رضا عاشق حسینی
کاربر ویژه
آیا دیدن فیلم های کمدی مثل چارلی چاپلین و یا مستر بین چنین اثری را دارد؟ و معادل همان خنده روزانه محسوب می شود.
فکر نمیکنم در بخشی از کلاس ما گفته باشیم که این کار را برای شما میتوانیم انجام بدهیم!می دانید ذهن نقادم همش می گوید نه این هم یک سری مطالب است و باور نکن .
و لذا همش دو به شک مانده ام . اگر واقعا می توانید کمکم کنید که بتوانم راه درست را ادامه دهم .
واقعا در حالت شک و دو دلی قرار دارم . می خواهم واقعا اثر انرژی درمانی یا طب انرژی را روی خودم ببینم و بعد با انرژی کامل در این مسیر اگاهی گام بردارم.
سلام و درودفکر نمیکنم در بخشی از کلاس ما گفته باشیم که این کار را برای شما میتوانیم انجام بدهیم!
بله آقای کلاری عزیزسلام و درود
البته در کلاس خلق آینده یک جلسه مسائل درمانی بود .
یک مورد هم سلامتی بدون دارو بود که ارسال شده بود.
دو مورد کلاس هم شما دارید که انرژی درمانی و طب انرژی هست . آیا واقعا با استفاده از تکنیکهای موجود در این دوره ها می توان به درمان تاری دید و ضعف بینایی که برای من حدود یک سال و سه ماه است اتفاق افتاده اقدام کنم ؟
چون در تجربیات دوستانی که در انرژی درمانی بوده اند مواردی را ذکر کرده اند که این بیماری را درمان کرده اند .
نمی دانم شاید سوالم را اشتباه مطرح کرده بودم.
سلام..بله قطعا میشه.سلام مجدد
ایا سوال زیر درست است /
دو مورد کلاس شما دارید که انرژی درمانی و طب انرژی هست . آیا واقعا با استفاده از تکنیکهای موجود در این دوره ها می توان به درمان تاری دید و ضعف بینایی که برای من حدود یک سال و سه ماه است اتفاق افتاده اقدام کنم و نتیجه بگیرم ؟ و کدام دوره بیشتر موثر است ؟
آقای کلاری عزیزسلام مجدد
ایا سوال زیر درست است /
دو مورد کلاس شما دارید که انرژی درمانی و طب انرژی هست . آیا واقعا با استفاده از تکنیکهای موجود در این دوره ها می توان به درمان تاری دید و ضعف بینایی که برای من حدود یک سال و سه ماه است اتفاق افتاده اقدام کنم و نتیجه بگیرم ؟ و کدام دوره بیشتر موثر است ؟