مانترای گایاتری

محمدرضا دهینی

کاربر ویژه
باسلام خدمت استاد عزیز. استاد من چند وقتی هست که مانترای گایاتری رو گوش میدم و تکرار میکنم، و به شدت متوجه شدم که ارتعاشم بالا رفته، خواستم با اجازه شما، این تجربه رو در اختیار دوستان عزیز بزارم...

Dr.Aram

تیم مدیریت
گایا تری از سرودهای ودای هست که معتقد هستند انجام آن می‌تواند سطح انرژی را بالا ببرد و سرودیست برای صلح و آرامش زمین و در آن سرود گفته می‌شود که ای مادر زمین درون ما پر از تاریکی است با نور درون خودت آن را به روشنایی تبدیل کن.

البته اینکه این مانترا را به بقیه توصیه کنم که انجام بدهند نظری ندارم.
دوستان اگر خواستن انجام بدهند با دقت انجام بدهند و در انجام اون زیاده‌روی نکنند.

پگاه شاهین پور

کاربر ویژه
استاد منظورتون از با دقت انجام دادن اینه که درست ادا کنیم کلمات رو؟ چون متن نسبتا سختی داره
من یه ویس پیدا کردم ازش خیلی قشنگ بود و حس رقصیدن به وجود آورد برام، مشکلی نداره موقع گوش دادن و خوندنش، برقصیم؟
حدود ۱۵۰ بار گوش دادم و حس میکردم سرم به شدت داغ و سنگین شده، منظورتون از زیاده روی اینه؟ چه تاثیری میذاره دقیقا؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
من چون این تکنیک را انجام نداده‌ام و اثرات آن را نمی‌دانم در مورد اینکه به کسی توصیه بکنم یا نکنم دقت می‌کنم و احتیاط می‌کنم
پس شما هم اگر می‌خواهید از آن استفاده کنید باید دقت کنید که مشکلی ایجاد نشه

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
باسلام خدمت استاد عزیز. استاد من چند وقتی هست که مانترای گایاتری رو گوش میدم و تکرار میکنم، و به شدت متوجه شدم که ارتعاشم بالا رفته، خواستم با اجازه شما، این تجربه رو در اختیار دوستان عزیز بزارم...
ببخشید این مانترا تو کانال هست؟

زکریا ذکاوت

کاربر ویژه
سلام اقا دهینی عزیز تجربه خوب داشتی
خدمت تان عرض کنم مانترا گایاتری کدام اش دانلود کنم من سرج کردم موضوع مختلف بود مثلا مانترا گایاتری برای دیدن معحزه، مه کامل ، مانتر اوم
نمیدانم کدام اش دانلود کنم برای افزایش ارتعاش هست؟

محمدرضا دهینی

کاربر ویژه
سلام اقا دهینی عزیز تجربه خوب داشتی
خدمت تان عرض کنم مانترا گایاتری کدام اش دانلود کنم من سرج کردم موضوع مختلف بود مثلا مانترا گایاتری برای دیدن معحزه، مه کامل ، مانتر اوم
نمیدانم کدام اش دانلود کنم برای افزایش ارتعاش هست؟
باسلام خدمت شما، خود مانترای گایاتری، که حدودا ۱۰ دقیقه هست و گوش کنید، بعد میتونید خودتونم جداگانه، مانتراشو بعد از گوش دادن ، حدودا ۱۱ بار تکرار کنید

با سلام آقای دهینی گرامی پس از بالا رفتن ارتعاش آیا پیشرفتی در فعالیت چشم سوم مشاهده فرمودید؟لطف می کنید توضیح بیشتری بفرمایید ممنون

محمدرضا دهینی

کاربر ویژه
با سلام آقای دهینی گرامی پس از بالا رفتن ارتعاش آیا پیشرفتی در فعالیت چشم سوم مشاهده فرمودید؟لطف می کنید توضیح بیشتری بفرمایید ممنون
باسلام، بالا بردن ارتعاش ربطی به باز شدن چشم سوم نداره، فقط کنترلش تو دست شما میاد، من چون تمرینات یوگا کندالینی انجام میدم، بله بسیار تو این زمینه پیشرفت کردم، بازم میگم، تکنیکی قویتر از تاریکی مطلق و ندیدم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا