تجربه من

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام خانم نصیری عزیز 💖🌺
در مراقبه اول و تکنیک صد تنفس داشتم
درمان دردم دست خودمه هر کسی دکتر خودشه ولطف آقای دکتر آرام عزیز🙏🙏🙏🙏
ضمنا تکنیکهای فرکانس هر چاکرا و حتما انجام بدید دریافتها بیشتر میشه
اخر این صد تنفس به خلسه میریم خیلی خوبه

خدا رو شکر عزیز سلامت تندرست باشی
تجربهای خوب و شیرینی را در زندگیت تجربه کنی عزیزم

وقتی قضاوت کنی درجا محو میشندبا یاداشت کردن فکر کنم در اخر معبر چیزی بشیم یا یوزارسیف😂
ممنون عزیزم واقعا یا پیشگو میشیم یا معبر😊😊😊😊😊😊

پس طبق دریافتی که داشتی فقط باید پاکسازی کنید تروما سیاه اگر دارید قوی ترین پاکسازی هست حتی میتونی بهش برنامه بدی اون ناحیه رو برات تمیز کنه و یا روی ان نقاط بزاری برات پاکسازی کند

شفا و رحمت الهی جاریست در مسیر رسیدن به عشق الهی ثابت قدم باشی و موفق عزیزم❤🌱
اگر یادتون باشه گفته بودم یک انرژی پخش تیره دیده بودم در قسمت درد و ازبعد دیگه که نگاه کنیم به این درمان از نظر فیزیکی باید قسمت کبد پاکسازی بشه از سموم بدن چون من کولونوسکوپی که انجام دادم دو روز فقط مایعات خوردم این خودش هم سموم بدن و دفع میکنه هم روی چاکرای تاج تاثیر مثبت میزاره بدن سبک میشه دریافتها بیشتر میشه

مهین جواهری

کاربر ویژه
اگر یادتون باشه گفته بودم یک انرژی پخش تیره دیده بودم در قسمت درد و ازبعد دیگه که نگاه کنیم به این درمان از نظر فیزیکی باید قسمت کبد پاکسازی بشه از سموم بدن چون من کولونوسکوپی که انجام دادم دو روز فقط مایعات خوردم این خودش هم سموم بدن و دفع میکنه هم روی چاکرای تاج تاثیر مثبت میزاره بدن سبک میشه دریافتها بیشتر میشه
تغذیه و رژیم خیلی اثر دارد ۹۰درصد خود خوراک ماهم از گوشت هست که این خودش روی شهودات اثر مخربی دارد

سلام خانم نصیری عزیز 💖🌺
در مراقبه اول و تکنیک صد تنفس داشتم
درمان دردم دست خودمه هر کسی دکتر خودشه ولطف آقای دکتر آرام عزیز🙏🙏🙏🙏
ضمنا تکنیکهای فرکانس هر چاکرا و حتما انجام بدید دریافتها بیشتر میشه.
سپاسگزارم از شما خانم ملک محمدی عزیز. امیدوارم به زودی زود حالتون عالی بشه🤲وشفا کامل پیدا کنید.
منم از اقای دکتر ارام استاد عزیزو بزرگوار و فرزانه ام هزاران بار سپاسگزارم که این علم رویایی وماورائی رو با سخاوت تمام به ما اموزش دادند.🙏🏼🙏🏼🙏🏼ان شاءالله در دنیا واخرت کنار عزیزاشون سعادتمند باشن.🤲
منطور من درمان سوپر جادویی🤩و سریع بود🥰امیدوارم شما وهمه ی ما روزی به درجه ای برسیم که به درمان الهی که سریع انجام میشه دسترسی پیدا کنیم.آمین یا رب العالمین 💫

سپاسگزارم از شما خانم ملک محمدی عزیز. امیدوارم به زودی زود حالتون عالی بشه🤲وشفا کامل پیدا کنید.
منم از اقای دکتر ارام استاد عزیزو بزرگوار و فرزانه ام هزاران بار سپاسگزارم که این علم رویایی وماورائی رو با سخاوت تمام به ما اموزش دادند.🙏🏼🙏🏼🙏🏼ان شاءالله در دنیا واخرت کنار عزیزاشون سعادتمند باشن.🤲
منطور من درمان سوپر جادویی🤩و سریع بود🥰امیدوارم شما وهمه ی ما روزی به درجه ای برسیم که به درمان الهی که سریع انجام میشه دسترسی پیدا کنیم.آمین یا رب العالمین 💫
خانم نصیری نازنین
انرژیهای الهی همیشه در دسترس هستند و معجزات بالاتر فقط طلب کنید🙏🙏🙏🙏💫💫💫💫💫

خانم نصیری نازنین
انرژیهای الهی همیشه در دسترس هستند و معجزات بالاتر فقط طلب کنید🙏🙏🙏🙏💫💫💫💫💫
دوست عزیزم واقعا همین طورهست.خداوندکمکمون کنه که در راه راست تکاملمون رو طی کنیم تا خواسته ها ومعجزات سطح بالاتر برامون اتفاق بیفته.ان شاءالله 💫💫💫🌿🌿🌿

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام خانم جواهری عزیزم خوبین
بله دکتر رفتم چکاپ قلب و گوارش انجام دادم خداروشکر جواب منفی بود هیچ مشکلی نبود و این را هم متذکر بشم قبل از اینکه کلا برم دکتر مشاهدات و دریافتهایی داشتم که برام تجربه شدن که لازم هست به شما بگم که میتونید با چشم سوم داخل بدن و ببینید همینطور که من قلب دیدم و چند روز بعد بدون اینکه خودم بخوام دکتر من و فرستاد برای چکاپ قلب برای کولونوسکوپی و همینطور جراحی دیدم که جراح چیزی از بدنم بیرون اورد که مربوط میشه به جراحی که قبلا داشتم و این را هم بگم که مواردی را که در نور و از جنس نور میبینید بی عیب و نقص هستند از نظر پزشکی من قلب و نورانی دیدم همینطور جراحی ولی جاهایی که انرژی انجا رنگ تیره باشد باید فقط پاکسازی شود این تجربه من بود گفتم به اشتراک بزارم شاید برای دیگران فرق داشته باشه .🙏🙏🙏🙏
مواردی که میبینید یادداشت کنید سریع قضاوت نکنید و بعد تفسیر کنید تجربه من در عرض دو هفته بود که من پیگیری کردم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
خیلی خوشحالم که هیچ مشکلی ندارید و امیدوارم که همیشه سالم و تندرست باشید
در واقع عملی که شما انجام می‌دهید یک نوع اسکن کردن هست که بدون دست و مستقیم داخل بدن را می‌توانیم احساس کنیم
در این روش انسدادها خود را به صورت تیرگی نشان می‌دهد که بستگی به نوع انسداد و تیرگی آنها در برخی از مواقع فقط با جارو برطرف می‌شود و در برخی از مواقع نیاز به انرژی هم دارد.

خیلی خوشحالم که هیچ مشکلی ندارید و امیدوارم که همیشه سالم و تندرست باشید
در واقع عملی که شما انجام می‌دهید یک نوع اسکن کردن هست که بدون دست و مستقیم داخل بدن را می‌توانیم احساس کنیم
در این روش انسدادها خود را به صورت تیرگی نشان می‌دهد که بستگی به نوع انسداد و تیرگی آنها در برخی از مواقع فقط با جارو برطرف می‌شود و در برخی از مواقع نیاز به انرژی هم دارد.
استاد من چه احساس بینظیری داشتم از چاکرای هشتم فوقالعاده فرکانسشو که گوش میکردم انرژی طلایی ملایمی دور تادور بدنم میچرخید نوازشم میکرد اصلا درآغوش گرفته بود از بالا تا پایین و نوک انگشتای پاهام و لمس میکرد این انرژی فوقالعاده ارامبخش به حدی که پاهام سرد شده بود خدایم را سپاس هزاران مرتبه🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
این جاکرا و بالای سرم و نورش احساس میکنم و میبینم
دو بار از چاکرای هشتم ارتباط داشتم یکبار که تو حالت آلفا از چاکرای هشتم صدای لطیف اقایی و شنیدم واحساس کردم در مورد موضوعی که فکرمو درگیر کرده بود که صحبت شد و به من احساس امنیت داد درست بالای سرم بود در نور

آخرین ویرایش:

سعید شیرزادی

کاربر ویژه
استاد من چه احساس بینظیری داشتم از چاکرای هشتم فوقالعاده فرکانسشو که گوش میکردم انرژی طلایی ملایمی دور تادور بدنم میچرخید نوازشم میکرد اصلا درآغوش گرفته بود از بالا تا پایین و نوک انگشتای پاهام و لمس میکرد این انرژی فوقالعاده ارامبخش به حدی که پاهام سرد شده بود خدایم را سپاس هزاران مرتبه🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
این جاکرا و بالای سرم و نورش احساس میکنم و میبینم
سلام ودرود دوست پاک وروشن ،
خداروشاکرم بخاطر بدست آوردن مجددسلامتیتون وثانیا شکربدرگاه پروردگاربرای کسب تجربه های ربانی ومقدس .
جسم و روحتون تابان🙏

سلام ودرود دوست پاک وروشن ،
خداروشاکرم بخاطر بدست آوردن مجددسلامتیتون وثانیا شکربدرگاه پروردگاربرای کسب تجربه های ربانی ومقدس .
جسم و روحتون تابان🙏
سلام و درود آقای شیرزادی سپاس از لطف و محبت شما 🙏🙏

مهین جواهری

کاربر ویژه
سلام خانم جواهری عزیزم خوبین شما تهران ساکن هستید؟اگر نیستید و برای دوره تشریف آوردید تهران در خدمتتون باشیم خوشحال میشم 😍
سلام عزیزم فدات بشم خیر ساکن تهران نیستم ولی اقوام زیادی داریم عزیزم ممنون از قلب رئوفت عزیزم ولی مشتاق دیدارم اگر تونستید در دوره باشید تا همدیگر رو ملاقات کنیم❤🌱

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا