تجربه من از موندن در تاریکی مطلق

محمدرضا دهینی

کاربر ویژه
سلام آقای دهینی عزیز، چند تا سوال داشتم از حضورتون، شما الان چقدر کنترل دارید روی تجربیاتتون؟ با اراده میتونید چیزی که میخواید رو ببینید یا بفهمید و زمانی که نخواستید دریافتی نداشته باشید؟
و اینکه در حال حاضر قادر به دیدن هاله و چاکراها هستید؟
سلام، نه هنوز ، متاسفانه نه با اراده میتونم چیزی رو ببینم نه میتونم نبینم، تکنیک اینه رو انجام بدید، و اگه چیزی ترسناک دیدید، بدونید هیچ اذیتی نمیتونن بکنن، البته ارتعاشاتتون بالا بره دیگه اونارو نمیبینید. دعا کنید من بتونم با موجودات ماورا ارتباط بگیرم، فکر میکنم خیلی لذت بخش باشه...

پگاه شاهین پور

کاربر ویژه
جدی میگید؟ خیلی ممنون که گفتید منم میخواستم انجامش بدم فکر میکردم کنترل هم به همراهش میاد، یا دیدن هاله ها
تکنیک آینه منظورتون دیدن هاله در آینه است؟
ممنون میشم تجربه اتون از مانترای گایاتری رو هم بگید لطفا
منم گوشش دادم و به نظرم خیلی سنگین میکنه سر رو که نمیدونم خوبه یا نه

محمدرضا دهینی

کاربر ویژه
جدی میگید؟ خیلی ممنون که گفتید منم میخواستم انجامش بدم فکر میکردم کنترل هم به همراهش میاد، یا دیدن هاله ها
تکنیک آینه منظورتون دیدن هاله در آینه است؟
ممنون میشم تجربه اتون از مانترای گایاتری رو هم بگید لطفا
منم گوشش دادم و به نظرم خیلی سنگین میکنه سر رو که نمیدونم خوبه یا نه
کنترل کردن با تکرار تمرین بی شک اتفاق میفته، تجربه من اینکه خیلی دارم لذت میبرم، من در ابتدا که بعضی ادمارو مثله یک گلوله اتشین قرمز میدیدم، ناخوشایند و عجیب بود، ولی کم کم تونستم تفسیرش کنم، و این تفسیر فقط برای منه و برای شما شاید متفاوت باشه، تجربه منو تو بخش تجربیات بخونید شاید بدردتون بخوره...نترسید تمریناتو انجام بدید،به امید موفقیت برای شما

کنترل کردن با تکرار تمرین بی شک اتفاق میفته، تجربه من اینکه خیلی دارم لذت میبرم، من در ابتدا که بعضی ادمارو مثله یک گلوله اتشین قرمز میدیدم، ناخوشایند و عجیب بود، ولی کم کم تونستم تفسیرش کنم، و این تفسیر فقط برای منه و برای شما شاید متفاوت باشه، تجربه منو تو بخش تجربیات بخونید شاید بدردتون بخوره...نترسید تمریناتو انجام بدید،به امید موفقیت برای شما
سلام اقای دهینی عزیز خوشحالم وخدارو سکر میکنم از موفقیت شما.ان شاءالله نتایج بزرگتری رو بدست بیارید.خواستم بدونم ایا تجربیات کندالینی هم دارید؟اگه دارید اطفا شرح بدید سپاسگزارم.

محمدرضا دهینی

کاربر ویژه
سلام اقای دهینی عزیز خوشحالم وخدارو سکر میکنم از موفقیت شما.ان شاءالله نتایج بزرگتری رو بدست بیارید.خواستم بدونم ایا تجربیات کندالینی هم دارید؟اگه دارید اطفا شرح بدید سپاسگزارم.
باسلام، ممنونم از شما دوست گرامی، بله چرخش تو کمر که بسیار خوشاینده، یا بعضی وقتا حس کردن جریان الکتریسیته تو بدن، البته بلد نیستم چطور ازین نیرو استفاده کنم که باید از استاد بپرسم...

زکریا ذکاوت

کاربر ویژه
باسلام خدمت همه دوستان ،
موندم از کجا شروع کنم به خاطر ذوق بیش از حد،
تجربه ای بی نظیر هست، فقط میتونم اینو بگم که چشم سوم دیدن یه نور یا شنیدن یه زمزمه ساده نیست، بلکه خیلی فراتر از این صحبتاست، یعنی دیدن وقایع به صورت یک فیلم فوق العاده شفاف، یعنی شنیدن به صورت واضح، فکر نمیکنم تکنیکی قویتر ازین تکنیک تاریکی باشه، ولی فوق العاده مشکله، مخصوصا دو روز اول، که هیچ اتفاقی نمیفته، ولی تو روز سوم متوجه میشید که وارد بعد دیگه ای شدید، امیدوارم بتونید این کارو انجام بدید، از دکتر ارام بسیار سپاس گزارم و امیدوارم یه تکنیکی به ما یاد بده که برابری کنه با تکنیک تاریکی مطلق، چون واقعا مشکل این تکنیک، و تا زمانی که ارتعاشاتتونو بالا نبردید، اینکارو انجام ندید، چون فکر میکنم خیلی در ابتدا ترسناک باشه، دوست دارم تجربه ام به درد شما دوستان عزیز خورده باشه، با ارزوی موفقیت
درود محمد رضا خیلی عالی تجربه داشتیت
یعنی تکنیک تاریکی خیلی قوی است؟ کمی مهلومات دهید سه روز کامل انجام دادید؟

محمدرضا دهینی

کاربر ویژه
درود محمد رضا خیلی عالی تجربه داشتیت
یعنی تکنیک تاریکی خیلی قوی است؟ کمی مهلومات دهید سه روز کامل انجام دادید؟
سلام به شما دوست گرامی، دوبار، سه روز کامل انجام دادم، این تکنیک بسیار قوی هست، البته گیاهخواری بسیار موثر بوده برام، مخصوصا برای بیداری کندالینی...

فرزانه جعفری

کاربر ویژه
سلام به شما بانو، اونم هم قسمتی از باز شدن چشم سوم هست که شما دارید تجربه میکنید، ولی عرض کردم باز شدن چشم سوم یعنی دیدن به صورت واضح، درک کامل اتفاقات، من مجدد تکنیک تاریکی مطلق رو انجام دادم و هر بار قویتر میشم، امبدوارم بتونید که این تکنیک و انجام بدید تا متوجه منظورم بشید، چون تکنیکای استاد نسبت به این تکنیک خیلی ارومتر و ملایمتر هست، امیدوارم استاد تکنیکی اموزش بدن که برابری کنه با تکنیک تاریکی مطلق...مانترای گایاتری رو با اجازه استاد هر روز گوش کنید ارتعاشو به شدت بالا میبره...
از کجا می تونیم این مانترا رو دانلود کنیم؟

محمدرضا دهینی

کاربر ویژه
شما متنش رو هم تکرار می کنید یا فقط مانترا رو گوش می دین؟
اول گوش میدم و بعد ۱۱ بار تکرار میکنم، برای من فوق العاده عمل میکنه، موقع گوش دادن میتونید به چاکرای چشم سوم فکر کنید یا داخل نور به رقص دربیاید...

طیبه مرادیان

کاربر ویژه
سلام و درود بر استاد عزیز.
فرمودید ۷۲ ساعت پیوسته باید توی تاریکی مطلق باشیم ، برای آب و غذا و... باید چکار کنیم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
زمانی که از این تکنیک برای فعال کردن چشم سوم استفاده می‌کنند شرایطی را ایجاب می‌کنند که بتوانند همه این کارها را در تاریکی انجام بدن
مثلاً در تاریکی دستشویی بروند در تاریکی بخوابند در تاریکی قدم بزنند
و ....

زکریا ذکاوت

کاربر ویژه
زمانی که از این تکنیک برای فعال کردن چشم سوم استفاده می‌کنند شرایطی را ایجاب می‌کنند که بتوانند همه این کارها را در تاریکی انجام بدن
مثلاً در تاریکی دستشویی بروند در تاریکی بخوابند در تاریکی قدم بزنند
و ....
مرسی استاد

باسلام خدمت همه دوستان ،
موندم از کجا شروع کنم به خاطر ذوق بیش از حد،
تجربه ای بی نظیر هست، فقط میتونم اینو بگم که چشم سوم دیدن یه نور یا شنیدن یه زمزمه ساده نیست، بلکه خیلی فراتر از این صحبتاست، یعنی دیدن وقایع به صورت یک فیلم فوق العاده شفاف، یعنی شنیدن به صورت واضح، فکر نمیکنم تکنیکی قویتر ازین تکنیک تاریکی باشه، ولی فوق العاده مشکله، مخصوصا دو روز اول، که هیچ اتفاقی نمیفته، ولی تو روز سوم متوجه میشید که وارد بعد دیگه ای شدید، امیدوارم بتونید این کارو انجام بدید، از دکتر ارام بسیار سپاس گزارم و امیدوارم یه تکنیکی به ما یاد بده که برابری کنه با تکنیک تاریکی مطلق، چون واقعا مشکل این تکنیک، و تا زمانی که ارتعاشاتتونو بالا نبردید، اینکارو انجام ندید، چون فکر میکنم خیلی در ابتدا ترسناک باشه، دوست دارم تجربه ام به درد شما دوستان عزیز خورده باشه، با ارزوی موفقیت

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا