تکنینک رونق سازی

مهری محمدآبادی

کاربر ویژه
سلام و درود به استاد و دوستان خوبم. ما گلخانه گوجه داریم یه مدتی مشتری خوب نداشتیم با راهنمایی آقای دکتر فایل رونق سازی رو خریدم همان شب اول که اجرا کردم مشتری های روس سرازیر شدن .دکتر جان ازتون متشکرم

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
سلام و درود به استاد و دوستان خوبم. ما گلخانه گوجه داریم یه مدتی مشتری خوب نداشتیم با راهنمایی آقای دکتر فایل رونق سازی رو خریدم همان شب اول که اجرا کردم مشتری های روس سرازیر شدن .دکتر جان ازتون متشکرم
درود بر خانم محمدآبادی عزیز
من شخصا وقتی تجربه ها و نتایج عالی دوستان رو میخونم واقعا انرژی و انگیزه ام مضاعف میشه🥰
همیشه درخیر و برکت باشید🌹

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر خانم محمدآبادی عزیز
من شخصا وقتی تجربه ها و نتایج عالی دوستان رو میخونم واقعا انرژی و انگیزه ام مضاعف میشه🥰
همیشه درخیر و برکت باشید🌹
خانم هراتیان عزیز ما وقتی تجربیات شما را می‌خوانیم هم انرژی مضاعف و چند برابر می‌گیریم ❤️❤️

مریم قلی کیانی

کاربر ویژه
سلام دوست عزیز
فایل تکنیک رونق سازی رو جداگانه از موسسه تهیه کردین ؟

مریم قلی کیانی

کاربر ویژه
سلام مجددخدمت شما دوست عزیز
ایا منظورشما از تکنیک رونق سازی همون تکنیک درست کردن چاکرادر محیط کار هست که با خطوط طلایی به نقاط مختلف وصل میشه ،که استاد در انرژی درمانی آموزش دادن ،؟
یا کلا فرق میکنه و یه چیز دیگست؟؟
ممنون از شما

Dr.Aram

تیم مدیریت
تکنیک رونق سازی یکی از تکنیک‌هایی هست که در انرژی درمانی در مورد آن صحبت می‌شود ولی اگر می‌خواهید تکنیک صوتی آن را داشته باشی باید از مرکز آن را خریداری کنید

فاطمه هراتیان

کاربر ویژه
تکنیک رونق سازی یکی از تکنیک‌هایی هست که در انرژی درمانی در مورد آن صحبت می‌شود ولی اگر می‌خواهید تکنیک صوتی آن را داشته باشی باید از مرکز آن را خریداری کنید
درود بر استاد بزرگوار
استاد جان برای کسب و کارهای اینترنتی که فضای فیزیکی برای پاکسازی و انرژی دهی ندارن به چه شکل روی پیج یا پلتفرم کار کنم؟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا