تجربیات روزانه گروه بهمن 1401 و مهر 1402

نیلوفر محمدی

کاربر ویژه
استاد درمان زرد زخم رو‌ در کتاب پیدا نکردم .
من از بچگی در کنار چونه راستم زردزخمی که با تبخال قاطی شده میگیرم تا سه چهار ماه طول میکشه که خوب بشم. میدونم برای تبخال روی قلب باید کار کنم ولی برای زرد زخمی که روی تبخال میاد چکار کنم؟

نیلوفر محمدی

کاربر ویژه
تجربه اسکن مادرم :
در شونه هاش احساس انباشتگی داشتم .اول جاروی عمومی جلو و پشت سرش انجام دادم سپس شونه هاش رو جاروی موضعی کردم و گفت احساس سبکی در شونه هاش داره

زهره نصیری

کاربر ویژه
سلام استاد من روی چاکرای خورشیدی خودم پاکسازی زیاد حدود ۱۰۰بارانجام دادم انرژی دادم و تثبیت کردم تا یکی دو ساعت در یایر چاکراها بخصوص توی قفسه سینه ام احساس تغییرات میکردم

المیرا یارایی

کاربر ویژه
سلام و احترام استاد
تجربه هابعد از جلسه دوم :

1- روی همسرم کار کردم جارو عمومی و موضعی روی ناحیه درد کمر، نتیجه.................. احساس سبکی و کم شدن درد کمر
2. روی خودم قورمه سبزی خوردم احساس سنگینی و فشار روی معده داشتم .... جاروی موضعی ناحیه معده + انرژی 2 بار + تثبیت............نتیجه: احساس سبکی
3 روی گلهای گلدان که حالشون خوب نیست....... جارو موضعی و عمومی+انرژی+تثبیت...............نتیجه: فعلا مثل قبل
4. روی خودم موضعی برای میوم..............جاروی موضعی ناحیه + انرژی 2 بار + تثبیت............نتیجه: احساس حرکت و اتفاقی در ناحیه زیر شمکم
5. برای دومین بار روی همسرم (شانه ایشان درد داشت و خشک شده بود و برای مشکل...............جاروی عمومی + جاروی موضعی پشت سر، تاج، شقیقه ها، آجنا، جلوی صورت، پشت گردن، شانه ها، چاکرا جلو و پشت خورشیدی(انباشتگی داشت)، چاکرا جنسی) + انرژی 2 بار + تثبیت............نتیجه: درد کمتر شده احساس سبکی

گلناز هاشمی

کاربر ویژه
منم
بیمار میتونه در هنگام درمان روی زمین بشینه یا باید حتما روی صندلی باشه؟
در مرحله رها سازی درمانگر باید بایسته که از بالا تا پایین لایه ها رو قطع کنه؟بله سوال منم اینه که اگر بشینه پاهاش چهارزانو باشه باز در حالت پذیرش هست ؟ چون گفتن پاها رو هم نباشه

سلام من برای همسرم که گرفتگیه عضله کمر داشت انجام دادم متاسفانه اون لحظه بدتر شد پاکسازی عمومی بود اما فرداش پاکسازی موضعی انجام دادم بهتربود

غزاله کریمی

کاربر ویژه
درود بر استاد آرام و سایر عزیزان
من هر بار در لایو ها دو قلب دسته جمعی انجام دادم بسیار بسیار حال خوبی را تجربه کردم که در دوقلب هایی که تنهایی انجام میدادم تجربه نمیشد. حال خوبم را می تونم به بودن در آغوش خورشید گرم و تابان توصیف کنم که هسته ی طلایی رنگ و شعاع سفید و درخشان داره! و بسیار هم شاد میشم!
استاد این ها تلقین یا یک موضوع ذهنی هست یا واقعا وقتی مدیتیشن دوقلب را دسته جمعی انجام میدهیم روی خودمان هم تاثیر متفاوتی داره؟

غزاله کریمی

کاربر ویژه
من در چاکراهای آجنا و ریشه مشکلات زیادی دارم هم چنین یکسری از بیماری هام در پروتکل مربوط ب خودشان کار روی ریشه و آجنا را می طلبند. واقعا قصد ندارم کندالینی ام را بیدار کنم یا چشم سومم را باز، حداقل فعلا نمی خوام، اما ترس زیادی دارم ک زمانی ک امادگیشو ندارم این دو پتانسیل در ریشه و آجنا فعال بشن! می ترسم در حالی که فقط کار درمان انجام میدم این اتفاقات بیافتن! خیلی می ترسم ب این دو چاکرا انرژی بدم.
قبلا هم تجربیاتی مربوط به چشم سوم داشتم و بیشتر می ترسم. درمورد کندالینی هم نمی دونم چه عواملی تاثیر دارن و چقدر به فعال شدنش نزدیکم اما به هر حال نمی خوام فعال بشه!
استاد لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا برای انجام درمان می تونم با خیال راحت روی این دو چاکرا کار کنم

سارا سلیمانی

کاربر ویژه
درود
استاد برای درمان کیست سینه متاسفانه توی کتاب پیدا نکردم.میشه لطفا بگید دقیقا کدوم چاکراها باید پاکسازی بشن؟تاجاییکه میدونم زیربغل و تاج و پشت سر درگیر هستن بعلت غده هیپوفیز و پرولاکتین

