حسین امیدوار
کاربر ویژه
درود استاد عزیز دچار عصبانیت شدید (حالت عصبیت)شدم چه تکنیک هایی رو انجام بدم؟
استاد نسبت به بنده لطف دارن.ضمن اینکه استاد مثل خدا که به بچه نیازمندش که دست دراز میکنه برا طلب کمک و اون هم توجه ویژه ایی به بچه نیازمندش میکنه و بهش کمک میکنه ایشون هم به من نیازمند کمک میکنند.بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را.این تبعیض نیس این یک اصل معنوی هس.و میدونم که شوخی کردید و منم با شما میخندم.از بس استاد دونه به دونه جواب تمام پیامای آقای امیدوارو میدن و رسیدگی میکنن
کمکم داره حس تبعیض والدین بین بچههاشون برام زنده میشه![]()
استاد نسبت به بنده لطف دارن.ضمن اینکه استاد مثل خدا که به بچه نیازمندش که دست دراز میکنه برا طلب کمک و اون هم توجه ویژه ایی به بچه نیازمندش میکنه و بهش کمک میکنه ایشون هم به من نیازمند کمک میکنند.بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را.این تبعیض نیس این یک اصل معنوی هس.و میدونم که شوخی کردید و منم با شما میخندم.![]()
درود بر آقای امیدوار عزیزدرود. حالم بده خیلی بد.نگران نیستم شاید برگزاری کلاس کمی کمک کنه که بار این همه غمی که توی دلم هس برا لاله های پر پر شده وطنم کمی کم بشه. قلبم پاره پاره شده.بمیرم برا پدر و مادرهای داغدار سر زمینم.ببار بارون که ایران لاله گونه...![]()
فشار برای نرمال بودن در موقعیتی که نرمال نیست می تواند خودش آسیب زا باشد.درود تمریناتم رو هر روز انجام میدم.قبلا خیلی بی تفاوت بودم نسبت به اطرافم ولی الان متوجه شدم که من جزی از کلم درد دیگران درد منه.با سوگ پدر و مادرا منم سوگوارم.گریه میکنم.امروز بچه ایی که کشته شده بود و فیلمش رو زمان خاکسپاری نشون داد یه لحظه احساس کردم که پسر خودمه.به خودم گفتم حسین اگه پسر خودت بود چه حالی داشتی؟و بعد هم گریستم.هر چند این روزها خیلی تلخه خیلی تلخ ولی این دوره به من خیلی کمک کرده که بفهمم:بنی آدم اعضای یکدیگرند
که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی به درد آورد روزگار
دگر عضوها را نماند قرار...
زنده بادفشار برای نرمال بودن در موقعیتی که نرمال نیست می تواند خودش آسیب زا باشد.
گاهی سالم ترین واکنش، ناتوان بودن است.
دونالد وينيكات
بعضی مواقع هست که ما به دلیل استرس یا مشکلات دیگر شروع به خرید کردن میکنیمدرود استاد عزیز:یه مشکلی که قبلا داشتم و الان هم درگیرم اینکه وقتی شروع میکنم به خرید یه چیزی مثل ادکلن و...هی میخرم هی میخرم.مشکل کودک درونم هست یا مشکل دیگه ایی؟