سلام .سلام من خواستم هالم رو از لحاظ گرم یا سرد بودم بررسی کنم.البته منظور استاد رو در این مورد درست متوجه نشدم که برای چی هست دقیقا میشه توضیح بدین؟ من تو پایین تنه احساس چندانی نداشتم.تو سینم کف دستم احساس گرمی کردم و تو قسمت سرم احساس سردی تو نوک انگشتا و بقیه جاهای دستم کردم
ممنون استاد.بعد تمریناتی هم که کلاس گفتین انجام دادم یه حسی تو وسط کف دست تو چاکرای کف دست دارم که هر چقدر هم دستمو میتکونم نمیره.از چی هست استاد؟سلام .
هر فردی در اسکن به جوری حس می کنه
ممکن هست حس سرما یا گرما باشه .
در ناحیه هابی که احساس گرما می کنید حجم انرژی بیشتر هست .
بعداً در پاکسازی ها بهتون می گم که به درد چی می خوره
سلام. فرقی نمی کند . تنها از نظر فاصله فرق می کند .سلام استاد لمس هاله داخلی و بیرونی تفاوتی دارند؟ از نظر نوع حسی که هاله داره منظورم هست میخوام بتونم تفکیک کنم
با استفاده از تکنیک های صوتی که در اختیارتان قرار داده ایم که می توانید کیفیت اسکن کردن تان را بیشتر کنید.سلام من انرژی دستام تندی تموم میشه و بعدش گرم میکنم بازم انرژی تو دستام نیست که بخوام اسکن کنم
سلامسلام استاد تو کلاس گفتین چاکرای قاعده ای من به چپ کج شده درمان رو از کدوم هفته شروع میکنم؟یکی هم استاد شاید یک سوال خیلی خصوصی داشته باشیم بخوایم فقط شما بدونید چیکار کنیم؟
توی هفته دوم به بعد می تونیدسلام .آقای دکتر .من واریس دارم میتونم روش کاری انجام بدم
بله . پاکسازی و انرژی دادن را تکرار کنید تا اثر آن را سریع تر ببینیدسلام استاد عزیز من امشب رو درد زانو (آرتروز) کار کردم در جلسه اول تغییرات زیادی حس نکردند فقط احساس سبکی کردند در اون ناحیه و گفتند یک نسیمی به صورتشون برخورد کرد میخوام ببینم درست انجام دادم پروتکل هارو؟ممنون
گلوتون را فقط پاکسازی کنیدمن امروز رو گلوم کار کردم ولی احساس میکنم خوب پاک سازی نکرده بودم ،چون الان گلو درد گرفتم،
بعد یه مدتی اسکن کردم گلومو ،انرژی حس نکردم فک کنم تثبیت هم درست نبوده
و اینکه من سرماخورده هستم و گلو درد داشتم بعد از اجرای کارهایی ک گفتید من حالت تهوع گرفتم و بالا آوردم این ربطی ب کارهایی ک روی گلوم انجام دادم داره.حین پاکسازی برای واریس پام هم چیزی نگذشت ک حالم بهم خواح
احتمالا خیلی آهسته پاکسازی کردیدو اینکه من سرماخورده هستم و گلو درد داشتم بعد از اجرای کارهایی ک گفتید من حالت تهوع گرفتم و بالا آوردم این ربطی ب کارهایی ک روی گلوم انجام دادم داره.حین پاکسازی برای واریس پام هم چیزی نگذشت ک حالم بهم خورد