روانشناس خوب
انجمن
ارسال های جدید
جستجو در انجمن ها
تازه چه خبر
ارسال های جدید
جدیدترین ارسال های پروفایل
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدید کنندگان کنونی
جستجو در ارسال های پروفایل
ورود
جستجو
جستجو
جستجو فقط در عنوان ها
توسط:
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
منو
ورود
نصب
روانشناس خوب
تازه چه خبر
جاوا اسکریپت غیر فعال است برای تجربه بهتر، قبل از ادامه، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
آخرین فعالیت
تازه چه خبر
ارسال های جدید
آخرین فعالیت
Dr.Aram
به موضوع
پرانای طلایی
پاسخ داد.
چاکراهای زمین نقاط مختلفی هستند که در کشورهای مختلف هست
چهارشنبه ساعت 08:43
Dr.Aram
به موضوع
همیشه قهر
پاسخ داد.
دوستان تجربیاتشونو در مورد این مسئله بنویسند از نظر انرژیکی اگر خواستید روی اون کار بکنید باید احساسات منفی مثل خشم و کینه را در او...
چهارشنبه ساعت 08:40
مرضیه جعفری
reacted to
مژگان ملک محمدی's post
in the thread
شنیدن صدای کبوتر🕊️
with
Like
.
بله خانم هاشمی کاملا درست میفرمایید شما عزیزید واقعا دیدگاهها فرق میکنه 🩷🩷🩷🌹🌹🌹🙏🙏
سه شنبه ساعت 21:41
مرضیه جعفری
reacted to
hashemi's post
in the thread
شنیدن صدای کبوتر🕊️
with
Like
.
درود مژگان عزیز من به زبان ساده توضیح دادم و گفتم باید دید این کار ما رو به نتیجهای میرسونه یا نه. به هر حال همه ما دانشجوی یک استادیم...
سه شنبه ساعت 21:38
مرضیه جعفری
reacted to
hashemi's post
in the thread
شنیدن صدای کبوتر🕊️
with
Love
.
جانان شادزی💞 در نوری🌻🪽 حقیقت را در میان دوستان به فرياد بكش. اگر چنین نکنی آنچه که گویی یا حقیقت نیست یا در جمع دوستان نیستی. و...
سه شنبه ساعت 21:37
ف
فاطمه دلکش
reacted to
Dr.Aram's post
in the thread
پرانای طلایی
with
Like
.
چاکراهای زمین در مکانهای خاصی از زمین هستند که تبادل انرژی در آنها بسیار زیاد است اینکه در اینجا بتوانیم با آنها ارتباط برقرار کنیم...
سه شنبه ساعت 19:44
ف
فاطمه دلکش
reacted to
مژگان ملک محمدی's post
in the thread
پرانای طلایی
with
Like
.
درود و مهر استاد عزیزم بله در ۷ کشور هستند بسیار عالیه اگر ارتباط برقرار کنیم 🙏🙏🙏🌹🌹🌹
سه شنبه ساعت 19:43
ف
فاطمه دلکش
reacted to
محمدتقی بیگی's post
in the thread
پرانای طلایی
with
Like
.
سلام وقت بخیر ایا چاکراهای زمین مانند انسان ریشه و خاجی و خورشیدی....دارد و هرکدام خواص خود را دارند چگونه میشود با آنها ارتباط...
ف
فاطمه دلکش
reacted to
Dr.Aram's post
in the thread
پرانای طلایی
with
Like
.
بله چاکراهای زمین هم ۷ عدد هستند و از چاکرای قاعدهای یا ریشه گرفته و به چاکرای آجنا و تاج منتهی میشوند که هر کدام از آنها در منطقه...
ف
فاطمه دلکش
reacted to
مژگان ملک محمدی's post
in the thread
پرانای طلایی
with
Like
.
استاد جان امروز داشتم موقعیت و نگاه میکردم روی زمین با توجه به جایگاهی که خواب دیده بودم درست به صورت یک خط انرژی از امریکا تا کانادا...
ف
فاطمه دلکش
reacted to
سمیه حسینی نسب's post
in the thread
پرانای طلایی
with
Like
.
چکیده ای از مقالات تخصصی حوزه تاثیر تجسم نور طلایی بر ارتقای فرکانس پرانا: Energy Medicine & Golden Light ) (Visualization در ادبیات...
سه شنبه ساعت 19:39
م
مژگان ملک محمدی
به موضوع
شنیدن صدای کبوتر🕊️
پاسخ داد.
بله خانم هاشمی کاملا درست میفرمایید شما عزیزید واقعا دیدگاهها فرق میکنه 🩷🩷🩷🌹🌹🌹🙏🙏
سه شنبه ساعت 19:35
م
مژگان ملک محمدی
به موضوع
پرانای طلایی
پاسخ داد.
استاد جان امروز داشتم موقعیت و نگاه میکردم روی زمین با توجه به جایگاهی که خواب دیده بودم درست به صورت یک خط انرژی از امریکا تا کانادا...
سه شنبه ساعت 19:33
hashemi
به موضوع
شنیدن صدای کبوتر🕊️
پاسخ داد.
درود مژگان عزیز من به زبان ساده توضیح دادم و گفتم باید دید این کار ما رو به نتیجهای میرسونه یا نه. به هر حال همه ما دانشجوی یک استادیم...
سه شنبه ساعت 19:23
م
مژگان ملک محمدی
به موضوع
شنیدن صدای کبوتر🕊️
پاسخ داد.
یک مورد دیگه هم خوابی دیدم که به استاد هم گفتم به اشتراک گذاشتم که دوستان دیگر انجام بدن البته خودم دارم تحقیق میکنم به چه مواردی هم...
سه شنبه ساعت 19:16
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
روانشناس خوب
تازه چه خبر
بالا