روانشناس خوب
انجمن
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدید کنندگان کنونی
جستجو در ارسال های پروفایل
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
روانشناس خوب
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
محمدتقی بیگی
reacted to
مژگان ملک محمدی's post
in the thread
پرانای طلایی
with
Like
.
بسیار عالی پرانای طلایی یا انرژی الهی هست نور خالص نور معنویت مر بوط به اگاهی برتر و چاکراهای بالاتر چاکرای هشتم و نهم ✨️✨️✨️⭐️⭐️⭐️
2026 , August 30
م
مژگان ملک محمدی
reacted to
محمدتقی بیگی's post
in the thread
توری نارنجی
with
Like
.
سلام استاد گرامی سلام دوستان عزیز واقعا هزاران لایک و گل و قلب قرمز هدیه به وجود همه از این همه انرژی دوستان من ۵۵ سالمه خیلی رنجش...
2026 , August 30
محمدتقی بیگی
reacted to
مژگان ملک محمدی's post
in the thread
درمان پرانیک منییر
with
Like
.
عرض سلام و درود خدمت استاد بزرگوارم 🌹 درمانجویی داشتم با مشکل عدم تعادل شدید که مربوط به جابجایی مایع داخل گوش بود همراه با ضعف و...
2026 , August 30
محمدتقی بیگی
به موضوع
توری نارنجی
پاسخ داد.
سلام استاد گرامی سلام دوستان عزیز واقعا هزاران لایک و گل و قلب قرمز هدیه به وجود همه از این همه انرژی دوستان من ۵۵ سالمه خیلی رنجش...
2026 , August 30
محمدتقی بیگی
reacted to
مهین جواهری's post
in the thread
وقتی پرانا، باشگاه ورزشی را به خانه می آورد!💪 کاربرد پراناهای رنگی در تجسم ابزارهای ورزشی🏋️
with
Like
.
انرژی تاچند روز میتونه دوام بیاره؟ خودتونم تست کنید ببینید اصلا امکان همچین موردی هست یانه شاید شد شاید نشد هرکسی یه جور خلاقیت داره...
2026 , August 30
مرضیه جعفری
reacted to
مهین جواهری's post
in the thread
شنیدن صدای کبوتر🕊️
with
Like
.
درود براستاد بزرگوارم دقیقا ایجاد منیت میشه و کاملا از مسیر اصلی خارجمون میکنه سپاس از یاداوری اموختهای ارزشمندتون
2026 , August 29
Dr.Aram
reacted to
مهین جواهری's post
in the thread
وقتی پرانا، باشگاه ورزشی را به خانه می آورد!💪 کاربرد پراناهای رنگی در تجسم ابزارهای ورزشی🏋️
with
Like
.
انرژی تاچند روز میتونه دوام بیاره؟ خودتونم تست کنید ببینید اصلا امکان همچین موردی هست یانه شاید شد شاید نشد هرکسی یه جور خلاقیت داره...
2026 , August 29
Dr.Aram
reacted to
مهین جواهری's post
in the thread
توری نارنجی
with
Like
.
من هروقت برم پشت بام انگار میرم ازمایشگاه فیزیک ولی تحهیزاتم رنگیه مثلا نارنجی تست میکنم خط میکشم از نقطه ای که مورچه حشره بالدار یا مگس...
2026 , August 29
Dr.Aram
reacted to
مهین جواهری's post
in the thread
شنیدن صدای کبوتر🕊️
with
Like
.
درود براستاد بزرگوارم دقیقا ایجاد منیت میشه و کاملا از مسیر اصلی خارجمون میکنه سپاس از یاداوری اموختهای ارزشمندتون
2026 , August 29
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
روانشناس خوب
تازه چه خبر
بالا