روانشناس خوب
انجمن
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدید کنندگان کنونی
جستجو در ارسال های پروفایل
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
روانشناس خوب
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
محمدتقی بیگی
reacted to
سمیه حسینی نسب's post
in the thread
درمان درد شدید قلب در اثر دلتنگی عزیزان❤️🩹
with
Like
.
سلام و درود بر استاد بزرگوار و همه عزیزان و دوستان...🙏 درمانجوی عزیز، آقای ۳۶ ساله ای با من تماس گرفتند و گفتند بعد از اینکه از خواب...
2026 , August 30
محمدتقی بیگی
reacted to
مژگان ملک محمدی's post
in the thread
تجربه نور و آگاهی
with
Like
.
✨️ عرض سلام دارم خدمت استاد بزرگوارم و همراهان گرامی 🍃 تجربه ای بعد از درمان داشتم خیلی جالب و سراسر نور و آگاهی بود هم برای خودم و هم...
2026 , August 30
محمدتقی بیگی
reacted to
Dr.Aram's post
in the thread
تجربه نور و آگاهی
with
Like
.
برخی از درمانگران هستند که تجربیاتی دارند که انگار با انرژیهای دیگران در ارتباط هستند معمولا با مدیتیشن و نرژی درمانی مکرر این خصوصیت...
2026 , August 30
محمدتقی بیگی
به موضوع
توری نارنجی
پاسخ داد.
سلام استاد گرامی همه را بخشیدم خودم راهم بخشیدم وتا حدی که برام امکان داشته کمک کردم مالم را خوردن درحد توان کمک مالی کردم هروز تراموا...
2026 , August 30
محمدتقی بیگی
reacted to
Dr.Aram's post
in the thread
توری نارنجی
with
Like
.
درود برخی از مواقع اتفاقات بدی که می افتند انگیزه کمک کردن به دیگران و یا حتی خودمان را از ما می گیرد بهتر هست در ابتدا بر روی خود کار...
2026 , August 30
Dr.Aram
به موضوع
توری نارنجی
پاسخ داد.
درود برخی از مواقع اتفاقات بدی که می افتند انگیزه کمک کردن به دیگران و یا حتی خودمان را از ما می گیرد بهتر هست در ابتدا بر روی خود کار...
2026 , August 30
محمدتقی بیگی
reacted to
Dr.Aram's post
in the thread
ریزش مو_سفیدی مو_رنگ خاکستری شد
with
Like
.
بسیار عالی و خوب است انشالله که همیشه مادرتون سالم و تندرست باشد ❤️❤️❤️
2026 , August 30
محمدتقی بیگی
reacted to
مهین جواهری's post
in the thread
ریزش مو_سفیدی مو_رنگ خاکستری شد
with
Like
.
به نام خدا ●استاد من بطور امتحانی روی سفیدی موهای مادرم کار میکنم که اگر نتیجه خاصی نشان داد اطلاع بدم موهای مادرم کاملا سفید شده است...
2026 , August 30
محمدتقی بیگی
reacted to
آزاده جهانگیری's post
in the thread
مدیتیشن دوقلب و دی ان ای های بنفش
with
Like
.
تبریک میگم کدهای نوری شما فعال شده اونم دقیقا در تاریخ درست❤️🔥 باشد که از کارگران نور باشید✨✨ در نور بدرخشید⚡️
2026 , August 30
محمدتقی بیگی
reacted to
وحید آدینه's post
in the thread
درمان مسمویت غذایی
with
Like
.
چند روز پیش دچار مسمویت غذایی شدید شده بودم طوری که ساعت 5 صبح با دل درد شدید از خواب بیدار شدم،بلافاصله از پروتکل مسمویت غذایی استفاده...
2026 , August 30
محمدتقی بیگی
reacted to
Dr.Aram's post
in the thread
مدیتیشن دو قلب و نورهای طلایی💫🌟✨
with
Like
.
فعلا برنامه به صورت حضوری هست تاکنون برنامهای برای آنلاین آن نداشته ایم ایشالا که فرصتی شود بتوانیم آنلاین هم در خدمت بقیه دوستان باشیم
2026 , August 30
محمدتقی بیگی
reacted to
سمیه حسینی نسب's post
in the thread
with
Like
.
درود استاد عزیزم...🙏 اصلا یادم نبود باشگاه چهارشنبه ها به صورت حضوری... من مشهد زندگی میکنم... ای کاش استاد میشد این کلاس ها آنلاین یا...
2026 , August 30
محمدتقی بیگی
reacted to
سمیه حسینی نسب's post
in the thread
with
Like
.
با سلام و درود خدمت استاد بزرگوار و همه دوستان و عزیزان...🙏 مدیتیشن دو قلب امروز برای من متفاوت ترین مدیتیشنی بود که تا حالا تجربه کرده...
2026 , August 30
محمدتقی بیگی
به موضوع
پرانای طلایی
پاسخ داد.
سلام وقت بخیر میشه در مورد چاکرای ۸،۹ یه توضیح بدید ایا این چاکراها در این پیکر هستند یا به پیکرهای اتری اختری مربوط است
2026 , August 30
محمدتقی بیگی
reacted to
سمیه حسینی نسب's post
in the thread
پرانای طلایی
with
Like
.
چکیده ای از مقالات تخصصی حوزه تاثیر تجسم نور طلایی بر ارتقای فرکانس پرانا: Energy Medicine & Golden Light ) (Visualization در ادبیات...
2026 , August 30
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
روانشناس خوب
تازه چه خبر
بالا