غزاله کریمی

کاربر ویژه
استاد پاکسازی موضعی روی چاکرا که با روش جارو کردن انجام میدیم دقیقا چی کار می کنه؟ فقط انرژی انباشته شده را پاک می کنه؟ کثیفی ها را پاک می کنه؟ انسداد چاکرا ها را باز می کنه؟

حسمان

کاربر ویژه
سلام استاد حسمان برغمدی هستم (hassman barghamadi)
سوختگی بدن من بر روی کمر و مچ پاهایم هست و هم چنان بعد از یک سال تحت درمان هست و دارای گوشت اضافه می باشد متاسفانه .
بر کدام چاکراهای بدن باید متمرکز بشم ؟
و روش خاصی برای این درمان وجود داره یا همان مطالب گفته شده ؟

حسمان

کاربر ویژه
سلام استاد
حسمان برغمدی (hasman barghamadi) هستم
وسط تمرین ابتدا هاله خود رو احساس می‌کردم ولی بابت یک موضوعی یک دفعه احساساتی شدم و شروع به گریه کردم و سپس به هیچ عنوان نتونستم دوباره هاله خود را حس کنم
نمیدونم چرا ؟
دلیلش رو بی زحمت میگید

غزاله کریمی

کاربر ویژه
درود استاد
اگر هاله محافظ داشته باشیم تداخلی با درمان هایی ک روی خودمان یا دیگران انجام می دهیم نداره؟
نه اینکه ترس از انرژی منفی ای ک در درمان ها روش کار می کنیم داشته باشم بلکه به علت تعامل با افراد و زندگی در خانه ای ک پاک نیست اگر هاله محافظ داشته باشم راحت ترم، منظورم به هاله محافظ پکیج پاکسازی چاکراهاست. یکبار، در روز سه بار پشت هم انجامش دادم چون فکر می کردم درست انجام نمیدم و یک سپر قوی انرژیکی سفید را حس می کردم و این خوب بود! تازه همین ک منطقی می فهمم دیگه انرژی های منفی قرار نیست به من صدمه بزنن هم خیلی احساس خوبی بهم میده، یکم ارامش و احساس امنیت! من فوق العاده حساسم، می خوام همه جوره از خودم محافظت کنم. حتی گستاخی های بچه های کوچیک یا جوان ها هم خیلی ناراحتم می کنه خصوصا ک در جواب مهربانی یا شاید سادگی من باشه!😔

Dr.Aram

تیم مدیریت
هر طوری که بیمار راحت تر است. می تواند نشسته یا خوابیده باشد
بیمار میتونه در هنگام درمان روی زمین بشینه یا باید حتما روی صندلی باشه؟
در مرحله رها سازی درمانگر باید بایسته که از بالا تا پایین لایه ها رو قطع کنه؟

استاد درمان زرد زخم رو‌ در کتاب پیدا نکردم .
من از بچگی در کنار چونه راستم زردزخمی که با تبخال قاطی شده میگیرم تا سه چهار ماه طول میکشه که خوب بشم. میدونم برای تبخال روی قلب باید کار کنم ولی برای زرد زخمی که روی تبخال میاد چکار کنم؟
درمان تبخال را روی آن انجام دهید
در کتاب مقدماتی پروتکل آن هست

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام و احترام استاد
تجربه هابعد از جلسه دوم :

1- روی همسرم کار کردم جارو عمومی و موضعی روی ناحیه درد کمر، نتیجه.................. احساس سبکی و کم شدن درد کمر
2. روی خودم قورمه سبزی خوردم احساس سنگینی و فشار روی معده داشتم .... جاروی موضعی ناحیه معده + انرژی 2 بار + تثبیت............نتیجه: احساس سبکی
3 روی گلهای گلدان که حالشون خوب نیست....... جارو موضعی و عمومی+انرژی+تثبیت...............نتیجه: فعلا مثل قبل
4. روی خودم موضعی برای میوم..............جاروی موضعی ناحیه + انرژی 2 بار + تثبیت............نتیجه: احساس حرکت و اتفاقی در ناحیه زیر شمکم
5. برای دومین بار روی همسرم (شانه ایشان درد داشت و خشک شده بود و برای مشکل...............جاروی عمومی + جاروی موضعی پشت سر، تاج، شقیقه ها، آجنا، جلوی صورت، پشت گردن، شانه ها، چاکرا جلو و پشت خورشیدی(انباشتگی داشت)، چاکرا جنسی) + انرژی 2 بار + تثبیت............نتیجه: درد کمتر شده احساس سبکی
خیلی خوبه
‌عالیه

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام من برای همسرم که گرفتگیه عضله کمر داشت انجام دادم متاسفانه اون لحظه بدتر شد پاکسازی عمومی بود اما فرداش پاکسازی موضعی انجام دادم بهتربود
پاکسازی عمومی و موضعی باید به دنبال هم باشه
تا درمان کامل بشه

مسعود جعفری

کاربر ویژه
سلام دکتر آرام،

تمرین رو گل و سیب و درخت نارنج انجام دادم،
سئوال: روی تمام گل یا هر چیزی تمرین کنم یا یه بخش از آن کافی است؟

تجربه: حجم انرژی درخت نارنج خیلی زیاد بود که حس کردم.

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا