دوست‌داشتن خود

hashemi

ناظم انجمن
سلام و درود خانم هاشمی عزیز
به دنبال تایید صحبت های شما، من وقتی کتاب می خونم انقدر این غلط ها توجهم رو جلب می کنه گاهی از موضوع کتاب منحرف میشم شاید در فضای مجازی و ... خیلی عادی باشه اما وقتی کتابی که چاپ میشه چندین مرحله رو طی میکنه نباید که با این غلط ها رو به رو بشیم.
اخیراً ترجمه کتابی از مارک منسون را خواندم که اسم کتاب توجهم رو جلب کرد امان از ترجمه آن و کلمه های عجیبی که دیدم و ویراستار هم از کنار آن گذشته. چند جا از کتاب، کلمه سلاله را به کار برده مثلاً گفته سلاله سلاله به سمت کمدم رفتم. یا سلاله سلاله به سمت خانه بعدی می رود. در تمام عمرم حتی یک بار هم نشنیدم کسی بگوید سلاله سلاله ...
یا کتاب دیگری که اخیراً خواندم روی جلد نام نویسنده را نوشته سومورتر یعنی حتی توجه نشده که سو اسم و مورتر نام خانوادگی است و آن را به عنوان یک اسم بهم چسبانده اند و فاصله نداده اند.
درود نسرین عزیزم
می‌دونم چی می‌گی.من تازگی‌ها که یک ترجمه و ادیت درست می‌بینم.
فوری پیام می‌دم به مترجم و تشکر می‌کنم.
چیزی که ما در مورد زبان صحبت کردیم، شوربختانه تمام علم و هنر ما رو هدف قرار داده؛ نوعی بی‌انگیزگی و بی‌تفاوتی...
که دودش در چشم همه ما میره.
مترجم،می‌خواسته بنویسه سلانه‌سلانه🥰
من قبلتر خیلی وسواس و دقت داشتم بخاطر نوع نگاه خانواده به ادبیات و بعدها علایق خودم.
روان‌شناسی خوندم و بعد رفتم سراغ رشته ادبیات فارسی، دو سال دانشجو بودم، ولی وقتی دیدم، من رو به هدفم نمی‌رسونه رهاش کردم.
و به دوره‌‌های نویسندگی رفتم که برام پر از شگفتانه بود.
القصه
این‌ها رو گفتم که بدونی، چرا دقت زیاد داشتم.
طوری‌که
اگر درس استادی رو گوش می‌کردم و می‌دیدم واژه‌ای رو اشتباه تلفظ می‌کنه و مثلن دکترا هم داره!
در ذهنم می‌گفتم، بی‌سواده...
و دیگه حاضر نبودم کلاس‌هاش رو دنبال کنم...
بد جور آزارم می‌داد و روی مخم بود...
تا یک‌روز که تصمیم گرفتم، یه جور دیگه به قضیه نگاه کنم🥰
آن استاد از تدیسش سودش را می‌کرد و راه‌های عملی خوبی ارائه می‌‌داد!
پس آن‌کس که زیان می‌کرد من بودم...
برای همین کلمه مورد نظر را تصحیح می‌کردم و اگر حکایت یا لطایفی بلد بودم، بهش اضافه می‌کردم تا هم طبع حساس‌م لطمه نخوره و هم من بدون مشکل، درس را بگیرم.
و یه نکته دیگه که به خودم تفهیم کردم، این بود که این مدرس در فلان رشته، سرآمده و قرار نیست که همه‌چی رو بدونه.
این‌طوری جلوی ذهن دقیق و حساسم ایستادگی کردم، تا بتونم خیلی چیزهای دیگه یاد بگیرم.☯️
اما در گوشی به شما بگم که با آدمایی که اهل ادبیات هستند، خیلی حالم خوب میشه و به‌نظرم درخشندگی‌شون ابدیه🤗🤩

نسرین گندمی

کاربر ویژه
درود نسرین عزیزم
می‌دونم چی می‌گی.من تازگی‌ها که یک ترجمه و ادیت درست می‌بینم.
فوری پیام می‌دم به مترجم و تشکر می‌کنم.
چیزی که ما در مورد زبان صحبت کردیم، شوربختانه تمام علم و هنر ما رو هدف قرار داده؛ نوعی بی‌انگیزگی و بی‌تفاوتی...
که دودش در چشم همه ما میره.
مترجم،می‌خواسته بنویسه سلانه‌سلانه🥰
من قبلتر خیلی وسواس و دقت داشتم بخاطر نوع نگاه خانواده به ادبیات و بعدها علایق خودم.
روان‌شناسی خوندم و بعد رفتم سراغ رشته ادبیات فارسی، دو سال دانشجو بودم، ولی وقتی دیدم، من رو به هدفم نمی‌رسونه رهاش کردم.
و به دوره‌‌های نویسندگی رفتم که برام پر از شگفتانه بود.
القصه
این‌ها رو گفتم که بدونی، چرا دقت زیاد داشتم.
طوری‌که
اگر درس استادی رو گوش می‌کردم و می‌دیدم واژه‌ای رو اشتباه تلفظ می‌کنه و مثلن دکترا هم داره!
در ذهنم می‌گفتم، بی‌سواده...
و دیگه حاضر نبودم کلاس‌هاش رو دنبال کنم...
بد جور آزارم می‌داد و روی مخم بود...
تا یک‌روز که تصمیم گرفتم، یه جور دیگه به قضیه نگاه کنم🥰
آن استاد از تدیسش سودش را می‌کرد و راه‌های عملی خوبی ارائه می‌‌داد!
پس آن‌کس که زیان می‌کرد من بودم...
برای همین کلمه مورد نظر را تصحیح می‌کردم و اگر حکایت یا لطایفی بلد بودم، بهش اضافه می‌کردم تا هم طبع حساس‌م لطمه نخوره و هم من بدون مشکل، درس را بگیرم.
و یه نکته دیگه که به خودم تفهیم کردم، این بود که این مدرس در فلان رشته، سرآمده و قرار نیست که همه‌چی رو بدونه.
این‌طوری جلوی ذهن دقیق و حساسم ایستادگی کردم، تا بتونم خیلی چیزهای دیگه یاد بگیرم.☯️
اما در گوشی به شما بگم که با آدمایی که اهل ادبیات هستند، خیلی حالم خوب میشه و به‌نظرم درخشندگی‌شون ابدیه🤗🤩
عجب درایت و ذکاوتی! :love:

hashemi

ناظم انجمن
❣️مطلب شماره بیست:

به دنبال دلایلی می‌گردی که اثبات کنی برایش مهمی...

وقتی برای قانع کردن خودت چیز خاصی پیدا نمی‌کنی یک تلخی ناجور پس زمینه لحظه‌هایت می‌شود و بعد از آن تقلایی بیهوده...
تقلاهای بیهوده هم که به جایی نرسیده دچار عدم اعتماد به نفس می‌شوی...
با خودت می‌گویی
من زشتم، من کمم،
و فکر می‌کنی لابد پای از ما بهترانی وسط است.

این موقع‌ها دیگران هر چقدر هم که به گوشَت بخوانند تو بهترینی و لایق بهترین ها؛
تو فقط شنونده کلیشه‌ای‌ترین جمله دنیایی.
روزی می‌رسد که می‌بینی انگار برای هیچکس مهم نیستی،
می‌شکنی.
و شاید لازم باشد که چند باره بشکنی...
آنقدر بشکنی تا بالاخره روزی از تکه های شکسته‌ات هویتی شکل بگیرد با این باور که این‌طور نبوده که برای آدم‌های متعدد مهم نباشی؛ خودت بودی که برای خودت مهم نبودی.

دوست داشتن خود را فدای دوست داشتن دیگری کردی.

تو که اینقدر در حق خودت کم لطف بوده‌ای پس چه توقعی از بقیه می‌توانی داشته باشی.
آدم‌ها همانقدری به ما اهمیت می‌دهند که ما به خودمان.

موفق‌ترین کسی‌ست که هر روز خود را می ستاید.

پریسا زابلی‌پور

hashemi

ناظم انجمن
❣️
مطلب شماره بیست‌و‌یک:

AHAMKRA MUDRA
مودرای عشق و اعتماد به نفس
انجام این مودرا در طول روز به دوست داشتن خود و افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس سالم کمک می کند.
همچنین این مودرا برای بالانس کردن انرژی ها در چاکرا سوم استفاده می‌شود.

مدت زمان انجام این مودرا 15 تا 45 دقیقه می باشد.
(تصویرش رو نمیشه بارگذاری کرد، خودتون جستجو کنید🥰)

hashemi

ناظم انجمن
❣️مطلب شماره بیست‌و‌دو:

زنان شیفته

نویسنده : رابین نوروود
مترجم : مهدی قراچه داغی

«وقتی بسیاری از ویژگی ها، ارزشها و رفتارهایش را نمی پسندیم و با این حال با آنها کنار می آییم و فرض را بر این می گذاریم که اگر بهتر از اینکه هستیم ظاهر شویم و اگر بیشتر محبت کنیم و خودمان را علاقه مند نشان دهیم می توانیم او را تغییر دهیم، شیفته بی جهت هستیم و عشق بی تناسب داریم.»

«دوست داشتن بیش از اندازه به معنی مهر داشتن به مردان پرشمار و یا زود به زود عاشق شدن و یا داشتن مهر عمیق نیست. در واقع معنایش این است که پیوسته به همسرمان فکر می کنیم و اسمش را عشق می گذاریم و اجازه می دهیم تا احساسات و رفتارمان را کنترل کند. می دانیم که به سلامتی مان لطمه می زند، می دانیم که احوالمان را خراب می کند و با این حال نمی توانیم از آن دست بکشیم. معنایش این است که شدت عشقمان را با زجر و عذاب و شکنجه ای که تحمل می کنیم اندازه می گیریم.»

«زنانی که مهر بیش از اندازه می ورزند به انسجام و تمامیت خود در روابط عاشقانه بی‌توجهند و می‌خواهند رفتار طرف مقابل را تغییر دهند، می‌خواهند کاری کنند که او احساسی متفاوت نسبت به آنها پیدا کند و گاه برای عملی کردن خواسته‌های خود راه‌های سلطه‌جویانه‌ای انتخاب می کنند»

چند ویژگی از زنانی که مهر بی اندازه دارند و محبت بی تناسب می کنند :

✔️زنانی که محبت بی تناسب دارند اغلب متعلق به خانواده های ناسالم و بدکارکردی هستند که نیاز های احساسی شان مرتفع نگردیده است.

✔️وقتی به اندازه کافی محبت نمی بینید و مورد توجه قرار نمی گیرید، نیاز ارضاء نشده خود را با محبت کردن بیش از اندازه به ویژه به مردانی که به شکلی محتاج به نظر می رسند، جبران می کنید.

✔️از آنجایی که هرگز نمی توانستید پدر و مادرتان را به اشخاصی گرم صمیمی و متوجه تبدیل کنید به مردان بی اعتنا و بی حضوری توجه کردید به این امید که بتوانید آنها را تغییر دهید.

✔️تحت تاثیر ترس از تنها ماندن و ترک شدن به هر کاری تن می دهید تا روابط‌تان متلاشی نشود.

✔️اگر قرار باشد بتوانیم به مرد مورد نظرمان کمک کنیم، هر اندازه تلاش کنیم زیاد نیست، هر اندازه وقت بگذاریم مهم نیست، هر اندازه خرج کنیم باز کم خرج کرده ایم.

✔️شما که به نبود عشق در روابط شخصی خود عادت کرده اید، منتظر می مانید، امیدوار می شوید و بر تلاشتان می افزایید تا او را راضی کنید.

✔️بیش از ۵۰ درصد مسئولیت، احساس گناه و تقصیرات مربوط به روابط را خود بر عهده می گیرید.

✔️حرمت نفس اندک دارید. خود را مستحق خوشبختی نمی دانید. به جای آن احساس می کنید که باید حق لذت بردن از زندگی را به شما بدهند.

✔️شما از آن جهت که در کودکی امنیت خاطر نداشته اید به شدت نیاز دارید که مردان و روابط خود با آنها را کنترل کنید و شما در پس نقاب «مفید و یاور بودن» می خواهید اشخاص موجو در زندگی تان را کنترل کنید.

✔️در روابط خود بیش از توجه به آنچه وجود دارد، به رویایی توجه دارید که در سر دارید می پرورانید.

✔️شما معتاد به مردان و تالمات احساسی هستید.

✔️ممکن است به لحاظ بیوشیمیایی و نیز احساسی به استعمال مواد مخدر و مصرف الکل و نیز بعضی غذاها، به ویژه غذاهای با قند زیاد روی بیاورید.

✔️به بذل توجه به اشخاص مسئله دار و با درگیر شدن در کارها و اقدامات نا مطمئن، مسئولیت خود را در قبال خودتان فراموش می کنید.

✔️تحت تاثیر روابط ناپایدار با دیگران ممکن است زمینه را برای افسرده شدن خود مهیا سازید.

✔️به مردان مهربان، با ثبات و قابل اعتماد توجه نمی کنید. در نظر شما اشخاص به واقع خوب، ملال انگیزند»

زنان شیفته،
خود را دوست‌دارند؟!

hashemi

ناظم انجمن
❣️مطلب شماره بیست‌و‌سه:

بیست قانون احترام به خود
در روان‌شناسی برای رسیدن به آرامش در زندگی

دینو
مترجم:لیلا میرزاخان

برای کسانی که می‌خواهند در زندگی خود موفق باشند و با انرژی بیشتری به سمت اهدافشان حرکت کنند، داشتن انگیزه لازم بسیار ضروری است.

این انگیزه صرفن با دوست داشتن و اهمیت دادن به خود حقیقی ما به وجود می‌آید.
نباید فراموش کرد که هیچ کس نمی‌تواند به اندازه خودمان، ما را دوست داشته باشد.

1. قانون اول
اگر احساس کردید کاری اشتباه است، آن را انجام ندهید.

2. قانون دوم
موقع صحبت کردن، تعارفات بیجا را کنار بگذارید و دقیقا همان چیزی را بگویید که منظورتان است.

3. قانون سوم
هیچ وقت طوری زندگی نکنید که بخواهید دیگران را از خودتان راضی نگه دارید

4. قانون چهارم
هر روز در حال یادگیری باشید و هیچ وقت دست از آموختن و کسب دانش برندارید.

5. قانون پنجم
در صحبت کردن با دیگران هیچ وقت از خودتان بد نگویید و خودتان را بی‌اهمیت جلوه ندهید.

6. قانون ششم
هیچ وقت دست از تلاش برای رسیدن به رویاهایتان بر ندارید.

7. قانون هفتم
از «نه» گفتن نترسید و هر جایی که لازم است راحت نه بگویید.

8. قانون هشتم
همین طور از تایید و پذیرش حقیقت حتی اگر مخالف نظر شما باشد نیز نترسید.

9. قانون نهم
همیشه با خودتان مهربان باشید و سعی کنید حالتان را خوب نگه دارید.

10. قانون دهم
اگر نمی‌توانید چیزی را کنترل کنید، پس آن را به حال خود رها کنید و دست از تلاش برای تغییر دادن آن بردارید.

11. قانون یازدهم
سعی کنید تا حد امکان از اتفاقات و حالات منفی دوری کنید.

12. قانون دوازدهم
هرگز برای رضایت دیگران، کاری را که دوست ندارید یا مخالف با علایق و عقاید شماست انجام ندهید.

13. قانون سیزدهم
در زندگی بخشنده باشید و از اشتباهات دیگران چشم پوشی کنید. با این حال اجازه ندهید دیگران برای بار دوم به شما ضربه بزنند.

14. قانون چهاردهم
در هیچ حالتی ارزش و شخصیت خود را به اندازه شأن طرف مقابلتان پایین نیاورید.

15. قانون پانزدهم
حرف یا موضوعی را که نمی‌پسندید، تایید نکنید و با آن همراه نشوید. بعضی اوقات سکوت کردن و بی‌طرف بودن بهترین کار است.

16. قانون شانزدهم
به کسانی لطف و محبت داشته باشید که لیاقت دریافت آن از سمت شما را داشته باشند. کسانی که لطف شما را وظیفه ندانند و سپاسگزار زحمت‌های شما باشند.

17. قانون هفدهم
با کسی که مورد علاقه و تایید شما نیست
(از هر لحاظی) هم نشینی و هم صحبتی نداشته باشید.

18. قانون هیجدهم
همیشه در آموزش دادن و انتقال دانش خود به دیگران بخشنده باشید.

19. قانون نوزدهم
زمانی که از کسی ناراحت هستید، به او بگویید و درباره ناراحتی خود صحبت کنید. شما نباید هیچ وقت احساسات درونی‌تان را سرکوب کنید.

20. قانون بیستم
عاشق باشید.
مهم‌ترین ملاک انسانیت، عشق ورزیدن به دیگران، حیوانات، گیاهان و تمام مخلوقات جهان هستی است.

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
❣️مطلب شماره بیست‌و‌سه:

بیست قانون احترام به خود
در روان‌شناسی برای رسیدن به آرامش در زندگی

دینو
مترجم:لیلا میرزاخان

برای کسانی که می‌خواهند در زندگی خود موفق باشند و با انرژی بیشتری به سمت اهدافشان حرکت کنند، داشتن انگیزه لازم بسیار ضروری است.

این انگیزه صرفن با دوست داشتن و اهمیت دادن به خود حقیقی ما به وجود می‌آید.
نباید فراموش کرد که هیچ کس نمی‌تواند به اندازه خودمان، ما را دوست داشته باشد.

1. قانون اول
اگر احساس کردید کاری اشتباه است، آن را انجام ندهید.

2. قانون دوم
موقع صحبت کردن، تعارفات بیجا را کنار بگذارید و دقیقا همان چیزی را بگویید که منظورتان است.

3. قانون سوم
هیچ وقت طوری زندگی نکنید که بخواهید دیگران را از خودتان راضی نگه دارید

4. قانون چهارم
هر روز در حال یادگیری باشید و هیچ وقت دست از آموختن و کسب دانش برندارید.

5. قانون پنجم
در صحبت کردن با دیگران هیچ وقت از خودتان بد نگویید و خودتان را بی‌اهمیت جلوه ندهید.

6. قانون ششم
هیچ وقت دست از تلاش برای رسیدن به رویاهایتان بر ندارید.

7. قانون هفتم
از «نه» گفتن نترسید و هر جایی که لازم است راحت نه بگویید.

8. قانون هشتم
همین طور از تایید و پذیرش حقیقت حتی اگر مخالف نظر شما باشد نیز نترسید.

9. قانون نهم
همیشه با خودتان مهربان باشید و سعی کنید حالتان را خوب نگه دارید.

10. قانون دهم
اگر نمی‌توانید چیزی را کنترل کنید، پس آن را به حال خود رها کنید و دست از تلاش برای تغییر دادن آن بردارید.

11. قانون یازدهم
سعی کنید تا حد امکان از اتفاقات و حالات منفی دوری کنید.

12. قانون دوازدهم
هرگز برای رضایت دیگران، کاری را که دوست ندارید یا مخالف با علایق و عقاید شماست انجام ندهید.

13. قانون سیزدهم
در زندگی بخشنده باشید و از اشتباهات دیگران چشم پوشی کنید. با این حال اجازه ندهید دیگران برای بار دوم به شما ضربه بزنند.

14. قانون چهاردهم
در هیچ حالتی ارزش و شخصیت خود را به اندازه شأن طرف مقابلتان پایین نیاورید.

15. قانون پانزدهم
حرف یا موضوعی را که نمی‌پسندید، تایید نکنید و با آن همراه نشوید. بعضی اوقات سکوت کردن و بی‌طرف بودن بهترین کار است.

16. قانون شانزدهم
به کسانی لطف و محبت داشته باشید که لیاقت دریافت آن از سمت شما را داشته باشند. کسانی که لطف شما را وظیفه ندانند و سپاسگزار زحمت‌های شما باشند.

17. قانون هفدهم
با کسی که مورد علاقه و تایید شما نیست
(از هر لحاظی) هم نشینی و هم صحبتی نداشته باشید.

18. قانون هیجدهم
همیشه در آموزش دادن و انتقال دانش خود به دیگران بخشنده باشید.

19. قانون نوزدهم
زمانی که از کسی ناراحت هستید، به او بگویید و درباره ناراحتی خود صحبت کنید. شما نباید هیچ وقت احساسات درونی‌تان را سرکوب کنید.

