بهبود روابط زن و شوهر

Dr.Aram

تیم مدیریت
افرین.چه جالب توصیح دادین.دربیان ساده گفتیدولی درعمل انصافا این خلاقیت حسابی خاص هست وتحسین برانگیز
❤❤👏👏
خانم جواهری من وهمسرم هم یه مدت طولانی دورهستیم ومسیله داریم.الان یه هفته است دارم تمرین لینکروانجام میدم ولی نمیدونم چرا برخلاف برخی دوستان که زودجواب میگیرن هنوز جواب ونشانه ای نگرفتم،تراپی هم رفتم،وچون مسئله ماخصوصی هست نمیشه درگروه عنوان کنم،البته بخاطرخانوادهااین دوری ایجادشد وبعدهم هرچی تلاش کردم برا برگشت ایشون وادامه زندگی مشترک هیچ عکس العملی نشون نمیده.انگار قدرت تصمیم گیری برا ادامه یا...نداره والان دوماه هیت که حتی یه پیام هم ندادن،خیلی سنگینه وسخته برام وباورم نمیشه که منو فراموش کرده یا ...تمام سال قبل رو هم باهرروشی که میشد به ایشون ابرازمحبت وعشق کردم وهمه جوره حتی بابت چیزی که هردومقصر بودیم عذرخواهی و...هرکاری بگین کردم وگفتم که دوستش دارم ولی...
.ای کاش میشد باشمادربارش صحبت کنم وبه من هم کمک کنیدتا بتونم زندگیم روحفظ کنم.واقعا همسرم رو دوست دارم ودلتنگشم وخودم واون باید اخرش لینک رو رها کنم ؟ احیانا انرژی اونطوری مجدد قطع نمیشه؟
مستاصل شدم
بهتر هست که دوره خلق آینده را کار کنید و با استفاده از آن سر و سامانی به افکار و انرژی‌هایتان بدهید
با استفاده از دوره خلق آینده خانه تکانی کنید
و کدورت‌هایی که بین شما و همسرتان وجود دارد را در خودتان از بین ببرید

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
درود
باید چاکراهای هر دو رو پاکسازی کنید با رنگ بنفش بدهید بعد صورتی بدهید به صورتی دستور محبت علاقه دوست داشتن و عشق هرجمله ای میخواهید فقط یک کلمه باشد
تارها رو بهم وصل کنید
اگرخشم یانفرت دارند روی این بعدها کار کنید خلاصه حتمن در بعد روانی هر دو کار کنید
خانم جواهری این کارو رو خودم بخام انجام بدم به چاکرا قلبم صورتی بدم و بگم من خودم و دوست دارم؟😉😉

مهین جواهری

کاربر ویژه
خانم جواهری این کارو رو خودم بخام انجام بدم به چاکرا قلبم صورتی بدم و بگم من خودم و دوست دارم؟😉😉
دوست خوبم از خلاقیتت استفاده کن اینکه چه رنگی بدهیم زیاد فرقی نمیکنه این تکنیک دستوری هست که اصلی ترین کار راانجام می دهد

محسن اکبری

کاربر ویژه
به نام خدا

تقریبا در ۴امین روز عید زن و شوهری بخاطر اختلاف در استانه طلاق بودند که شوهر به مدت ۳ روز خانه را بخاطر قهر ترک کرده بود و جواب تلفنها را نمی داد و روز عید را خوانواده در عذاب ناراحتی بودند و زن وسایل خود را جمع کرده بود و میخواست خانه را ترک کند فرزند دارند که از طریق فرزند به من اطلاع داده شد من حدود ساعت ۵ ونیم عصر پرانیک هیلینگ کار کردم ساعت ۱۱ شب پدر به خانه برگشت بعد از این همه نگرانی و بیخبری در ان ساعت شب امده بودو فردای انروز به مسافرت برده بود

من به مدت تقریبایکماه روی انها هروزه کار کردم فقط روی چاکرای قلب هردو کار کردم
و باان خانم گفتگو کردم که خودش هم باید به من کمک کند تا مشکلاتش را حل کند با ریشه یابی مشکلات را حل کند و گرنه باز هم بعد از مدتی ممکن هست بازهم شروع شود

با اطلاعتی که دریافت کردم ان مرد که من دران ساعت انرژی دادم درد قلب احساس کرده بوده و خانم که لحظه ورود مرد به خانه مرد به چشمش دوست داشتنی اماده هست و انگار اتفاقی نیفتاده هست و تقریبا مثل لیلی مجنون شده اند و اینها که شنیدم روحم زنده شد و احساس ارامشی در من ایجاد شد
روی تارهای اتری و قلب هردو که زیاد کار سختی نبود فقط با بنفش و صورتی زندگی در خانواده جورد نظر گلستان شده هست چون فرزندان خوشحالند و در ارامش
درود و عشق
خانم جواهری لطفا توضیح بفرمایید دقیقا چه پروتکلی انجام دادید چون شبیه این درمانجو را من دارم

مهین جواهری

کاربر ویژه
درود و عشق
خانم جواهری لطفا توضیح بفرمایید دقیقا چه پروتکلی انجام دادید چون شبیه این درمانجو را من دارم
درود برشما

روی هرچاکرای میتونید جداگانه کار کنید و یا روی یک چاکرا تارها رو وصل کنی و بهش انرژی بدید
به وصلش طلایی بدید با بنفش و صورتی کارکنید و دستور بدید
به چاکراهای جنسی شون انرژی بدید

این مرحله شاید موقت باشه در ارتباط با مشکلات خانوادگی حتمن به مشاور مراجعه کنند چون اختلافات ریز درشت باعث خشم ونفرت و سوتفاهمات جبران ناپذیر ایجاد میکند درکنار اینها هیلینگ هم کار کنید تا روابطشون پایدار پرمحبت بشه
در ایجاد دستور خیلی مهمه که چی گفته بشه

فاطمه توسلی

کاربر ویژه
دوست خوبم از خلاقیتت استفاده کن اینکه چه رنگی بدهیم زیاد فرقی نمیکنه این تکنیک دستوری هست که اصلی ترین کار راانجام می دهد
خانم جواهری امروز یه چاکرای صورتی درست کردم برای اینکه ارتعاش عشق بده به اون مکان، حالا نتیجر و ببینم میام میگم🙂

آزاده قاسمی

کاربر ویژه
من براخودم انجام میدم خانم توسلی ،میدونی دقیقا انرژی صورتی رو با نیت خودعشق ورزی بخودم میدم😃😅و البته کل چاکراها پرده چاکراهای خودم رو در روان درمانی پاکسازی میکنم با بنفش وبعد صورتی براخودعشق ورزی وعزت نفس میدم...با این کارم که باعث توجه بخودم میشه حس خوبی میگیرم😅😅البته تاحدی هم باعث شده افسردگیم کمتر بشه،ودرکنارش ترامی وکارای دیگه هم انجام میدم ولی این پاکسازی برام اثرش خیلی خوبه

مهین جواهری

کاربر ویژه
ولی من چندین مورد را بدون رفتن به روانشناس درمان کردم
یکی ضربه روحی شدید بعد جدایی که فصد خودکشی داشت تقریبا یکماه بعد حالش خوب شد و الان ازمون وکالت شرکت کرده و انید به زندگی برگشته
مورد دوم افسردگی و ضربه روحی دختر نوجوان بخاطر شکست عشقی که دوبار اقدام به خودکشی بود که یکبارش را من دم پنجره بود دیدم مهمان بودیم دختر همسایه ابن اقدام را انجام داد که من دران حال به اون انرژی دادم و از راه دور چندین درمان برلی او انجام دادم که حالش خوب شدو به زندکی عادی برگشت
مورد سوم پسری بخاطر درس سنگین پزشکی در ترکیه بود پدرش تردش کرده بود بخاطر پیدا کردن سیگار از وسایلش و او قصد خودکشی داشت از راه دور درمان شد و الان ادامه تحصیلش را میگذارند

ایتها رو گفتم که وقتی بیماران در مرحله اولین هستند با روان درمانی و بدون دخالت پزشک کلاسیک و یا روانشناس درمان را شروع کرد و موفق امیز هست

ولی در درمانهای که مریض چند سال درگیر هست باید روی ماهیت فکری ذهنی نشخوار ذهنی عصبی ترس استرس خشم نفرت و یا امثال اینها باید از پزشکی و روانشناسی استفاده کرد

ولی چون من خودم کلا به پزشک مراجعه نمیکنم لطف خدا بوده که پرانیک هیلینگ اشنا شدم چون هرچی رو با ان درمان میکنم حتی اشیا خراب شده
استاد داشتم لینک اینجا برای بهبود روابط زن شوهر برای دوستی که سوال داشت ارسال میکردم این بخش دیدم استاد الان این خانم از ارمون وکالت تقریبا دوماه قبول شده و خیلی خوشحال بود یک ادم قوی و موفقی که پراز انگیزه بود من بعداز شنیدن و دیدن نتیجه انرژی درمانیهام اول باان خس خوب جنابعالی را دعا میکنم سپاس گزاری بخاطر اموزش پرانیک هیلینگ که یاد دادید
انسال هم روز اول عید بااین روش دوتا برادر که قهر بودند و پراز کینه و نفرت بودند باهمدیگه اشتی کردند و چندین خوانواده خوشحال شدند من اون حس خوب خوانواده رو دریافت کردم و کلی دعاتون کردم
در برکت نور الهی باشید استاد جان💚

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد داشتم لینک اینجا برای بهبود روابط زن شوهر برای دوستی که سوال داشت ارسال میکردم این بخش دیدم استاد الان این خانم از ارمون وکالت تقریبا دوماه قبول شده و خیلی خوشحال بود یک ادم قوی و موفقی که پراز انگیزه بود من بعداز شنیدن و دیدن نتیجه انرژی درمانیهام اول باان خس خوب جنابعالی را دعا میکنم سپاس گزاری بخاطر اموزش پرانیک هیلینگ که یاد دادید
انسال هم روز اول عید بااین روش دوتا برادر که قهر بودند و پراز کینه و نفرت بودند باهمدیگه اشتی کردند و چندین خوانواده خوشحال شدند من اون حس خوب خوانواده رو دریافت کردم و کلی دعاتون کردم
در برکت نور الهی باشید استاد جان💚
درود بر خانم جواهری عزیز
حس کمک کردن به دیگران بسیار لذت بخش است
🌹🌹🌹🌹
مخصوصاً اگر این حس جوری باشد که اعضای خانواده را به همدیگر نزدیک کنیم و احساس محبت را در آنها بیشتر کنیم
و کدورت‌ها را از بین ببریم

کایلین فرامرزی

کاربر ویژه
روش من اسان بود میتوانید ان را تست کنید هر دو دستم استفاده کردم مثلا دست راستم چاکرای قلب خانم و دست چپ هم قلب مرد اول انرژی بنفش دادم و یا بنفش الکتریکی چندین تنفس بعد صورتی چندین تنفس به رنگ صورتی دستور دادم بااسم هردو شخص که همدیگر را دوست داشته باشید ۳بار تکرار و با ابی تصویب کردم بعد لینک ازاد

دقیقا تلفیقی شد مثل مدیتیشن دوقلب
اوایل که انرژی میدادم دردهایی در کف دستانم بود که بعد از هر پاکسازی انسدادها و عناصر ازبین رفت الان که که هردو را اسکن میکنم شدت ارتعاش چاکراهاشون خیلی زیاده میزان عشقان و دوست داشتن را اسکن میکنم فوق العاده زیاد هست

حتمن روی خود و عزیزانتان امتحان کنید و از نتایج و خلاقیاتتون اینجا بگید تا من و دیگران هم استفاده کنند

در مسیر رشد اگاهی مانا باشید دوستان
درود، منظور از ازادشدن لینک رو میشه بگین، تارهای اتری بین دوچاکرای قلب دوفرد رو چه رنگی تصورکنیم؟

مهین جواهری

کاربر ویژه
درود، منظور از ازادشدن لینک رو میشه بگین، تارهای اتری بین دوچاکرای قلب دوفرد رو چه رنگی تصورکنیم؟
درود
ازاد شدن لینک همان قطع تارها بعداز درمان هست که کات میزنیم اراده میکنیم بعد یا به حالت چاقو یا به حالت قیچی لینک را ازاد می کنیم

به چاکرای دونفر وصل لینکها طلایی میدهیم که من دراینجا از صورتی استفاده کردم و له صورتی برنامه دادم بعد تسویب کردم

علی مرزبان

کاربر ویژه
به نام خدا

تقریبا در ۴امین روز عید زن و شوهری بخاطر اختلاف در استانه طلاق بودند که شوهر به مدت ۳ روز خانه را بخاطر قهر ترک کرده بود و جواب تلفنها را نمی داد و روز عید را خوانواده در عذاب ناراحتی بودند و زن وسایل خود را جمع کرده بود و میخواست خانه را ترک کند فرزند دارند که از طریق فرزند به من اطلاع داده شد من حدود ساعت ۵ ونیم عصر پرانیک هیلینگ کار کردم ساعت ۱۱ شب پدر به خانه برگشت بعد از این همه نگرانی و بیخبری در ان ساعت شب امده بودو فردای انروز به مسافرت برده بود

من به مدت تقریبایکماه روی انها هروزه کار کردم فقط روی چاکرای قلب هردو کار کردم
و باان خانم گفتگو کردم که خودش هم باید به من کمک کند تا مشکلاتش را حل کند با ریشه یابی مشکلات را حل کند و گرنه باز هم بعد از مدتی ممکن هست بازهم شروع شود

با اطلاعتی که دریافت کردم ان مرد که من دران ساعت انرژی دادم درد قلب احساس کرده بوده و خانم که لحظه ورود مرد به خانه مرد به چشمش دوست داشتنی اماده هست و انگار اتفاقی نیفتاده هست و تقریبا مثل لیلی مجنون شده اند و اینها که شنیدم روحم زنده شد و احساس ارامشی در من ایجاد شد
روی تارهای اتری و قلب هردو که زیاد کار سختی نبود فقط با بنفش و صورتی زندگی در خانواده جورد نظر گلستان شده هست چون فرزندان خوشحالند و در ارامش
با سلام و آرزوی تداوم توفیق بانو میشه هردو نفر رو توی یک هاله صورتی قرار داد و تصور کرد و چاکراها رو هم با همون صورتی بهم وصل کرد یا نه

علی مرزبان

کاربر ویژه
برای ایجاد صورتی از قلب آیا بایست سفید از چاکرای جلویی قلب وارد بشه و آیا این کار اشکالی ایجاد نمیکنه

مهین جواهری

کاربر ویژه
با سلام و آرزوی تداوم توفیق بانو میشه هردو نفر رو توی یک هاله صورتی قرار داد و تصور کرد و چاکراها رو هم با همون صورتی بهم وصل کرد یا نه
درود برشما ،بله بستگی به خلاقیت درمانگر دارد

فاطمه غلامی

کاربر ویژه
سلام خانم جواهری عزیز بین زن وشوهری اختلاف شدید هست گفتن اگ میتونم براشون کاری انجام بدم ولی من نسبت ب آنها خشم دارم وضمنا کارشما عالی هست میتونم معرفیشون کنم بشما؟ چجوری میتونم اینکارروبکنم ؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام خانم جواهری عزیز بین زن وشوهری اختلاف شدید هست گفتن اگ میتونم براشون کاری انجام بدم ولی من نسبت ب آنها خشم دارم وضمنا کارشما عالی هست میتونم معرفیشون کنم بشما؟ چجوری میتونم اینکارروبکنم ؟
همونطور که قبلاً هم گفته بودیم
اینجا فقط برای حل کردن سوالاتی که در مورد انرژی درمانی هست.
و هیچ کسی را به هیچ کسی معرفی نمی‌کنیم
در بالای انجمن هم ان را واضح نوشته‌ایم
قوانین را حتماً رعایت کنید

فاطمه غلامی

کاربر ویژه
سلام چشم استاد خوب من فقط اینجا باانرژی درمانی آشنا شدم جایی دیگ یا شخصی دیگ رو نمیشناسم
شما استاد عزیز راهنماییم کنید لطفا چکاری میتونم براشون انجام بدم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا