بارداری

سعیده صیادی

کاربر ویژه
بهتون تبریک میگم موفق باشید🌸
آیا علاوه بر پرتکل ناباروری، پرتکل دیگه ای هم انجام دادید؟
ممنونم عزیزم.
من بیمار رو اول پاکسازی روانی کردم، توی چاکرای جنسی خشم و عصبانیت داشت. بعدا بمدت ۱ ماه هر روز پروتکل ناباروری رو انجام دادم.

فرزانه جعفری

کاربر ویژه
علت ناباروری آنها چه بوده است
و شما کدام پروتکل را انجام دادید؟
پروتکل نازایی رو انجام میدم
خانوم قبلا تنبلی تخمدان داشتن که مشکل شون رفع شده، آقا هم تنبلی اسپرم دارن که کنار درمان نازایی من رو بیضه ها هم کار می کنم. اول پاکسازی بعدم با سبز و قرمز انرژی میدم

Dr.Aram

تیم مدیریت
برای خانم باید علاوه بر ناباروری تنبلی تخمدان را انجام بدهید و اینکه تخمدان‌ها رو با سبز و نارنجی پاکسازی کنید و به آن سفید یا قرمز بدهید تا تحریک شود
در مورد آقا باید درمان ناباروری را انجام بدهید و علاوه بر آن بیضه‌ها را با سبز و نارنجی پاکسازی کنید و مجدداً سفید بدهید تا میزان اسپرم افزایش پیدا کند

فرزانه جعفری

کاربر ویژه
برای خانم باید علاوه بر ناباروری تنبلی تخمدان را انجام بدهید و اینکه تخمدان‌ها رو با سبز و نارنجی پاکسازی کنید و به آن سفید یا قرمز بدهید تا تحریک شود
در مورد آقا باید درمان ناباروری را انجام بدهید و علاوه بر آن بیضه‌ها را با سبز و نارنجی پاکسازی کنید و مجدداً سفید بدهید تا میزان اسپرم افزایش پیدا کند
پروتکل تنبلی تخمدان رو پیدا نکردم استاد،نه تو کتاب ها بود نه تو پروتکل های انجمن

فرزانه جعفری

کاربر ویژه
یکی از مشکلات تخمدان‌ها را انجام بدهید
و سپس تخمدان‌ها را با سبز و نارنجی پاکسازی کنید و به آن سفید فراوان بدهید
استاد من این زوج رو امروز به نیت نازایی از بعد روانی اسکن کردم، چاکرا هاشون فوق‌العاده بزرگ بود. منتهی وقتی دستم رو می بردم تو چاکرا ها چیز خاصی حس نمی کردم. الان اگه بخوام از بعد روانی هم درمان شون کنم، موقع پاکسازی به نهاد فکری نازایی فکر کنم و انرژی بدم درسته؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
ما نهاد فکری به اسم نازایی نداریم
نهادهای فکری استرس خشم بدبینی ترس‌ها و در واقع احساسات منفی ما هستند
پس می‌توانید احساسات منفی مثل شک تردید استرس خشم و چیزهایی که بر روی آن اندام قرار دارند آن را پاکسازی کنید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا