استاد من وقتی میخام درمان کنم کسی رو..انقد میریزم به هم که سرم درد میگیره.. انگار اعتماد بنفسمو کلا از دست میدم..تمام سرو گردنو گلوم سنگین میشه.یه راهنمایی بکنیددرود بر دوستان عزیز
لطفاً تجربیات روزانه خود را در این بخش بنویسید
![]()
خیلی خوب است شما مرتباً باید ناحیهها را همانطور که انجام دادهاید پاکسازیها و انرژی دادن کمی را انجام دهیدسلام اقای دکتر صبح ساعت۱۰ونیم صبح مادر م دچار حمله شبه سکته مغزی شد. تا اوژانس برسه پاکسازی انجام دادم بنفش الکتریکی وسفید با توجه به اینکه دست وپای راست کاملا لمس بود دهنش قفل شده بود الان حرف میزنه دست وپاش حرکت میکنه دکتر اسکتمک حمله بوده الان اسکن سالمه نوار قلب خوبه انرژی ندادم پاکسازی ادامه بدم کمی بیقرار ه ممنونم از شما راهناییم ممنون میشم خدا عمرتون بده
اثر این درمان موقت هست و باید دوره درمان آنکه حدود یک ماه تا دو ماه هست را به صورت کامل انجام دهیداستاد سلام ، مادرم پوکی استخوان و زانو درد داره و دور مچ های پاش ورم میکنه پاکسازی رو حدود ۳۰۰ بار انجام دادم و ۷ مرتبه پرانای سفید دادم ، الان دو ساعته میگه نسبت به اون یکی پاش خیلی خیلی بهتره و دردش آروم شده ، ازتون ممنونم فقط میخواستم بپرسم اثر این درمان ماندگاره یا موقتا بیمار خوب میشه برای این مورد عرض میکنم . البته تثبت رو هم انجام دادم اما طولانی مدت رو نمیدونم؟
استاد پروتکل دقیقی برای درد زانو و ورم مفاصل لطفا ارائه بدین ممنون.اثر این درمان موقت هست و باید دوره درمان آنکه حدود یک ماه تا دو ماه هست را به صورت کامل انجام دهید
از طرف دیگر باید با استفاده از داروها و قرصهایی که وجود دارد پوکی استخوان او را درمان کنید که انرژی درمانی کمک میکند جذب بیشتری داشته باشد
منم اعتماد به نفس درمان کردن کسی و ندارماستاد من وقتی میخام درمان کنم کسی رو..انقد میریزم به هم که سرم درد میگیره.. انگار اعتماد بنفسمو کلا از دست میدم..تمام سرو گردنو گلوم سنگین میشه.یه راهنمایی بکنید![]()
دقیقا منم همینطورمنم اعتماد به نفس درمان کردن کسی و ندارم
بر روی گربه یا گیاهان یا انسان و هر مورد دیگر میتوانید بر روی دستتان کار کنید و هنگامی که استراحت میکنند جذب انرژی در مورد آنها بیشتر میشودمن چند بار را نتونستم بيام اما همه ويديو را ديدم ديشب هم آخرين ويدئو را ديدم و روي پاي خودم كه همون لحظه در حال ضعف رفتن و رعشه بود انجام دادم و به سرعت خوب شد و روي معده ي خودم هم انجام دادم ديشب به سرعت خوب شد الان دوباره داره يجورايي ضعف ميره البته فكر كنن از گرسنميه روي گربم ميخواستم انجام بدم كه فرار كرد رفت حركت دستمو كه ديد براي گريه هم از راه دور ميشه وقتي در حال استراحته ؟!
درمان از راه دور را انجام بدهید که هیچ مشکلی برایتان نباشدمنم اعتماد به نفس درمان کردن کسی و ندارم
سلام استاد میخام رو دو نفر از راهه دور انجام بدم همین که اجازه بگیرم کافیه؟ چون ممکنه اون تایم سره کار باشن یا در حال انجام کاری یا حتما باید تو حالت پذیرش و راحت باشن؟درمان از راه دور را انجام بدهید که هیچ مشکلی برایتان نباشد
قبلاً هم گفته بودیم که بهتر هست بیمارتان برای جذب دریافت انرژی بیشتر در حالت پذیرش باشد این فرقی برای از نزدیک یا راه دور کار کردن نداردسلام استاد میخام رو دو نفر از راهه دور انجام بدم همین که اجازه بگیرم کافیه؟ چون ممکنه اون تایم سره کار باشن یا در حال انجام کاری یا حتما باید تو حالت پذیرش و راحت باشن؟
درود بر دوستان عزیز
لطفاً تجربیات روزانه خود را در این بخش بنویسید
![]()