20. قانون بیستم
عاشق باشید.
مهم‌ترین ملاک انسانیت، عشق ورزیدن به دیگران، حیوانات، گیاهان و تمام مخلوقات جهان هستی است.
عالی بودن خانم هاشمی عزیز..
همشون 👍🏻👌🏼🙏🏼🌻🌻

hashemi

ناظم انجمن
❣️مطلب شماره بیست‌و‌چهار:

🌸 خودت را دوست داشته باش

همه غمگین بودند؛ زیرا هیچ‌کس، هیچ‌کس را دوست نداشت.
همه غمگین بودند؛ زیرا هیچ‌کس خودش را دوست نداشت.
همه غمگین بودند؛ زیرا سنگی در سینه ها می‌تپید.
همه غمگین بودند؛ زیرا غم، نفرینی بود که هر کس برای دیگری می‌خواست اما نفرین ها پیش از آن‌که به دیگری برسد به خود می‌رسید و نفرت‌ها پیش از آن‌که
دیگری را از پای در آورد، خود را از پای در آورده بود.

همه غمگین بودند اما یک نفر باید سرانجام دست از غم می‌شست.
یک نفر سرانجام باید کاری می‌کرد و آن کار چیزی نبود جز دوست داشتن.
دوست داشتن خود،
دوست داشتن دیگری،
دوست داشتن جهان.

کاری بکن،
دست‌کم خود را دوست بدار...

استاد عزیزم خانم عرفان‌نظرآهاری

hashemi

ناظم انجمن
❣️مطلب شماره بیست‌و‌پنج:

‍وقتی کسی شما را قبول نمی‌کند یا شما را تایید نمی‌کند یا هر نوع انتقاد و ایرادی از شما می گیرد دلیلش این است که به اندازه کافی خودتان را دوست ندارید و یا ابتدا خودتان از ظاهر و باطن خودتان ایرادی گرفته اید که این ارتعاش را به وجود آورده است و دیگران نیز شروع به ایراد گرفتن از شما کرده اند.

وقتی خودتان را تأیید کنید و بپذیرید و اعتماد به نفستان را بالا ببرید و هرگز نسبت به خود اعتراض نکنید و ایراد نگیرید آن وقت دیگران نیز نه تنها از شما ایراد نخواهند گرفت بلکه بیشتر از قبل جذب شما خواهند شد.

وقتی شروع به دوست داشتن خودتان کنید
و در مدار و ارتعاش عالی نسبت به خود قرار بگیرید،
آن‌وقت مورد تأیید و تحسین خود و دیگران قرار خواهید گرفت.

hashemi

ناظم انجمن
❣️مطلب شماره‌بیست‌و‌شش:

خوش‌بختی چیست ؟

لذت‌بخش است كه در كنار شخصى باشيم كه با عشق خدا می‌درخشد.
مردم گاهى متوجه آنچه اتفاق می‌افتد نيستند و اينكه چرا اين شخص گرايش آنان را به خدا زياد مى‌كند. اما در اين‌جا چيز خيلى به‌خصوصى وجود دارد.

آن عشق حقيقى كه به ديگران هديه مي كنيد، در واقع عشقى است كه خدا به خود شما دارد.

خوشبختى ربطى به اين كه ديگران در مورد زندگى بيرونى شما چه فكرى ميكند ندارد.

خوش‌بختى سطحى از آگاهى است.
اغلب با كسانى برخورد مى‌كنيم كه مى‌خواهند از طريق راه آنان و همكاران‌شان خدا را عبادت كنيم.
آنها كسانى هستند كه مى‌خواهند ما مثل آنان فكر كنيم. بايد بخاطر داشته باشيم كه ما بايد رابطه شخصى خودمان را با خدا بسازيم. ما داراى درخشش روحانى روح هستيم، به‌همين خاطر حكمت الهى را نيز در خود داريم.
كساني‌كه قادرند به روح الهى در كارها كمك كنند آنهايی هستند كه مى‌توانند به خودشان كمك كنند.
كسانيكه در سطوح بالاى معنوى زندگى هستند ، دانندگانند نه معتقدان.
بين دانستن و اعتقاد داشتن دنيايى تفاوت وجود دارد.

امروز شخصى به ديگرى گفت : تو چقدر دوست داشتنى هستى.
شخص ديگر جواب داد: زيرا تو در حال ديدن خودت هستي!
و البته اين باعث تعجب شخص اول شد. به طور كلى ما هر آن‌چه را كه خودمان هستيم در ديگران می‌بينيم.

کتاب:
از زبان روح بشنويم

hashemi

ناظم انجمن
❣️مطلب شماره بیست‌و‌‌هفت:

تو دوره خودشناسی که سالهاست درش حضور دارم، برای دوست داشتن خودم یه تمرین خیلی ساده ولی سخت داشتم :

تمرینم این بود که خودمو دوست داشته باشم و دستشویی‌ام رو نگه ندارم!

بعد برام توضیح داده شد که همه ما به‌خصوص خانم‌ها در طی روز وقتی جیش داریم هی کار خونه و چک کردن پیام‌های گوشی و پیش بردن مراحل آشپزی و ... رو ادامه می‌دیم.
هی می‌گیم بذار این کارو بکنم بعد برم دست‌شویی. بذار یه لحظه اینم ببینم بعد برم دست‌شویی. این فصل رو که خوندم میرم دست‌شویی و ....

در این حال داریم به جسم‌مون آسیب می‌زنیم و این یعنی دوست نداشتن خود.
خودتونو دوست داشته باشید و قبل از اینکه باقی پیام‌ها رو چک کنید برید دست‌شویی!

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
❣️مطلب شماره بیست‌و‌‌هفت:

تو دوره خودشناسی که سالهاست درش حضور دارم، برای دوست داشتن خودم یه تمرین خیلی ساده ولی سخت داشتم :

تمرینم این بود که خودمو دوست داشته باشم و دستشویی‌ام رو نگه ندارم!

بعد برام توضیح داده شد که همه ما به‌خصوص خانم‌ها در طی روز وقتی جیش داریم هی کار خونه و چک کردن پیام‌های گوشی و پیش بردن مراحل آشپزی و ... رو ادامه می‌دیم.
هی می‌گیم بذار این کارو بکنم بعد برم دست‌شویی. بذار یه لحظه اینم ببینم بعد برم دست‌شویی. این فصل رو که خوندم میرم دست‌شویی و ....

در این حال داریم به جسم‌مون آسیب می‌زنیم و این یعنی دوست نداشتن خود.
خودتونو دوست داشته باشید و قبل از اینکه باقی پیام‌ها رو چک کنید برید دست‌شویی!
وای دقیقا..😅😁👍🏻

ولی ادم واقعا فکرشم نمیکنه که این اهمیت ندادن بخود و دوس نداشتن خود تو چه جاهایی رخنه کرده‌ها..

خیلیامون فکرشم نمیکنیم که این علتش بی اهمیتی و دوس نداشتن خودمونه..
اِسمای موجه و درست درمون روش میزاریمو ازش فرار میکنیم..ولی واقعا همینه..

چنان گوش به فرمان ناخودآگاه زندگی میکنیم که.....

hashemi

ناظم انجمن
وای دقیقا..😅😁👍🏻

ولی ادم واقعا فکرشم نمیکنه که این اهمیت ندادن بخود و دوس نداشتن خود تو چه جاهایی رخنه کرده‌ها..

خیلیامون فکرشم نمیکنیم که این علتش بی اهمیتی و دوس نداشتن خودمونه..
اِسمای موجه و درست درمون روش میزاریمو ازش فرار میکنیم..ولی واقعا همینه..

چنان گوش به فرمان ناخودآگاه زندگی میکنیم که.....
و تو هم پیام میدی به من که هم‌زمان با هم توی انجمن باشیم😄😄😘😘🤩

hashemi

ناظم انجمن
❣️مطلب شماره بیست‌و‌هشت:

زن بودن یعنی
قدرتِ بی‌پایانِ خلق کردن، عشق ورزیدن، و تغییر دادن دنیا. اما این قدرت وقتی شکوفا می‌شود که اول از همه خودت را دوست داشته باشی.

دوست داشتن خود یعنی پذیرش تمام بخش‌های وجودت؛ نور و سایه، قوت و ضعف.
زنانگی یعنی نه تنها ظاهر زیبا، بلکه روح عمیق و الهام‌بخش تو.

❤️امروز، به جای اینکه فقط منتظر تعریف دیگران باشی، خودت را تحسین کن. برای تمام لحظاتی که در سختی ایستادگی کردی، برای عشق بی‌دریغت، و برای قدرتی که همیشه درونت بوده.

❤️زنانگی تو هدیه‌ای است که به دنیا می‌بخشی؛ اما قبل از هر چیز، این هدیه را به خودت تقدیم کن.

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا