خندیدن برای درمان

رضا عاشق حسینی

کاربر ویژه
آیا دیدن فیلم های کمدی مثل چارلی چاپلین و یا مستر بین چنین اثری را دارد؟ و معادل همان خنده روزانه محسوب می شود.

Dr.Aram

تیم مدیریت
اگر اون شادی و خنده را در فرد ایجاد می‌کند همان اثر را دارد

رضا عاشق حسینی

کاربر ویژه
سلام و درود
آیا برای آنکه اطمینان من به این آموزشهای شما زیاد شود می توانید بینایی چشم من را با تکنیکهای خودتان خوب کنید ؟ با تکنیکهای انرژی درمانی و یا طب انرژی ؟

امروز درس جلسه ی چهار را گوش می دادم . در هنگام هوشیاری صحبت ها بر دلم می نشست ولی دو تا تمرین مربوطه را انجام دادم و اثری در خود ندیدم.

رضا عاشق حسینی

کاربر ویژه
می دانید ذهن نقادم همش می گوید نه این هم یک سری مطالب است و باور نکن .

و لذا همش دو به شک مانده ام . اگر واقعا می توانید کمکم کنید که بتوانم راه درست را ادامه دهم .

واقعا در حالت شک و دو دلی قرار دارم . می خواهم واقعا اثر انرژی درمانی یا طب انرژی را روی خودم ببینم و بعد با انرژی کامل در این مسیر اگاهی گام بردارم.

Dr.Aram

تیم مدیریت
می دانید ذهن نقادم همش می گوید نه این هم یک سری مطالب است و باور نکن .

و لذا همش دو به شک مانده ام . اگر واقعا می توانید کمکم کنید که بتوانم راه درست را ادامه دهم .

واقعا در حالت شک و دو دلی قرار دارم . می خواهم واقعا اثر انرژی درمانی یا طب انرژی را روی خودم ببینم و بعد با انرژی کامل در این مسیر اگاهی گام بردارم.
فکر نمی‌کنم در بخشی از کلاس ما گفته باشیم که این کار را برای شما می‌توانیم انجام بدهیم!

رضا عاشق حسینی

کاربر ویژه
فکر نمی‌کنم در بخشی از کلاس ما گفته باشیم که این کار را برای شما می‌توانیم انجام بدهیم!
سلام و درود
البته در کلاس خلق آینده یک جلسه مسائل درمانی بود .
یک مورد هم سلامتی بدون دارو بود که ارسال شده بود.

دو مورد کلاس هم شما دارید که انرژی درمانی و طب انرژی هست . آیا واقعا با استفاده از تکنیکهای موجود در این دوره ها می توان به درمان تاری دید و ضعف بینایی که برای من حدود یک سال و سه ماه است اتفاق افتاده اقدام کنم ؟

چون در تجربیات دوستانی که در انرژی درمانی بوده اند مواردی را ذکر کرده اند که این بیماری را درمان کرده اند .

نمی دانم شاید سوالم را اشتباه مطرح کرده بودم.

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام و درود
البته در کلاس خلق آینده یک جلسه مسائل درمانی بود .
یک مورد هم سلامتی بدون دارو بود که ارسال شده بود.

دو مورد کلاس هم شما دارید که انرژی درمانی و طب انرژی هست . آیا واقعا با استفاده از تکنیکهای موجود در این دوره ها می توان به درمان تاری دید و ضعف بینایی که برای من حدود یک سال و سه ماه است اتفاق افتاده اقدام کنم ؟

چون در تجربیات دوستانی که در انرژی درمانی بوده اند مواردی را ذکر کرده اند که این بیماری را درمان کرده اند .

نمی دانم شاید سوالم را اشتباه مطرح کرده بودم.
بله آقای کلاری عزیز
سوالتان را اشتباه پرسیده‌اید
در انجمن ما در مورد نحوه انجام دادن تکنیک‌ها صحبت می‌کنیم به هر سوالی غیر از این باشد اشتباه است
باید جای آن را پیدا کنید که کجا باید بپرسید

رضا عاشق حسینی

کاربر ویژه
سلام مجدد
ایا سوال زیر درست است /

دو مورد کلاس شما دارید که انرژی درمانی و طب انرژی هست . آیا واقعا با استفاده از تکنیکهای موجود در این دوره ها می توان به درمان تاری دید و ضعف بینایی که برای من حدود یک سال و سه ماه است اتفاق افتاده اقدام کنم و نتیجه بگیرم ؟ و کدام دوره بیشتر موثر است ؟

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
سلام مجدد
ایا سوال زیر درست است /

دو مورد کلاس شما دارید که انرژی درمانی و طب انرژی هست . آیا واقعا با استفاده از تکنیکهای موجود در این دوره ها می توان به درمان تاری دید و ضعف بینایی که برای من حدود یک سال و سه ماه است اتفاق افتاده اقدام کنم و نتیجه بگیرم ؟ و کدام دوره بیشتر موثر است ؟
سلام..بله قطعا میشه.
برادرم یکی از شاگردان انرژی درمانی مقدماتی استاد هستن..البته سالها پیش..!
دو مورد مشکل بینایی رو درمان کرد یکیش سالها عینک میزد..و با انرژی درمانی اونم فقط مقدماتی
درمان شد..دیگه ما ندیدیم عینک بزنه.
یکیشونم چشماش از گربه میکروب گرفته بود به تشخیص پزشک..که اونم برادرم درمان کرد.کاملا خوب شد..
فقط با پاکسازی و پرانا بدون رنگ..

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام مجدد
ایا سوال زیر درست است /

آقای کلاری عزیز
برای تاری دید و درمان‌ها تکنیک‌های انرژی درمانی موثرتر هست

رضا عاشق حسینی

کاربر ویژه
سلام مجدد
آیا با دوره ی فعلی می توانم شرکت کنم یا دوره بعدی ؟
یا به صورت پکیج تهیه کنم ؟
یا دوره ی حضوری برای آن خواهید داشت ؟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا