تجربیات روزانه انرژی درمانی بهمن ۱۴۰۲

امیرکمالی

کاربر ویژه
سلام من دخترم سردرد وگردن درد داشت اول اسکن کردم طرف چپ سرش انرژیش زیاد بود ازش سوال کردم کدوم طرف گفت چپم سرم درست تشخیص داده بودم بعد جاروی عمومی راانجام دادم بعد جاروی موضعی بعد که گفت دیگه درد نمیکنه بهش انرژی دادم ۷مرتبه بعد هم تثبیتش کردم بعد هم کات به لطف خدا خوب خوب شد اینم اولین تجربه انرژی درمانی من

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
درود بر دوستان عزیز
لطفاً تجربیات روزانه خود را در این بخش بنویسید
🌹🌹🌹🌹❤️❤️
استاد من وقتی میخام درمان کنم کسی رو..انقد میریزم به هم که سرم درد میگیره.. انگار اعتماد بنفسمو کلا از دست میدم..تمام سرو گردنو گلوم سنگین میشه.یه راهنمایی بکنید 🙏🏼

کبری ملکی

کاربر ویژه
سلام اقای دکتر صبح ساعت۱۰ونیم صبح مادر م دچار حمله شبه سکته مغزی شد. تا اوژانس برسه پاکسازی انجام دادم بنفش الکتریکی وسفید با توجه به اینکه دست وپای راست کاملا لمس بود دهنش قفل شده بود الان حرف میزنه دست وپاش حرکت میکنه دکتر اسکتمک حمله بوده الان اسکن سالمه نوار قلب خوبه انرژی ندادم پاکسازی ادامه بدم کمی بیقرار ه ممنونم از شما راهناییم ممنون میشم خدا عمرتون بده

محمد حسن سقایت

کاربر ویژه
استاد سلام ، مادرم پوکی استخوان و زانو درد داره و دور مچ های پاش ورم میکنه پاکسازی رو حدود ۳۰۰ بار انجام دادم و ۷ مرتبه پرانای سفید دادم ، الان دو ساعته میگه نسبت به اون یکی پاش خیلی خیلی بهتره و دردش آروم شده ، ازتون ممنونم فقط میخواستم بپرسم اثر این درمان ماندگاره یا موقتا بیمار خوب میشه برای این مورد عرض میکنم . البته تثبت رو هم انجام دادم اما طولانی مدت رو نمیدونم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام اقای دکتر صبح ساعت۱۰ونیم صبح مادر م دچار حمله شبه سکته مغزی شد. تا اوژانس برسه پاکسازی انجام دادم بنفش الکتریکی وسفید با توجه به اینکه دست وپای راست کاملا لمس بود دهنش قفل شده بود الان حرف میزنه دست وپاش حرکت میکنه دکتر اسکتمک حمله بوده الان اسکن سالمه نوار قلب خوبه انرژی ندادم پاکسازی ادامه بدم کمی بیقرار ه ممنونم از شما راهناییم ممنون میشم خدا عمرتون بده
خیلی خوب است شما مرتباً باید ناحیه‌ها را همانطور که انجام داده‌اید پاکسازی‌ها و انرژی دادن کمی را انجام دهید
روی همه چاکراهای بالاتنه سر پیشانی جمجمه تاج انجام دهید
بر روی خود سر هم انجام دهید.
از چاکرای شبکه خورشیدی غافل نشوید و آن را پاکسازی کنید و کمی انرژی بدهید
درمان را مرتباً ۴ تا ۶ ساعت تکرار کنید

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد سلام ، مادرم پوکی استخوان و زانو درد داره و دور مچ های پاش ورم میکنه پاکسازی رو حدود ۳۰۰ بار انجام دادم و ۷ مرتبه پرانای سفید دادم ، الان دو ساعته میگه نسبت به اون یکی پاش خیلی خیلی بهتره و دردش آروم شده ، ازتون ممنونم فقط میخواستم بپرسم اثر این درمان ماندگاره یا موقتا بیمار خوب میشه برای این مورد عرض میکنم . البته تثبت رو هم انجام دادم اما طولانی مدت رو نمیدونم؟
اثر این درمان موقت هست و باید دوره درمان آنکه حدود یک ماه تا دو ماه هست را به صورت کامل انجام دهید
از طرف دیگر باید با استفاده از داروها و قرص‌هایی که وجود دارد پوکی استخوان او را درمان کنید که انرژی درمانی کمک می‌کند جذب بیشتری داشته باشد

محمد حسن سقایت

کاربر ویژه
اثر این درمان موقت هست و باید دوره درمان آنکه حدود یک ماه تا دو ماه هست را به صورت کامل انجام دهید
از طرف دیگر باید با استفاده از داروها و قرص‌هایی که وجود دارد پوکی استخوان او را درمان کنید که انرژی درمانی کمک می‌کند جذب بیشتری داشته باشد
استاد پروتکل دقیقی برای درد زانو و ورم مفاصل لطفا ارائه بدین ممنون.

Dr.Aram

تیم مدیریت
در بخش پروتکل‌های سایت و در بخش هفته آینده و هفته‌ای که در پیش داریم به صورت کامل در اومده ورم مفاصل صحبت خواهیم کرد

ماهور محمدي

کاربر ویژه
من چند بار را نتونستم بيام اما همه ويديو را ديدم ديشب هم آخرين ويدئو را ديدم و روي پاي خودم كه همون لحظه در حال ضعف رفتن و رعشه بود انجام دادم و به سرعت خوب شد و روي معده ي خودم هم انجام دادم ديشب به سرعت خوب شد الان دوباره داره يجورايي ضعف ميره البته فكر كنن از گرسنميه روي گربم ميخواستم انجام بدم كه فرار كرد رفت حركت دستمو كه ديد براي گريه هم از راه دور ميشه وقتي در حال استراحته ؟!

Dr.Aram

تیم مدیریت
من چند بار را نتونستم بيام اما همه ويديو را ديدم ديشب هم آخرين ويدئو را ديدم و روي پاي خودم كه همون لحظه در حال ضعف رفتن و رعشه بود انجام دادم و به سرعت خوب شد و روي معده ي خودم هم انجام دادم ديشب به سرعت خوب شد الان دوباره داره يجورايي ضعف ميره البته فكر كنن از گرسنميه روي گربم ميخواستم انجام بدم كه فرار كرد رفت حركت دستمو كه ديد براي گريه هم از راه دور ميشه وقتي در حال استراحته ؟!
بر روی گربه یا گیاهان یا انسان و هر مورد دیگر می‌توانید بر روی دستتان کار کنید و هنگامی که استراحت می‌کنند جذب انرژی در مورد آنها بیشتر می‌شود

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
درمان از راه دور را انجام بدهید که هیچ مشکلی برایتان نباشد
سلام استاد میخام رو دو نفر از راهه دور انجام بدم همین که اجازه بگیرم کافیه؟ چون ممکنه اون تایم سره کار باشن یا در حال انجام کاری یا حتما باید تو حالت پذیرش و راحت باشن؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد میخام رو دو نفر از راهه دور انجام بدم همین که اجازه بگیرم کافیه؟ چون ممکنه اون تایم سره کار باشن یا در حال انجام کاری یا حتما باید تو حالت پذیرش و راحت باشن؟
قبلاً هم گفته بودیم که بهتر هست بیمارتان برای جذب دریافت انرژی بیشتر در حالت پذیرش باشد این فرقی برای از نزدیک یا راه دور کار کردن ندارد

س

سکینه آقایی

کاربر جدید
سلام و درود خدمت استاد ارام بزرگوار
من روی گلو درد و گوش درد دخترام کار کردم و خداروشکر نتیجه اش خوب بود
همچنین روی بریدگی سطحی که خیلی زود جاش از بین رفت ممنون شما و خدای مهربانم هستم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا