تجربیات روزانه گروه بهمن 1401 و مهر 1402

admin

تیم مدیریت
عضو کادر مدیریت
دوستان عزیز: به گروه خودتان انرژی درمانی بهمن 1401 خوش آمدید . این گروه جهت تبادل نظر بهتر دوستان تشکیل شده است. بهتر است اگر سوالی در طول دوره دارید در این بخش قرار دهید. و بعد از دوره آموزشی ، سوالات و تجربیات خودتان را در بخش های مخصوص به خود بنویسید.

حسین عباسی فر

کاربر ویژه
سلام من خواستم هالم رو از لحاظ گرم یا سرد بودم بررسی کنم.البته منظور استاد رو در این مورد درست متوجه نشدم که برای چی هست دقیقا میشه توضیح بدین؟ من تو پایین تنه احساس چندانی نداشتم.تو سینم کف دستم احساس گرمی کردم و تو قسمت سرم احساس سردی تو نوک انگشتا و بقیه جاهای دستم کردم

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام من خواستم هالم رو از لحاظ گرم یا سرد بودم بررسی کنم.البته منظور استاد رو در این مورد درست متوجه نشدم که برای چی هست دقیقا میشه توضیح بدین؟ من تو پایین تنه احساس چندانی نداشتم.تو سینم کف دستم احساس گرمی کردم و تو قسمت سرم احساس سردی تو نوک انگشتا و بقیه جاهای دستم کردم
سلام .
هر فردی در اسکن به جوری حس می کنه
ممکن هست حس سرما یا گرما باشه .
در ناحیه هابی که احساس گرما می کنید حجم انرژی بیشتر هست .
بعداً در پاکسازی ها بهتون می گم که به درد چی می خوره

حسین عباسی فر

کاربر ویژه
سلام .
هر فردی در اسکن به جوری حس می کنه
ممکن هست حس سرما یا گرما باشه .
در ناحیه هابی که احساس گرما می کنید حجم انرژی بیشتر هست .
بعداً در پاکسازی ها بهتون می گم که به درد چی می خوره
ممنون استاد.بعد تمریناتی هم که کلاس گفتین انجام دادم یه حسی تو وسط کف دست تو چاکرای کف دست دارم که هر چقدر هم دستمو میتکونم نمیره.از چی هست استاد؟

admin

تیم مدیریت
عضو کادر مدیریت
سلام استاد لمس هاله داخلی و بیرونی تفاوتی دارند؟ از نظر نوع حسی که هاله داره منظورم هست میخوام بتونم تفکیک کنم
سلام. فرقی نمی کند . تنها از نظر فاصله فرق می کند .

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام من انرژی دستام تندی تموم میشه و بعدش گرم میکنم بازم انرژی تو دستام نیست که بخوام اسکن کنم
با استفاده از تکنیک های صوتی که در اختیارتان قرار داده ایم که می توانید کیفیت اسکن کردن تان را بیشتر کنید.
البته اسکن شما ارتباط زیادی به گرمای کف دستتان ندارد.

حمید قاسمی

کاربر ویژه
سلام استاد عزیز من امشب رو درد زانو (آرتروز) کار کردم در جلسه اول تغییرات زیادی حس نکردند فقط احساس سبکی کردند در اون ناحیه و گفتند یک نسیمی به صورتشون برخورد کرد میخوام ببینم درست انجام دادم پروتکل هارو؟ممنون

حسین عباسی فر

کاربر ویژه
سلام استاد تو کلاس گفتین چاکرای قاعده ای من به چپ کج شده درمان رو از کدوم هفته شروع میکنم؟یکی هم استاد شاید یک سوال خیلی خصوصی داشته باشیم بخوایم فقط شما بدونید چیکار کنیم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد تو کلاس گفتین چاکرای قاعده ای من به چپ کج شده درمان رو از کدوم هفته شروع میکنم؟یکی هم استاد شاید یک سوال خیلی خصوصی داشته باشیم بخوایم فقط شما بدونید چیکار کنیم؟
سلام
هفته دوم و سوم به بعد می تونید کار کنید
اگر پیام خاصی دارید در تلگرام پی وی مرکز بفرستید

نگاه گل گیری

کاربر ویژه
و اینکه من سرماخورده هستم و گلو درد داشتم بعد از اجرای کارهایی ک گفتید من حالت تهوع گرفتم و بالا آوردم این ربطی ب کارهایی ک روی گلوم انجام دادم داره.حین پاکسازی برای واریس پام هم چیزی نگذشت ک حالم بهم خورد

مسعود ارجمند

کاربر ویژه
من امروز رو گلوم کار کردم ولی احساس میکنم خوب پاک سازی نکرده بودم ،چون الان گلو درد گرفتم،
بعد یه مدتی اسکن کردم گلومو ،انرژی حس نکردم فک کنم تثبیت هم درست نبوده

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد عزیز من امشب رو درد زانو (آرتروز) کار کردم در جلسه اول تغییرات زیادی حس نکردند فقط احساس سبکی کردند در اون ناحیه و گفتند یک نسیمی به صورتشون برخورد کرد میخوام ببینم درست انجام دادم پروتکل هارو؟ممنون
بله . پاکسازی و انرژی دادن را تکرار کنید تا اثر آن را سریع تر ببینید

Dr.Aram

تیم مدیریت
من امروز رو گلوم کار کردم ولی احساس میکنم خوب پاک سازی نکرده بودم ،چون الان گلو درد گرفتم،
بعد یه مدتی اسکن کردم گلومو ،انرژی حس نکردم فک کنم تثبیت هم درست نبوده
گلوتون را فقط پاکسازی کنید
تا مشکل برطرف بشه

Dr.Aram

تیم مدیریت
و اینکه من سرماخورده هستم و گلو درد داشتم بعد از اجرای کارهایی ک گفتید من حالت تهوع گرفتم و بالا آوردم این ربطی ب کارهایی ک روی گلوم انجام دادم داره.حین پاکسازی برای واریس پام هم چیزی نگذشت ک حالم بهم خواح

و اینکه من سرماخورده هستم و گلو درد داشتم بعد از اجرای کارهایی ک گفتید من حالت تهوع گرفتم و بالا آوردم این ربطی ب کارهایی ک روی گلوم انجام دادم داره.حین پاکسازی برای واریس پام هم چیزی نگذشت ک حالم بهم خورد
احتمالا خیلی آهسته پاکسازی کردید
هفته آینده یک فیلم از درمان تان بفرستید

آزاده صفری

کاربر ویژه
سلام استاد عزیز و دوستان
برای رفع خستگی جاروی عمومی رو برای همسرم انجام دادم و بعدش گفتن که احساس و حال بهتری دارند.
استاد چند بار در روز می تونیم درمانگری داشته باشیم و با چه فاصله ای؟
ممنون

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا