تارهای اتری و نحوه عملکردشان

مهین جواهری

کاربر ویژه
میدونید خانوم جواهری دوتا زنو شوهرن رابطشون خیلی خوب بود توی فامیل. عاشق هم بودند نمیدونیم چی شده که همش دعوا دارند یعنی در طول یک هفته ۳ روزش حتما قهرن خودشونم خیلی ناراحتن ولی خود به خود دعواشون میشه البته خیلیا به رابطشون حسادت میکردند من فکر میکنم چشمو نظر کردند روابط اینطوری رو چیکار باید کرد؟
باید دلیل دعواها رو بدونید و از بعد روان درمان کنید خشم نفرت ناراحتی هرچی که هست باید روی ان کار کنید باید ریشه مشکلات رو پیدا کنید با القا ذهنی روی هردو کار کنید روی تارهای اتری و چاکرا خورشیدی و قلبشون کار کنید
اگر مطمن هستید چشم خوردند روی چاکرای ریشه شون کار کنید

و این هم بگم که ما به هرچی فکر کنیم اون رو جذب میکنم و یا میسازیم اکثرن چشم نظر خوردن را خودمون میسازیم

اگر قبول کردند پیش مشاور بروند زندگی رو خیلیا با سوتفاهامهای جزئی و ناگفتهای حل نشده به مشکل میکشیونیم

اگر ریشه رو حل نکنید شاید بایکی دوبا درمان بتونید مشکلات رو حل کنید ولی بازم بعد یک مدت شروع بحثها و درگیرها میشود اگر میتونید باهردو صحبت کنید تا مشکلات اشکار و راه درمان اسان شود

Dr.Aram

تیم مدیریت
برای افزایش عشق می‌توانید از تکنیک‌هایی که در دوره خود هیپنوتیزم آموزش داده‌ایم استفاده کنید
از ترکیب و انواع تکنیک‌هایی که در دوره‌ها آموزش داده‌ایم می‌توانیم برای کار کردن بر روی افرادی که کات کرده‌اند کار کنید تا آنها شاید برگردند

معشاد براتی

کاربر ویژه
برای افزایش عشق می‌توانید از تکنیک‌هایی که در دوره خود هیپنوتیزم آموزش داده‌ایم استفاده کنید
از ترکیب و انواع تکنیک‌هایی که در دوره‌ها آموزش داده‌ایم می‌توانیم برای کار کردن بر روی افرادی که کات کرده‌اند کار کنید تا آنها شاید برگردند
آقای دکتر میشه لینک هم درست کرد همونجور که گفتید تو کلاس از چاکراهای خودم به چاکرای شخصی برای برگشتش مثلا ؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
آقای دکتر میشه لینک هم درست کرد همونجور که گفتید تو کلاس از چاکراهای خودم به چاکرای شخصی برای برگشتش مثلا ؟
بله می‌توانید لینک هم درست کنید.
اما به نظر من درست کردن لینک و یا قطع کردن لینک یعنی اینکه ما مسئله اصلی که مشکلاتمان هست را کنار گذاشتیم و سعی کردیم به سراغ آنها نرویم و تی آنها را انکار کرده‌ایم
و می‌خواهیم با یک روش دیگر به نتیجه و به خواسته خود برسیم.
مشکلاتی که بین زوجین یا افراد توی روابطشان ایجاد می‌شود مربوط به افکارشان هست

نازنین حسینی

کاربر ویژه
■دومورد از اقوام نزدیک که مرگ بدی داشتند روی روان من اثر مخربی داشت و هروقت یاد اوری میشد مرگشان مثل روز اول برایم دردناک بود بعد از گذر ۲۰ سال سخت بود فرانوش کردنشان ولی با قطع تارها به ارمش عجیبی رسیدم و این افراد فوت شده دیگه به خوابم نمیان و با یاداوری مرگشان اذیت نمیشوم

■به این نتیجه رسیدم به هر چیزی که وابسته ان بشوم از دست میرود و یا وجود من را ناارام و اذیت میکند درجا قطع لینک میکنم و اثرات انرژی بعد ازکات راحس میکنم تبدیل به اترژی خوب میشود به خودم برمیگرد همان رهایی هست که در جهان هستی هرجیزی یاخواسته ای را رها کنی زودتر بااثرات خوب بتو برمیگردد و براورده میشود هروقت برای رسیدن به هدف یا خواسته ای مسر هستی و پافشاری کنی ازت دورتر میشه بعد قطع لینک و رهایی زودار به خواسته ات میرسی
سلام و درود خدمت استاد گرامی و خانم جواهری عزیز و ممنون از اطلاعاتی که در اختیار ما گذاشتید🙏🏻🌹
قطع لینک با افرادی که فوت کردند هم مثل همان افراد زنده هست؟
آیا اشکالی نداره برای تحمل مرگ نزدیکان و عزیزانی که ارتباط قوی در زنده بودنشان با ما داشتند از این راه استفاده کرد؟
استاد عزیز شما سر کلاس فرمودید می‌توان برای اموات هم پاکسازی انجام داد، آیا فقط طبق دوره روان درمانی می توان آنها را پاکسازی کرد؟ یعنی فقط در بعد روانی؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
برای انجام دادن قطع لینک به صورت حرفه‌ای‌تر پکیج قطع تارهای اتری را بگیرید و بر اساس آن انجام دهید و در کل مثل افراد زنده است فرقی نمی‌کند

برای افرادی که مرده هست می‌توانیم روان درمانی را برای آنها انجام دهیم یعنی درمان‌هایی که در بعد روانی هست

نازنین حسینی

کاربر ویژه
برای انجام دادن قطع لینک به صورت حرفه‌ای‌تر پکیج قطع تارهای اتری را بگیرید و بر اساس آن انجام دهید و در کل مثل افراد زنده است فرقی نمی‌کند

برای افرادی که مرده هست می‌توانیم روان درمانی را برای آنها انجام دهیم یعنی درمان‌هایی که در بعد روانی هست
چشم استاد ممنونم بابت پاسخگویی🙏🏻🌹

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
✂️ بنابراین می توانید اقدام (از طریق تکنیک قطع تار اتری) به قطع تارهای اتری خود با افرادیکه باعثِ تخلیه انرژیتان می شوند، نمایید.

■من وابستگی شدیدی به گوشی موبایلم داشتم ، و روبه اعتیاد شدید بود که قطع لینک تار اتری با موبایل خود انجام دادم
حتی اگر چند روز هم بدون موبایلم گداران میکنم و خیلی شادم و اخساس گمشدگی و سرگردانی بدون گوشی نیستم
■وابستگی عاطفی شدیدی به مادرم داشتم دراین مورد خیلی اذیت میشدم این وابستگی باعث ایجاد تار اتری قوی بین مان ایجاد شده بود که مادرم حتی بدون من قرص خود را مصرف نمیکرد وقتی چند ساعت نبودم مادرم در اتاق من و در جای من میخوابید تا من برگردم
هرموقع بیرون نیرفتم نگران مادرم بودم که افت فشار نکند چون اگر من نبودم اقدامی برای بهتر شدن حال خود نمیکرد بخاطر همین خیلی روحن اذیت میشدم و هیلی موارد دیگر بو د که فقط نمومه جزی اشاره شد
بعد از کات کردن تار اتری لینک های ناسالم وجودم به ارامش رسیده هست چون دوطرفه بودروی مادرم هم اثر کرد وابستگی کم شد هردو برای اولین برا بدون نگرانی جدا از هم به مسافرتهای بدون هم رفتیم و حال هردو خوب بود و دلتنگی و نگرانی بابت همدیگر نداشتیم
خانم جواهری گوشی رو با نارنجی قطع کردید و با مادرتون چه رنگی؟

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
دقیق اینجا بگو چکار میکنی روشتو بگ
اگر پسری باشه ک بخام بره از زندگیم روبروم تصورش میکنم یه چاقوی نادنجی تصوری سه بار از بالا تا پایین طنابای بینمونو قطع میکنم... خانواده و دوستامم ک با طلایی. گاهی وقتا هم ک لازم دارم کسی باهام حرف نزنه تا ب کارام برسم اون سپر آبی. ولی باز فرق نکرده

اگر پسری باشه ک بخام بره از زندگیم روبروم تصورش میکنم یه چاقوی نادنجی تصوری سه بار از بالا تا پایین طنابای بینمونو قطع میکنم... خانواده و دوستامم ک با طلایی. گاهی وقتا هم ک لازم دارم کسی باهام حرف نزنه تا ب کارام برسم اون سپر آبی. ولی باز فرق نکرده
من این طوری یادمه که با بنفش یا نارنجی قطع می کردیم با طلایی وصل می کردیم و کانال می کشیدیم

مهین جواهری

کاربر ویژه
من این طوری یادمه که با بنفش یا نارنجی قطع می کردیم با طلایی وصل می کردیم و کانال می کشیدیم
بابنفش کات نمیزن فقط نارنجی و قیچی طلایی به ما که اینجور اموزش داده شده

مهین جواهری

کاربر ویژه
نارنجی رو از قاعده ای بگیر کات بزنیدبا کریستال امتحان کن
تصور کن طلایی از تاجت میاد و یک قیچی طلایی باشه کات بزن

تو باید ذهنت رو پاکسازی کنی چون باهربار فکر کردن بهش لینک رو وصل میکنی باید درونت رو درمان کنی ماهیت فکری باعث برقراری لینک میشه

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا