تجربه من

سلام و عرض ادب به استاد عزیزم🌺🌺
استاد من چند وقته خیلی پروانه میبینم خیلی دورو برم پروانه میاد هرجا میرم حتی تو ماشین هم نشستم پروانه میخواد بیاد تو آیا تعبیر خاصی داره ؟
سلام وعرض ادب به جناب دکتر استاد عزیزو بزرگوارم و شما خانم ملک محمدی عزیز..
چه جالب من هم هر وقت حالم عالیه و از درون حس عشق به همه رودارم .ویا اینکه حس رسیدن به خواسته هامو دارم و فقط یه لایه نازک باهاش فاصله حس میکنم.پروانه میبینم .گاهی چند تا .حتی در زمستان.ویا موقعی که پروانها نیستند.من برا خودم نشونه عالی گداشتم .وعالی هم برام اتفاق میفته.💫💫

سلام وعرض ادب به جناب دکتر استاد عزیزو بزرگوارم و شما خانم ملک محمدی عزیز..
چه جالب من هم هر وقت حالم عالیه و از درون حس عشق به همه رودارم .ویا اینکه حس رسیدن به خواسته هامو دارم و فقط یه لایه نازک باهاش فاصله حس میکنم.پروانه میبینم .گاهی چند تا .حتی در زمستان.ویا موقعی که پروانها نیستند.من برا خودم نشونه عالی گداشتم .وعالی هم برام اتفاق میفته.💫💫
خانم نصیری دوست گلم انشاالله با عشقی که به خدا و تمام کائنات دارید به تمام خواسته هاتون برسید شما هم سطح ارتعاشتون خیلی بالا هست 💖💖💖💖🍀🍀🍀🍀🍀
وتمام دوستان و همراهان واز همه مهمتر استاد فرهیخته و بزرگوارم🌺🌺🌺🌺

خانم نصیری دوست گلم انشاالله با عشقی که به خدا و تمام کائنات دارید به تمام خواسته هاتون برسید شما هم سطح ارتعاشتون خیلی بالا هست 💖💖💖💖🍀🍀🍀🍀🍀
وتمام دوستان و همراهان واز همه مهمتر استاد فرهیخته و بزرگوارم🌺🌺🌺🌺
هزاران بار از لطف و محبتتون به من کمال تشکر رو دارم عزیزم 🙏🏼💐خدا رو شاکرم که در این جمع روحانی وبا ارتعاش بالا هستم با استادی جناب دکتر آرام عریز و گرامی ودوستان عزیزو با محبتی چون شما😍در نور وعشق الهی سعادتمند باشید.

پیوست ها

• Screenshot_20240608-103611_Chrome.jpg
    Screenshot_20240608-103611_Chrome.jpg
    840.4 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • Screenshot_20240608-103419_Chrome.jpg
    Screenshot_20240608-103419_Chrome.jpg
    526 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • Screenshot_20240608-103257_Chrome.jpg
    Screenshot_20240608-103257_Chrome.jpg
    521 کیلوبایت · بازدیدها: 7
سلام و عرض ادب 💖💜
آقای دکتر فرکانسهای چاکراها پاکسازی هم میکنتد؟
هر موقع فرکانسهارو گوش میکنم اول بدنمو پاکسازی میکنن البته فکر میکنم وقتایی که نیاز باشه به خاطر اینکه احساس میکنم وبعد با فرکانس انرژی وارد بدنم میشه و بعضی جاهای بدنم احساس گرمای شدیدی میکنم درسته ؟ بیشتر سوالم پاکسازی هست

Dr.Aram

تیم مدیریت
تفاوتی که یک ناحیه بیمار و یک ناحیه کثیف وجود دارد تغییر ارتعاش آن می‌باشد
بنابراین زمانی که شما تمرینی را انجام می‌دهید و ارتعاش ناحیه تغییر پیدا می‌کند خود به خود پاکسازی هم می‌گردد

بنابراین زمانی که شما تمرینی را انجام می‌دهید و ارتعاش ناحیه تغییر پیدا می‌کند خود به خود پاکسازی هم می‌گردد
بله درسته برخی مواقع پاکسازی و احسااس میکنم سپاس آقای دکتر🙏🙏🙏🙏

محبوبه بیضائی

کاربر ویژه
💚🌺🍀تفاوت ناحیه بیمارو کثیف چطوریه در رابطه با ارتعاش 🙏🙏

💚🌺🍀تفاوت ناحیه بیمارو کثیف چطوریه در رابطه با ارتعاش 🙏🙏
سلام من خودم با فرکانس جاهایی که سنگینی داشته باشهدپاکسازی میشه متوجه میشم بعد پر از انرژی میشه خانم دکتر شما انجام بدید ببینید چاکراهاتون لرزش نداره؟ بیشتر چاکرای هشتم و نهم به کل بدنم انرژی میده

محبوبه بیضائی

کاربر ویژه
سلام من خودم با فرکانس جاهایی که سنگینی داشته باشهدپاکسازی میشه متوجه میشم بعد پر از انرژی میشه خانم دکتر شما انجام بدید ببینید چاکراهاتون لرزش نداره؟ بیشتر چاکرای هشتم و نهم به کل بدنم انرژی میده
انجام که میدم عشقم. اما تصور می‌کنم حالا حالاها باید نون بخورم تا یه چی بشه 😁😁😁

البته این انرژی که پاکسازی میشه انباشتگی انرژی هست به صورت کلی انجام میشه درست مثل انرژی درمانی که نقصان و انباشتگی داره جاهایی که نقصان داره انرژی میاد پرش میکنه یه وقتایی انرژی زیادی وارد بدن میشه شاید آلوده هم نباشه ولی بدن ظرفیت اینهمه انرژی و نداشته باشه به یه صورتی خودش و نشون بده که برمیگرده به احساساتی که دارید واین فرکانسها متعادلش میکنه

محبوبه بیضائی

کاربر ویژه
البته این انرژی که پاکسازی میشه انباشتگی انرژی هست به صورت کلی انجام میشه درست مثل انرژی درمانی که نقصان و انباشتگی داره جاهایی که نقصان داره انرژی میاد پرش میکنه یه وقتایی انرژی زیادی وارد بدن میشه شاید آلوده هم نباشه ولی بدن ظرفیت اینهمه انرژی و نداشته باشه به یه صورتی خودش و نشون بده که برمیگرده به احساساتی که دارید واین فرکانسها متعادلش میکنه
👍🙏🥰

استاد عزیزم من دیشب تجربه ای داشتم در حال اسکن کردن بدن خودم که خیلی جالب بود برام و فوق العاده و مواردی پیش اومد که برام شگفت انگیز بود و در عین حال پاکسازی هم شد داخل بدنم تمام ارگان بدن و بعد دریافتهایی داشتم که خیلی به اسکن مربوط بود
و دیگر اینکه به هیچ عنوان نمیخوام ذهن کسی و بخونم ولی چرا اونا میان تو ذهن من به عنوان مثال چرا باید ببینم خانمی با بلوز شلوار کرم در شیشه ای بزرگی و با عجله باز کرد و رفت سر کارخودش

و دیگر اینکه بدنم و که اسکن میکردم به سرم که رسیدم یک مکث انجام شد و مثل اینکه انسدادی بود و طرف راست سرم انرژی متمرکز شد ودر حال اسکن که با خارش همراه شد و بعد از اسکن امروز صبح از طرف راست سرم دریافت داشتم سوالم این هست که چپ و راست باید یکسان باشه ؟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا