تکنیک القای ذهن

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
سلام به آقای دکتر و دوستان خوبم.من از تکنیک القای ذهن برای جابه جا کردن محل خدمت پسرم استفاده کردم خدارو شکر جواب گرفتم .از استاد بی نهایت تشکر میکنم.
این تکنیک واقعا فوق العاده هست و خیلی سریع نتیجه میده🤩

ز

زکریا زکاوت

کاربر جدید
سلام به آقای دکتر و دوستان خوبم.من از تکنیک القای ذهن برای جابه جا کردن محل خدمت پسرم استفاده کردم خدارو شکر جواب گرفتم .از استاد بی نهایت تشکر میکنم.
خیلی عالی است میشه کمی توضیع دهید تکنینک اقا ذهنی کدام دوره هست دوره تله پاتی القا ذهنی موجود است همو تکنینک است یا کدام تیکنیک دگر میشه کمی توضعی دهید

مهری محمدآبادی

کاربر ویژه
خیلی عالی است میشه کمی توضیع دهید تکنینک اقا ذهنی کدام دوره هست دوره تله پاتی القا ذهنی موجود است همو تکنینک است یا کدام تیکنیک دگر میشه کمی توضعی دهید
سلام تکنیک آلفای ذهنی رو باید از سایت آقای دکتر بخرین .من تو تلگرام از منشی شون خریدم .

Dr.Aram

تیم مدیریت
تکنیک القای ذهنی تکنیکی هست که شما می‌توانید بر روی ذهن و ناخودآگاه دیگران تاثیر بگذارید
این تکنیک را زمانی که سوژه خواب هست باید انجام داد
برای انجام دقیق اون فایلی به همین منظور آماده شده است که با مرکز تماس بگیرید برایتان با هزینه ارسال می‌گردد

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
تکنیک القای ذهنی تکنیکی هست که شما می‌توانید بر روی ذهن و ناخودآگاه دیگران تاثیر بگذارید
این تکنیک را زمانی که سوژه خواب هست باید انجام داد
برای انجام دقیق اون فایلی به همین منظور آماده شده است که با مرکز تماس بگیرید برایتان با هزینه .🙂

آخرین ویرایش:

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
اره داداش همون تکنیک توی دوره تله پاتیه

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا