Dr.Aram
تیم مدیریت
بهتر هست که دوره خلق آینده را کار کنید و با استفاده از آن سر و سامانی به افکار و انرژیهایتان بدهیدافرین.چه جالب توصیح دادین.دربیان ساده گفتیدولی درعمل انصافا این خلاقیت حسابی خاص هست وتحسین برانگیز
❤❤
خانم جواهری من وهمسرم هم یه مدت طولانی دورهستیم ومسیله داریم.الان یه هفته است دارم تمرین لینکروانجام میدم ولی نمیدونم چرا برخلاف برخی دوستان که زودجواب میگیرن هنوز جواب ونشانه ای نگرفتم،تراپی هم رفتم،وچون مسئله ماخصوصی هست نمیشه درگروه عنوان کنم،البته بخاطرخانوادهااین دوری ایجادشد وبعدهم هرچی تلاش کردم برا برگشت ایشون وادامه زندگی مشترک هیچ عکس العملی نشون نمیده.انگار قدرت تصمیم گیری برا ادامه یا...نداره والان دوماه هیت که حتی یه پیام هم ندادن،خیلی سنگینه وسخته برام وباورم نمیشه که منو فراموش کرده یا ...تمام سال قبل رو هم باهرروشی که میشد به ایشون ابرازمحبت وعشق کردم وهمه جوره حتی بابت چیزی که هردومقصر بودیم عذرخواهی و...هرکاری بگین کردم وگفتم که دوستش دارم ولی...
.ای کاش میشد باشمادربارش صحبت کنم وبه من هم کمک کنیدتا بتونم زندگیم روحفظ کنم.واقعا همسرم رو دوست دارم ودلتنگشم وخودم واون باید اخرش لینک رو رها کنم ؟ احیانا انرژی اونطوری مجدد قطع نمیشه؟
مستاصل شدم
با استفاده از دوره خلق آینده خانه تکانی کنید
و کدورتهایی که بین شما و همسرتان وجود دارد را در خودتان از بین ببرید