سعیده صیادی
کاربر ویژه
استاد یکی از بیمارام مشکل تنبلی تخمدان و ناباروری داشت، با یک ماه انرژی امروز خبر بارداریشو داد. خیلی خوشحالم. و تشکر از دوره فوق العاده شما
سلام.من یک ماه هر روز انجام دادم، بعد از مدیتیشن دو قلبسلام خانم صیادی پرتکل ناباروری رو۱۲ جلسه انجام دادید یا بیشتر؟
ممنونم عزیزم.بهتون تبریک میگم موفق باشید
آیا علاوه بر پرتکل ناباروری، پرتکل دیگه ای هم انجام دادید؟
خدا قوت وبرکت عزیزممممسلام.من یک ماه هر روز انجام دادم، بعد از مدیتیشن دو قلب
استاد منم 7 هفته س(یک روز در میون) که دارم درمان ناباروری رو روی یه زوج انجام میدم ولی هنوز نتیجه ای نگرفتن. کار دیگه ای هم هست که باید انجام بدم؟آفرین بر شما
موفق باشید.![]()
علت ناباروری آنها چه بوده استاستاد منم 7 هفته س(یک روز در میون) که دارم درمان ناباروری رو روی یه زوج انجام میدم ولی هنوز نتیجه ای نگرفتن. کار دیگه ای هم هست که باید انجام بدم؟
پروتکل نازایی رو انجام میدمعلت ناباروری آنها چه بوده است
و شما کدام پروتکل را انجام دادید؟
پروتکل تنبلی تخمدان رو پیدا نکردم استاد،نه تو کتاب ها بود نه تو پروتکل های انجمنبرای خانم باید علاوه بر ناباروری تنبلی تخمدان را انجام بدهید و اینکه تخمدانها رو با سبز و نارنجی پاکسازی کنید و به آن سفید یا قرمز بدهید تا تحریک شود
در مورد آقا باید درمان ناباروری را انجام بدهید و علاوه بر آن بیضهها را با سبز و نارنجی پاکسازی کنید و مجدداً سفید بدهید تا میزان اسپرم افزایش پیدا کند
استاد من این زوج رو امروز به نیت نازایی از بعد روانی اسکن کردم، چاکرا هاشون فوقالعاده بزرگ بود. منتهی وقتی دستم رو می بردم تو چاکرا ها چیز خاصی حس نمی کردم. الان اگه بخوام از بعد روانی هم درمان شون کنم، موقع پاکسازی به نهاد فکری نازایی فکر کنم و انرژی بدم درسته؟یکی از مشکلات تخمدانها را انجام بدهید
و سپس تخمدانها را با سبز و نارنجی پاکسازی کنید و به آن سفید فراوان بدهید