیده ها قبلاً حضوری از شهرستان و راه دور نزد استاد آموزش میدیدند و هرکسی میرفت شهر خودش..سپاس آقای انصاری گرامی. نکات کلیدی و مهمی رو فرمودین. با کریستال به دو نفر در دو شب انرژی فرستاده بودم و دیروز خسته بودم زیاد و طول عصر بخاطر خستگی خوابیدم و احتمال زیاد به قول شما بخاطر سختگیری خودم باشه.![]()
خیلی خوشحالم از تشویق تون. خدا خیرتون بده دمتون گرم. من شب برای خشم ۳۰ دقیقه درمان خشم رو انجام میدم و انتظار دارم چیزی باعث عصبی شدنم نشه ولی فرداش در محل کار بخاطر اینکه کار زیاد هست و ارباب رجوع دارم یه لحظه عصبی میشم و انرژی وجودیم هدر میره ولی نا امید نیستم و هر شب درمان خشم کتاب روان درمانی رو انجام خواهم داد تا عصبی نشم. اگر تجربه ایی در این خصوص دارین لطفا راهنمایی بفرمایین.همین که شما آقا مهدی عزیز پیگیر و مصمم هستید مطمئن باش که درمانگر بزرگ و موفقی میشین.. اینجا این همه تجربه دوستان هست و فقط سه دوره است که همچین نعمت بزرگی داریم یعنی از سه دوره پیش که ما بودیم تمام تجربیات و خیلی پروتکل ها باعث شده کار همه مون راحت بشه و طبق شنیده ها قبلاً حضوری از شهرستان و راه دور نزد استاد آموزش میدیدند و هرکسی میرفت شهر خودش..
اکنون انجمن همه چیز هست و حتی بدون پرسیدن اگه در انجمن جستجو کنید خیلی جواب هاتون را پیدا میکنید.نگران چیزی نباشید .
کریستال انرژی خیلی زیادی داره و اگه راحت نیستین با دستتون کار کنید من خودم 99 درصد با دستم انرژی میدم.. ولی خیلی دوستان مخصوصا خانوم ها عاشق کریستال هستن و خیلی خوب هم نتیجه میگیرن.. در یک روش که جا افتادین و موفق شدین میتونید روشهای دیگه درمان هم امتحان کنید.. البته جسارتن با توجه به سوالات شما و در مورد شما عرض میکنم![]()
در انجمن کلی مطلب بابت تجربه دوستان درباره خشم و روان درمانی موجوده و حتما مطالعه بفرمایید.. یک مدت با کریستال کار نکنید و از خودتان دور کنید .. در کنار درمان خشم و استرس حداقل دو هفته هر روز مدیتیشن دوقلب را انجام بدین و در میان مدیتیشن یک فضای کاری عالی همراه با آرامش که در آن مشغول کار هستید را مثل یک فیلم تجسم و بسازید و به آن فضا با محیط کار تان لبخند و شکرگذاری از ته قلب تان کنید خودتان را دقیق در آن محیط با تمام جزییات تجسم کنید که حتی در حالی که ارباب رجوع دارین و کلی سرو صداست شما دارین لذت میبرین و ساعت اتمام کارتان را با لبخند مشاهده و حس رضایت که دارین به منزل میروید را تجسم کنیدخیلی خوشحالم از تشویق تون. خدا خیرتون بده دمتون گرم. من شب برای خشم ۳۰ دقیقه درمان خشم رو انجام میدم و انتظار دارم چیزی باعث عصبی شدنم نشه ولی فرداش در محل کار بخاطر اینکه کار زیاد هست و ارباب رجوع دارم یه لحظه عصبی میشم و انرژی وجودیم هدر میره ولی نا امید نیستم و هر شب درمان خشم کتاب روان درمانی رو انجام خواهم داد تا عصبی نشم. اگر تجربه ایی در این خصوص دارین لطفا راهنمایی بفرمایین.![]()
خیلی خیلی متشکرمدر انجمن کلی مطلب بابت تجربه دوستان درباره خشم و روان درمانی موجوده و حتما مطالعه بفرمایید.. یک مدت با کریستال کار نکنید و از خودتان دور کنید .. در کنار درمان خشم و استرس حداقل دو هفته هر روز مدیتیشن دوقلب را انجام بدین و در میان مدیتیشن یک فضای کاری عالی همراه با آرامش که در آن مشغول کار هستید را مثل یک فیلم تجسم و بسازید و به آن فضا با محیط کار تان لبخند و شکرگذاری از ته قلب تان کنید خودتان را دقیق در آن محیط با تمام جزییات تجسم کنید که حتی در حالی که ارباب رجوع دارین و کلی سرو صداست شما دارین لذت میبرین و ساعت اتمام کارتان را با لبخند مشاهده و حس رضایت که دارین به منزل میروید را تجسم کنید
دو تا سه هفته این کار را انجام دهید..
هر روز که صبح از منزل خارج میشوید در دلتان یا جایی که راحتین از فرشته نگهبانتان پس از سلام و تشکر بابت مراقبت از شما از او بخواهید لطفاً فرشته نگهبان امروز مراقب من باش و به من شادی و آرامش و انرژی زیاد بده و انرژی های آلوده و موجودات انرژیکی آلوده در محل کار و اطرافم را پاکسازی کن و مراقبم باش..از تو خیلی خیلی سپاسگزارم..کلمه خواهش و التماس را بکار نبرید..و عین همین را بیزحمت انجام بدهید.. من خودم هر روز عین همین عبارت را میگم و مطمین باشید در کنار مدیتیشن دو قلب سریع نتیجه اش را می بینید..![]()
بی نهایت ممنونم آقای دکتر. متاسفانه مردم ناراضی هستن و اعتراض زیاد میکنن در ادارات دولتیبرای اینکه در محل کارتان عصبانی و خشمگین نشوید بهترین کار این هست که طرز فکرتان را نسبت به کار عوض کنید و تغییر دهید و زمانی که ارباب رجوع به سمت شما میآید به اون لبخند بزنید تا به این گونه انرژی منفی آنها بر روی شما نریزد.
نیازی نیست که خودتان را پر از انرژی خشم کنید بعد شبها سعی کنید آنها را جارو کنید
یاد بگیرید ذهنتان را طوری تربیت کنید که در طول روز عصبانی نشود
و این یک تصمیم هست و بسیار ساده هست
هر موضوعی که پیش میآید
به خودتان بگویید که من از پسش بر میآیم و لبخند بزنید
سلام خانوم فنایی بزرگوار.. چوب کاری میفرمایید من به پای شما و خانوم هاشمی و دوستان بزرگوار که نمیرسم و همیشه شاگرد و در حال یادگیریم..چقدر خوب شد بعد از مدتها از راهنمایی های شما فیض میبریم.. راستش موقع کلاس که به خودم اجازه نمیدادم بخاطر اینکه حواس بچه ها پرت نشه نظری بدم..سلام جناب اسلامی آقای انصاری شا کرداول کلاس ما بود تمام نکاتی که گفتن صحیح میباشد اجازه بدین من هم یک نکته یاد آور شوم شما هنگام صبح که از خانه میخواهید خروج کنید یک ستاره طلایی یا سفید روی سرخود تجسم کنید وبا اون یک سپر برای خودتون بسازیز وبگوئید تا به خانه برمیگردم از من محافظت کند وهمه جوره کنترل روی شما داشته باشد
علیرضای عزیزسلام خانوم فنایی بزرگوار.. چوب کاری میفرمایید من به پای شما و خانوم هاشمی و دوستان بزرگوار که نمیرسم و همیشه شاگرد و در حال یادگیریم..چقدر خوب شد بعد از مدتها از راهنمایی های شما فیض میبریم.. راستش موقع کلاس که به خودم اجازه نمیدادم بخاطر اینکه حواس بچه ها پرت نشه نظری بدم..
الان که کلاسها تموم شده از تجربه ها و رهنمایی های شما بزرگواران درس میگیریم
![]()
در نور و برکت و عشق الهی باشیدعلیرضای عزیز
همیشه لطف داری و درخشانی
جایگاه خاصی برای خودم قائل نیستم و بیشتر علاقمندم به یادگیری
و در کنار و همدوش شما دوستان عزیزم؛ مشتاقانه به پیش میریم
سایه مهر و آگاهی استاد عزیزمان مستدام
من میخام برای عصبانیت دستبند تورمالین بگیرم🫢بی نهایت ممنونم آقای دکتر. متاسفانه مردم ناراضی هستن و اعتراض زیاد میکنن در ادارات دولتی
هردو کریستالهای قوی هستنتورمالین سبز باید باشه یا سیاه؟
چرا درمان عصبانیت را بر روی خودتان انجام نمیدهید؟من میخام برای عصبانیت دستبند تورمالین بگیرم🫢
روی عصبانیتت کار فاطمه جانمن میخام برای عصبانیت دستبند تورمالین بگیرم🫢
روی عصبانیتت کار فاطمه جان
اینجوری وابسته میشی به دستبند و شرطی میشی که اگر بود ارامی و اگر نبود عصبی میشی و این هم استاد در کلاس گفتند که کریستالها انرژیها و مریضیها رو زیاد میکنند و باید از خود دور کرد یکی که بیماری قلبی داردانگشتر عقیق قرمز را از خود دور کند و این عصبانیت موجودی عناصری در درون ماست که ممکن هست این خشم را زیادت کند اگر کریستال تقدیس شده باشد خوب هست ولی کسی که در مانگر نیست و فرد عادی هست این کریستالها ممکن هست دردسر ساز باشد
ترمالین سیاه یک پاک کننده قوی هست و برنامه ریزی باان عالی هست انگشتر ترمالین سیاه هم خوب هست
مهین جان تورمالین سیاه گرفتم برای پاکسازی عمومی درسته؟رنگی ک میده سبزه؟روی عصبانیتت کار فاطمه جان
اینجوری وابسته میشی به دستبند و شرطی میشی که اگر بود ارامی و اگر نبود عصبی میشی و این هم استاد در کلاس گفتند که کریستالها انرژیها و مریضیها رو زیاد میکنند و باید از خود دور کرد یکی که بیماری قلبی داردانگشتر عقیق قرمز را از خود دور کند و این عصبانیت موجودی عناصری در درون ماست که ممکن هست این خشم را زیادت کند اگر کریستال تقدیس شده باشد خوب هست ولی کسی که در مانگر نیست و فرد عادی هست این کریستالها ممکن هست دردسر ساز باشد
ترمالین سیاه یک پاک کننده قوی هست و برنامه ریزی باان عالی هست انگشتر ترمالین سیاه هم خوب هست
سلام خانوم توسلی ... ترمالین سیاه در اصل همان سبز خیلی تیره است و همان کاربرد سبز را داردمهین جان تورمالین سیاه گرفتم برای پاکسازی عمومی درسته؟رنگی ک میده سبزه؟
ترمالین سیاه همان سبزه تیرستمهین جان تورمالین سیاه گرفتم برای پاکسازی عمومی درسته؟رنگی ک میده سبزه؟