روانشناس خوب
انجمن
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدید کنندگان کنونی
جستجو در ارسال های پروفایل
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
روانشناس خوب
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
سمیه حسینی نسب
به موضوع
شنیدن صدای کبوتر🕊️
پاسخ داد.
ممنونم استاد که با حرف هاتون بهم امید دادید...🙏 فکر کردم اشتباه کردم که تجربیاتم رو به اشتراک گذاشتم و دیگه هیچ انگیزه ای برای گذاشتن...
دوشنبه ساعت 17:41
سمیه حسینی نسب
reacted to
Dr.Aram's post
in the thread
شنیدن صدای کبوتر🕊️
with
Like
.
تجربه جالبی بود درباره بیان تجربیات باید این مسئله رو خدمتتون بگم که بیان تجربیات باعث میشود که توهم قدیس شدن را از ما میگیرد و...
دوشنبه ساعت 17:27
خلیل شهریاری
reacted to
مهین جواهری's post
in the thread
وقتی پرانا، باشگاه ورزشی را به خانه می آورد!💪 کاربرد پراناهای رنگی در تجسم ابزارهای ورزشی🏋️
with
Like
.
برای چربی های دور شکم با نارنجی ۵۰درصد حلقه های ورزشی یا هولاهوپ درست کنید با ان ورزش کنید برای لاغری چربی شکم خوب هست میتونید از تکنیک...
دوشنبه ساعت 12:31
خلیل شهریاری
reacted to
مهین جواهری's post
in the thread
وقتی پرانا، باشگاه ورزشی را به خانه می آورد!💪 کاربرد پراناهای رنگی در تجسم ابزارهای ورزشی🏋️
with
Like
.
درود برخانم حسینی نسب خلاقیت خوبی بود موفق باشید اینجا از تکنیک دستوری و خود هیپنوتیزم استفاده کردید دقیقا انرژی انجاست که فکر ما...
دوشنبه ساعت 12:31
خلیل شهریاری
reacted to
سمیه حسینی نسب's post
in the thread
with
Like
.
با سلام و درود فرآوان خدمت استاد عزیزم و همه دوستان و بزرگواران🙏 از دو ماه و نیم قبل من یک کش پیلاتس برای خودم ساختم و با اون تمرینات...
دوشنبه ساعت 12:30
خلیل شهریاری
به موضوع
توری نارنجی
پاسخ داد.
سلام و عرض ادب حضور استاد عزیز ، خانم جواهری مهربان و سایر بزرگواران در مورد دستور به پراناهای رنگی از این قدرت و دستورگیری آنها ، حتی...
دوشنبه ساعت 12:28
خلیل شهریاری
reacted to
مرضیه جعفری's post
in the thread
توری نارنجی
with
Like
.
سلام.. آقای بیگی عزیز،متاسفانه یا خوشبختانه من شمارو خیلی خوووب درک میکنم..من هم برای درمانگری همین حسارو دارم.چون سالیان زیادی با دردو...
دوشنبه ساعت 12:20
خلیل شهریاری
reacted to
محمدتقی بیگی's post
in the thread
توری نارنجی
with
Like
.
سپاس از وجود پر مهرتون با اینکه خودم روانشناسی میخونم ولی در مورد خودم توجه نکرده بودم و به این متن زیبا توجه کردم فکر کردم کمی به...
دوشنبه ساعت 12:19
خلیل شهریاری
reacted to
آزاده جهانگیری's post
in the thread
توری نارنجی
with
Like
.
درود بر شما جناب بیگی بزرگوار به نظر من شما برای خودتون سنگ تموم گذاشتید. این که آدم توی شرایط نرمال بخنده، شادی کنه، جشن بگیره و سالم...
دوشنبه ساعت 12:18
خلیل شهریاری
reacted to
Dr.Aram's post
in the thread
توری نارنجی
with
Like
.
درود برخی از مواقع اتفاقات بدی که می افتند انگیزه کمک کردن به دیگران و یا حتی خودمان را از ما می گیرد بهتر هست در ابتدا بر روی خود کار...
دوشنبه ساعت 12:17
خلیل شهریاری
reacted to
مهین جواهری's post
in the thread
توری نارنجی
with
Like
.
من هروقت برم پشت بام انگار میرم ازمایشگاه فیزیک ولی تحهیزاتم رنگیه مثلا نارنجی تست میکنم خط میکشم از نقطه ای که مورچه حشره بالدار یا مگس...
دوشنبه ساعت 12:15
خلیل شهریاری
reacted to
مهین جواهری's post
in the thread
توری نارنجی
with
Like
.
دورد برشما،نارنجی رو میتونید به مسیرهاشون بدید و دستور دفع و دور شدن بدید و یا کلی تصور کنید درزهای کل محیط خانه رو بعد انرژی کلی نارنجی...
دوشنبه ساعت 12:14
خلیل شهریاری
reacted to
فاطمه سادات حسینی's post
in the thread
توری نارنجی
with
Like
.
سلام خانم جواهری عزیز سپاس از لطفتون برای تجربیات و اطلاعات مفید و کاربردی که اشتراک میزارید ❤️❤️. منم اوایل تابستون برای پشه های ریز...
دوشنبه ساعت 12:11
خلیل شهریاری
reacted to
مژگان ملک محمدی's post
in the thread
توری نارنجی
with
Like
.
خانم جواهری با پراناهای رنگی همه کاری میشه انجام داد هر کدوم کارآیی خودشو داره فقط باید انجام داد تا معجزشو ببینی
دوشنبه ساعت 12:10
خلیل شهریاری
reacted to
مهین جواهری's post
in the thread
توری نارنجی
with
Like
.
حتی بفنش رو اطراف توله سگی که از مادرش جداشده و درخواب ناله میکرد و میلرزید بنفش کشیدم
دوشنبه ساعت 12:10
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
روانشناس خوب
تازه چه خبر
بالا