روانشناس خوب
انجمن
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدید کنندگان کنونی
جستجو در ارسال های پروفایل
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
روانشناس خوب
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
سمیه حسینی نسب
به موضوع
پر طاووس در تکنیک ارتباط با ارواح برتر🦚
پاسخ داد.
استاد جان در طی انجام تکنیک یک درد ظریف روی ناحیه پیشونیم داشتم و هنوز هم این درد رو دارم ولی اصلا آزار دهنده نیست... میشه لطفا بفرمایید...
جمعه ساعت 16:01
سمیه حسینی نسب
ارسال کرد در موضوع
پر طاووس در تکنیک ارتباط با ارواح برتر🦚
در
انجمن تلپاتی
.
سلام و درود فرآوان بر استاد عزیزم و دوستان گرامی ام...🙏🙏🙏 در تکنیک ارتباط با ارواح برتر، روح راهنمای من به من چند پر طاووس هدیه داد🦚 و...
جمعه ساعت 15:43
م
مژگان ملک محمدی
reacted to
سمیه حسینی نسب's post
in the thread
وقتی پرانا، باشگاه ورزشی را به خانه می آورد!💪 کاربرد پراناهای رنگی در تجسم ابزارهای ورزشی🏋️
with
Like
.
😘🌸🩷😘🌸🩷😘
جمعه ساعت 14:55
م
مژگان ملک محمدی
reacted to
سمیه حسینی نسب's post
in the thread
وقتی پرانا، باشگاه ورزشی را به خانه می آورد!💪 کاربرد پراناهای رنگی در تجسم ابزارهای ورزشی🏋️
with
Like
.
درود بر استاد عزیزم...🙏🙏🙏 الهی آمین...🤲🌈🤲🌈🤲🌈🤲
جمعه ساعت 14:55
م
مرضیه حسینی
به موضوع
باران صورتی
پاسخ داد.
خوب خداروشکر سپاس گذارم 🌸
جمعه ساعت 14:43
ف
فاطمه دلکش
reacted to
وحید آدینه's post
in the thread
درمان مسمویت غذایی
with
Like
.
چند روز پیش دچار مسمویت غذایی شدید شده بودم طوری که ساعت 5 صبح با دل درد شدید از خواب بیدار شدم،بلافاصله از پروتکل مسمویت غذایی استفاده...
جمعه ساعت 13:57
سمیه حسینی نسب
به موضوع
پاسخ داد.
درود بر استاد عزیزم...🙏🙏🙏 الهی آمین...🤲🌈🤲🌈🤲🌈🤲
جمعه ساعت 13:50
سمیه حسینی نسب
به موضوع
پاسخ داد.
😘🌸🩷😘🌸🩷😘
جمعه ساعت 13:48
سمیه حسینی نسب
reacted to
مژگان ملک محمدی's post
in the thread
with
Like
.
بینهایت بینهایت از استاد عزیزم سپاسگذارم که در این چند سال چراغ راه همه عزیزان بودند نور و برکت و آرامش و برای ایشان آرزو میکنم ...
جمعه ساعت 13:46
سمیه حسینی نسب
reacted to
مژگان ملک محمدی's post
in the thread
with
Like
.
عزیزم لطف دارید 😘😘😘😘😘🌹🌹🌹
جمعه ساعت 13:46
م
مژگان ملک محمدی
به موضوع
پاسخ داد.
بینهایت بینهایت از استاد عزیزم سپاسگذارم که در این چند سال چراغ راه همه عزیزان بودند نور و برکت و آرامش و برای ایشان آرزو میکنم ...
جمعه ساعت 12:52
م
مژگان ملک محمدی
به موضوع
پاسخ داد.
عزیزم لطف دارید 😘😘😘😘😘🌹🌹🌹
جمعه ساعت 12:14
م
مژگان ملک محمدی
reacted to
سمیه حسینی نسب's post
in the thread
with
Like
.
سلام سلام سلام و درود بر مژگان عزیزم... 😃🥰🙏دوست مهربان و خوش قلب و پرانرژی من...💝💖💞 بینهایت بینهایت بینهایت سپاسگذارم...🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏مژگان جان...
جمعه ساعت 12:12
سمیه حسینی نسب
به موضوع
پاسخ داد.
سلام سلام سلام و درود بر مژگان عزیزم... 😃🥰🙏دوست مهربان و خوش قلب و پرانرژی من...💝💖💞 بینهایت بینهایت بینهایت سپاسگذارم...🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏مژگان جان...
جمعه ساعت 12:08
سمیه حسینی نسب
reacted to
مژگان ملک محمدی's post
in the thread
with
Like
.
با قدرت ذهنت و تجسم خلاقت میتونی قله های موفقیت و پیشرفت و یکی پس از دیگری طی کنی و به اوج برسی راه روشنی در پیش داری عزیزم 🪷🪷🪷🪷🪷
جمعه ساعت 12:01
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
روانشناس خوب
تازه چه خبر
بالا