مژگان ملک محمدی
کاربر ویژه
استاد من سرچ کردم دراین مورد اگر اشکالی ندارد برای عزیزان به اشتراک بزارمراستش نموی دونم
ولی هیچ چیزی اتفاق ی نیست
استاد من سرچ کردم دراین مورد اگر اشکالی ندارد برای عزیزان به اشتراک بزارمراستش نموی دونم
ولی هیچ چیزی اتفاق ی نیست
سلام وعرض ادب به جناب دکتر استاد عزیزو بزرگوارم و شما خانم ملک محمدی عزیز..سلام و عرض ادب به استاد عزیزم
استاد من چند وقته خیلی پروانه میبینم خیلی دورو برم پروانه میاد هرجا میرم حتی تو ماشین هم نشستم پروانه میخواد بیاد تو آیا تعبیر خاصی داره ؟
خانم نصیری دوست گلم انشاالله با عشقی که به خدا و تمام کائنات دارید به تمام خواسته هاتون برسید شما هم سطح ارتعاشتون خیلی بالا هستسلام وعرض ادب به جناب دکتر استاد عزیزو بزرگوارم و شما خانم ملک محمدی عزیز..
چه جالب من هم هر وقت حالم عالیه و از درون حس عشق به همه رودارم .ویا اینکه حس رسیدن به خواسته هامو دارم و فقط یه لایه نازک باهاش فاصله حس میکنم.پروانه میبینم .گاهی چند تا .حتی در زمستان.ویا موقعی که پروانها نیستند.من برا خودم نشونه عالی گداشتم .وعالی هم برام اتفاق میفته.![]()
هزاران بار از لطف و محبتتون به من کمال تشکر رو دارم عزیزمخانم نصیری دوست گلم انشاالله با عشقی که به خدا و تمام کائنات دارید به تمام خواسته هاتون برسید شما هم سطح ارتعاشتون خیلی بالا هست
وتمام دوستان و همراهان واز همه مهمتر استاد فرهیخته و بزرگوارم![]()
درود ،خوشحال میشم اگه نتیجه سرچ رودراینموردبفرمائید مژگان خانماستاد من سرچ کردم دراین مورد اگر اشکالی ندارد برای عزیزان به اشتراک بزارم
درود ،خوشحال میشم اگه نتیجه سرچ
بله درسته برخی مواقع پاکسازی و احسااس میکنم سپاس آقای دکترتفاوتی که یک ناحیه بیمار و یک ناحیه کثیف وجود دارد تغییر ارتعاش آن میباشد
بنابراین زمانی که شما تمرینی را انجام میدهید و ارتعاش ناحیه تغییر پیدا میکند خود به خود پاکسازی هم میگردد
تفاوتی که یک ناحیه بیمار و یک ناحیه کثیف وجود دارد تغییر ارتعاش آن میباشد
بنابراین زمانی که شما تمرینی را انجام میدهید و ارتعاش ناحیه تغییر پیدا میکند خود به خود پاکسازی هم میگردد
سلام من خودم با فرکانس جاهایی که سنگینی داشته باشهدپاکسازی میشه متوجه میشم بعد پر از انرژی میشه خانم دکتر شما انجام بدید ببینید چاکراهاتون لرزش نداره؟ بیشتر چاکرای هشتم و نهم به کل بدنم انرژی میدهتفاوت ناحیه بیمارو کثیف چطوریه در رابطه با ارتعاش
![]()
انجام که میدم عشقم. اما تصور میکنم حالا حالاها باید نون بخورم تا یه چی بشهسلام من خودم با فرکانس جاهایی که سنگینی داشته باشهدپاکسازی میشه متوجه میشم بعد پر از انرژی میشه خانم دکتر شما انجام بدید ببینید چاکراهاتون لرزش نداره؟ بیشتر چاکرای هشتم و نهم به کل بدنم انرژی میده
حالا از این به بعد تصور کنید که همه چی زود نتیجه میدهانجام که میدم عشقم. اما تصور میکنم حالا حالاها باید نون بخورم تا یه چی بشه![]()
حالا از این به بعد
حالا از این به بعد تصور کنید که همه چی زود نتیجه میده![]()
البته این انرژی که پاکسازی میشه انباشتگی انرژی هست به صورت کلی انجام میشه درست مثل انرژی درمانی که نقصان و انباشتگی داره جاهایی که نقصان داره انرژی میاد پرش میکنه یه وقتایی انرژی زیادی وارد بدن میشه شاید آلوده هم نباشه ولی بدن ظرفیت اینهمه انرژی و نداشته باشه به یه صورتی خودش و نشون بده که برمیگرده به احساساتی که دارید واین فرکانسها متعادلش میکنه
البته این انرژی که پاکسازی میشه انباشتگی انرژی هست به صورت کلی انجام میشه درست مثل انرژی درمانی که نقصان و انباشتگی داره جاهایی که نقصان داره انرژی میاد پرش میکنه یه وقتایی انرژی زیادی وارد بدن میشه شاید آلوده هم نباشه ولی بدن ظرفیت اینهمه انرژی و نداشته باشه به یه صورتی خودش و نشون بده که برمیگرده به احساساتی که دارید واین فرکانسها متعادلش میکنه
استاد لطفا تلگرام تونو چک می کنیدکار نیکو کردن از پر کردن هست