مهری محمدآبادی
کاربر ویژه
سلام و درود به استاد و دوستان خوبم. ما گلخانه گوجه داریم یه مدتی مشتری خوب نداشتیم با راهنمایی آقای دکتر فایل رونق سازی رو خریدم همان شب اول که اجرا کردم مشتری های روس سرازیر شدن .دکتر جان ازتون متشکرم
درود بر خانم محمدآبادی عزیزسلام و درود به استاد و دوستان خوبم. ما گلخانه گوجه داریم یه مدتی مشتری خوب نداشتیم با راهنمایی آقای دکتر فایل رونق سازی رو خریدم همان شب اول که اجرا کردم مشتری های روس سرازیر شدن .دکتر جان ازتون متشکرم
خانم هراتیان عزیز ما وقتی تجربیات شما را میخوانیم هم انرژی مضاعف و چند برابر میگیریمدرود بر خانم محمدآبادی عزیز
من شخصا وقتی تجربه ها و نتایج عالی دوستان رو میخونم واقعا انرژی و انگیزه ام مضاعف میشه
همیشه درخیر و برکت باشید![]()
سپاس لطف و وجودتون استادجانخانم هراتیان عزیز ما وقتی تجربیات شما را میخوانیم هم انرژی مضاعف و چند برابر میگیریم![]()
سلام دوست عزیزسلام و درود به استاد و دوستان خوبم. ما گلخانه گوجه داریم یه مدتی مشتری خوب نداشتیم با راهنمایی آقای دکتر فایل رونق سازی رو خریدم همان شب اول که اجرا کردم مشتری های روس سرازیر شدن .دکتر جان ازتون متشکرم
سلام بلهسلام دوست عزیز
فایل تکنیک رونق سازی رو جداگانه از موسسه تهیه کردین ؟
سلام مجددخدمت شما دوست عزیزسلام و درود به استاد و دوستان خوبم. ما گلخانه گوجه داریم یه مدتی مشتری خوب نداشتیم با راهنمایی آقای دکتر فایل رونق سازی رو خریدم همان شب اول که اجرا کردم مشتری های روس سرازیر شدن .دکتر جان ازتون متشکرم
سلام دوستان فایل رونق سازی چیه من ندارمسلام بله
سلام دوست عزیزسلام دوستان فایل رونق سازی چیه من ندارم
تشکرسلام دوست عزیز
این فایل جز دوره انرژی درمانی نیست
در صورتیکه نیاز داشتید برای خریدش به تلگرام تجسم خلاق پیام بدید.
شاد و موفق باشید![]()
درود بر استاد بزرگوارتکنیک رونق سازی یکی از تکنیکهایی هست که در انرژی درمانی در مورد آن صحبت میشود ولی اگر میخواهید تکنیک صوتی آن را داشته باشی باید از مرکز آن را خریداری کنید