مهری محمدآبادی
کاربر ویژه
سلام به آقای دکتر و دوستان خوبم.من از تکنیک القای ذهن برای جابه جا کردن محل خدمت پسرم استفاده کردم خدارو شکر جواب گرفتم .از استاد بی نهایت تشکر میکنم.
این تکنیک واقعا فوق العاده هست و خیلی سریع نتیجه میدهسلام به آقای دکتر و دوستان خوبم.من از تکنیک القای ذهن برای جابه جا کردن محل خدمت پسرم استفاده کردم خدارو شکر جواب گرفتم .از استاد بی نهایت تشکر میکنم.
متشکرمخدا را شکر بسیار خوشحالیم انشالله که همیشه موفق باشید
خیلی عالی است میشه کمی توضیع دهید تکنینک اقا ذهنی کدام دوره هست دوره تله پاتی القا ذهنی موجود است همو تکنینک است یا کدام تیکنیک دگر میشه کمی توضعی دهیدسلام به آقای دکتر و دوستان خوبم.من از تکنیک القای ذهن برای جابه جا کردن محل خدمت پسرم استفاده کردم خدارو شکر جواب گرفتم .از استاد بی نهایت تشکر میکنم.
سلام تکنیک آلفای ذهنی رو باید از سایت آقای دکتر بخرین .من تو تلگرام از منشی شون خریدم .خیلی عالی است میشه کمی توضیع دهید تکنینک اقا ذهنی کدام دوره هست دوره تله پاتی القا ذهنی موجود است همو تکنینک است یا کدام تیکنیک دگر میشه کمی توضعی دهید
سلام تکنیک آلفای ذهنی رو باید از سایت آقای دکتر بخرین .من تو تلگرام از منشی شون خریدم .
سلام به آقای دکتر و دوستان خوبم.من از تکنیک القای ذهن برای جابه جا کردن محل خدمت پسرم استفاده کردم خدارو شکر جواب گرفتم .از استاد بی نهایت تشکر میکنم.
چجوریه ببخشید
تکنیک القای ذهنی تکنیکی هست که شما میتوانید بر روی ذهن و ناخودآگاه دیگران تاثیر بگذارید
این تکنیک را زمانی که سوژه خواب هست باید انجام داد
برای انجام دقیق اون فایلی به همین منظور آماده شده است که با مرکز تماس بگیرید برایتان با هزینه .![]()
اره داداش همون تکنیک توی دوره تله پاتیهخیلی عالی است میشه کمی توضیع دهید تکنینک اقا ذهنی کدام دوره هست دوره تله پاتی القا ذهنی موجود است همو تکنینک است یا کدام تیکنیک دگر میشه کمی توضعی دهید