تجربیات روزانه گروه بهمن 1401 و مهر 1402

سارا سلیمانی

کاربر ویژه
سلام استاد
عذر میخوام برای افزایش انرژی و حساس کردن کف دستها مالش کف دست و سابیدن اونها بهم جفتشون باید انجام داده بشه؟لاک زدن ناخنها انرژی دستهارو کاهش میده و میتونه قدرت انتقال پرانارو کم کنه؟

مسعود جعفری

کاربر ویژه
با سلام
تجربه من از انرژی درمانی پسر ۱۵ ساله ام: جاروی عمومی انجام دادم ، در اسکن کتف راست، متوجه کمبود انرژی شدم ازش سئوال کردم آیا دست راستت درد داری، گفت، بازوی من خواب می ره، در اون ناحیه مراحل گفته شده رو انجام دادم . در پایان گفت درد دستم خوب شده و انگار خوابم میاد

مسعود جعفری

کاربر ویژه
انرژی درمانی(همسرم) در ناحیه درد بالای باسن سمت راست:
ابتدا جاروی عمومی انجام دادم و سپس در ناحیه درد، درد از بین رفت.
ده دقیقه بعد دوباره درد برگشت، و من دوباره مراحل را انجام دادم، درد ساکت شد، اینبار تصمیم گرفتم اسکن کل بدن انجام بدم، متوجه کمبود انرژی در ناحیه گوش راست شدم،
مراحل را انجام دادم، و برای اطمینان یکبار دیگر ناحیه درد بالای باسن را انرژی درمانی انجام دادم،
الان ۳ ساعته گذشته و شکایتی از درد نداره

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد عزیز و دوستان
برای رفع خستگی جاروی عمومی رو برای همسرم انجام دادم و بعدش گفتن که احساس و حال بهتری دارند.
استاد چند بار در روز می تونیم درمانگری داشته باشیم و با چه فاصله ای؟
خیلی عالیه هست محدودیت در انجام تکنیک ندارید

Dr.Aram

تیم مدیریت
انرژی درمانی(همسرم) در ناحیه درد بالای باسن سمت راست:
ابتدا جاروی عمومی انجام دادم و سپس در ناحیه درد، درد از بین رفت.
ده دقیقه بعد دوباره درد برگشت، و من دوباره مراحل را انجام دادم، درد ساکت شد، اینبار تصمیم گرفتم اسکن کل بدن انجام بدم، متوجه کمبود انرژی در ناحیه گوش راست شدم،
مراحل را انجام دادم، و برای اطمینان یکبار دیگر ناحیه درد بالای باسن را انرژی درمانی انجام دادم،
الان ۳ ساعته گذشته و شکایتی از درد نداره
فوق العاده هست
این اول درمانگری هست

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد
عذر میخوام برای افزایش انرژی و حساس کردن کف دستها مالش کف دست و سابیدن اونها بهم جفتشون باید انجام داده بشه؟لاک زدن ناخنها انرژی دستهارو کاهش میده و میتونه قدرت انتقال پرانارو کم کنه؟
هر دو دست را مالش بدید
لاک زدن خیلی تاثیری نداره.
چون چاکرای نوک انگشت طرف مقابل ناخن هست

سلام استاد من یه بار از طریق اینستا ودیدن فیلم آتون مدت ۱۵ دقیقه از انرژی ارسالی شما انرژی گرفتم وبه این نیت که پوستم کلاژن سازی کنه وجوانتر بشه وبعدش حس کردم که پوستم خیلی بهتر شده ...اینو گفتم چون شما فرمودین برای هر بیماری پروتوکل خاصی داره ولی من با اون انرژی عمومی که شما دادین تقر یبا نتیجه خاص خودم رو گرفتم ...آیا میتونیم از این طریق از راه دور انرژی درمانی کنیم بدون هیچ پروتوکل...؟

نگاه گل گیری

کاربر ویژه
درود استاد جان .استاد ی سوال دارم از خدمتتون
بنده مدت ۲ سال یا شاید بیشتر هست ک از بیماری ب بیماری دیگه ایی وارد میشم.مثلا بعداز بهبود کمردرد و لگن درد وارد درد خارپاشنه و بعداز بهبودی دوباره وارد فاز دیسک گردن و مواردی از این قبیل .میخاستم نظرتون رو بپرسم آیا علت خاصی داره

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
سلام استاد کسی که میگرن داره ولی هنوز شروع نشده سردردش برای پیشگیری کردن روزی یه بار براش جاروی عمومی و موضعی روی اون اندام های مربوطه رو انجام بدیم بدون انرژی دادن درسته؟ یا باید انرژی هم داد و همه مراحل؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد من یه بار از طریق اینستا ودیدن فیلم آتون مدت ۱۵ دقیقه از انرژی ارسالی شما انرژی گرفتم وبه این نیت که پوستم کلاژن سازی کنه وجوانتر بشه وبعدش حس کردم که پوستم خیلی بهتر شده ...اینو گفتم چون شما فرمودین برای هر بیماری پروتوکل خاصی داره ولی من با اون انرژی عمومی که شما دادین تقر یبا نتیجه خاص خودم رو گرفتم ...آیا میتونیم از این طریق از راه دور انرژی درمانی کنیم بدون هیچ پروتوکل...؟
انرژی درمانی یک روش کلی دارد که سطح انرژی افراد را بالا میبریم بر روی همه بیماری ها تاثیر می گذارد.
و این اتفاق برای شما افتاده است
در پروتکل ها درمان ها کاملا اختصاصی هست و نتیجه درمان خیلی بالاست

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد جان .استاد ی سوال دارم از خدمتتون
بنده مدت ۲ سال یا شاید بیشتر هست ک از بیماری ب بیماری دیگه ایی وارد میشم.مثلا بعداز بهبود کمردرد و لگن درد وارد درد خارپاشنه و بعداز بهبودی دوباره وارد فاز دیسک گردن و مواردی از این قبیل .میخاستم نظرتون رو بپرسم آیا علت خاصی داره
احتمالاً سطح انرژی بسیار پایین باید باشد
می توانید از پروتکل شارژ فیزیکی و یا شارژ روانی استفاده کنید تا سطخ انرژی فیزیکی و روانی تان را بالا ببرید

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد کسی که میگرن داره ولی هنوز شروع نشده سردردش برای پیشگیری کردن روزی یه بار براش جاروی عمومی و موضعی روی اون اندام های مربوطه رو انجام بدیم بدون انرژی دادن درسته؟ یا باید انرژی هم داد و همه مراحل؟
برای اینکه سردرد و میگرن شروع نشود یکبار درمان سردرد و میگرن را برای انجام دهید.
مطمئنا سردرد و میگرن شروع خواهد شد
که شامل پاکسازی های عمومی و پاکسازی های موضعی روی نقاط سر و ممکن هست بر روی شبکه خورشید هم لازم باشد که انجام دهید

حسین عباسی فر

کاربر ویژه
سلام استاد من سمت چپ بدنم که درد میکرد دیشب جارو کردن موضعی رو تو قسمت به قسمت از سمت چپم سر تا پا انجام دادم خیلی راحت تونستم بخوابم و صبح هم نسبت به روز های قبل زود از خواب بیدارشدم و صبح هم احساس خستگی کمتری میکردم در حالی که روز های قبل ،بعد از بیدار شدن از خواب احساس سنگینی میکردم. ولی احساس میکنم سرعت انباشت انرژی تو چاکرای قلب من بالاست یعنی الان کمی احساس سنگینی تو وسط قفسه سینه دارم

مسعود جعفری

کاربر ویژه
دیشب دو مورد انرژی درمانی انجام دادم ، انرژی خودم هم بالا رفته بود و بی خوابی زده بود به سرم، صبح که می خواستم پا شم انرژی م بد نبود ولی یه خستگی تو بدنم احساس کردم، نمی دونستم باید چکار کنم، آیا انرژی درمانی انحام بدم ، اصلا باید چکار کنم،
با یه لبخند از خونه زدم بیرون ،
سئوالم اینه ، تو اون لحظه باید چکار می کردم ، چگونه با انرژی درمانی حالمو بهتر می کردم؟؟؟

مسعود جعفری

کاربر ویژه
کف دو پای همسرم درد میاد، کف پای راست یکمرتبه انرژی درمانی انجام دادم، تا بتونم مقایسه کنم که درد چقدر کمتر شده، درد کمتر شده بود،

فکر می کنم ریشه درد جای دیگه ایه، درسته استاد؟

سارا سلیمانی

کاربر ویژه
سلام استاد من کتف چپم توی تمرین آسیب دیده و هرسری بعد تمرین خیلی اذیت میشم دیشب شروع کردم به پاکسازی کتف چپم تا نوک انگشتان چپم چون دردش تا نوک انگشتام میاد ولی فقط از ناحیه جلو چون ناحیه پشت رو بلد نبودم با همون میزان پاکسازی شب راحت خوابیدم

نگاه گل گیری

کاربر ویژه
احتمالاً سطح انرژی بسیار پایین باید باشد
می توانید از پروتکل شارژ فیزیکی و یا شارژ روانی استفاده کنید تا سطخ انرژی فیزیکی و روانی تان را بالا ببرید
اسناد میشه امشب در مورد پروتکل شارژ فیزیکی یا روانی صحبت کنید چون نمیدونم چی هستن.سپاس

غزاله کریمی

کاربر ویژه
درود استاد
من حدود پنج سال هست میگرن عصبی دارم، می خوام بدونم الان چاکراهام دقیقا در چه وضعیتی هستند و چه مشکلی دارند که بهتر روشون کار کنم. میگرنم تحت تاثیر ترس و خشم و ناراحتی و کمال گرایی که همه خیلی زیاد بودند ایجاد شد، ۵ سال قبل هم زمان افسرگی هم گرفته بودم که طبق چند تا مقاله فکر می کنم افسردگی خندان بود و شب ها هم به سختی بین ۱۲ تا ۲ میخوابیدم و الانم در کل وضعیتم تغییر چندانی نکرده، وقتایی هم که فقط چند لحظه سرم را خم می کنم بعد می ایستم سرگیجه و کمی حالت تهوع می گیرم و چشمام سیاهی میرن واقعا هیچی نمی بینم و لحظه ای نیست ک این فشارها روی سرم وجود نداشته باشن فقط گاهی خیلی بیشتر میشن. جدیدا آسانسورها و ماشین هم به شدت بدحالم می کنند. چون اسکن و در کل شناختم از وضعیت چاکراهام دقیق نیست تقاضا دارم راهنماییم کنید تا هم وضعیتمو بشناسم هم بهتر روش کار کنم. با سپاس و احترام

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا