محمدرضا دهینی
کاربر ویژه
باسلام خدمت استاد عزیز. استاد من چند وقتی هست که مانترای گایاتری رو گوش میدم و تکرار میکنم، و به شدت متوجه شدم که ارتعاشم بالا رفته، خواستم با اجازه شما، این تجربه رو در اختیار دوستان عزیز بزارم...
ببخشید این مانترا تو کانال هست؟باسلام خدمت استاد عزیز. استاد من چند وقتی هست که مانترای گایاتری رو گوش میدم و تکرار میکنم، و به شدت متوجه شدم که ارتعاشم بالا رفته، خواستم با اجازه شما، این تجربه رو در اختیار دوستان عزیز بزارم...
از اینترنت دانلود کنید...ببخشید این مانترا تو کانال هست؟
باسلام خدمت شما، خود مانترای گایاتری، که حدودا ۱۰ دقیقه هست و گوش کنید، بعد میتونید خودتونم جداگانه، مانتراشو بعد از گوش دادن ، حدودا ۱۱ بار تکرار کنیدسلام اقا دهینی عزیز تجربه خوب داشتی
خدمت تان عرض کنم مانترا گایاتری کدام اش دانلود کنم من سرج کردم موضوع مختلف بود مثلا مانترا گایاتری برای دیدن معحزه، مه کامل ، مانتر اوم
نمیدانم کدام اش دانلود کنم برای افزایش ارتعاش هست؟
مرسی از شماباسلام خدمت شما، خود مانترای گایاتری، که حدودا ۱۰ دقیقه هست و گوش کنید، بعد میتونید خودتونم جداگانه، مانتراشو بعد از گوش دادن ، حدودا ۱۱ بار تکرار کنید
با سلام آقای دهینی گرامی پس از بالا رفتن ارتعاش آیا پیشرفتی در فعالیت چشم سوم مشاهده فرمودید؟لطف می کنید توضیح بیشتری بفرمایید ممنونباسلام خدمت استاد عزیز. استاد من چند وقتی هست که مانترای گایاتری رو گوش میدم و تکرار میکنم، و به شدت متوجه شدم که ارتعاشم بالا رفته، خواستم با اجازه شما، این تجربه رو در اختیار دوستان عزیز بزارم...
باسلام، بالا بردن ارتعاش ربطی به باز شدن چشم سوم نداره، فقط کنترلش تو دست شما میاد، من چون تمرینات یوگا کندالینی انجام میدم، بله بسیار تو این زمینه پیشرفت کردم، بازم میگم، تکنیکی قویتر از تاریکی مطلق و ندیدمبا سلام آقای دهینی گرامی پس از بالا رفتن ارتعاش آیا پیشرفتی در فعالیت چشم سوم مشاهده فرمودید؟لطف می کنید توضیح بیشتری بفرمایید ممنون