تجربه تکنیک آدمک مغزی

Dr.Aram

تیم مدیریت
از تکنیک های خلق آینده همان قبلی ها خوبه
ولی فکر می کنم با توجه به شرایط نیاز هست که عصبیت و خشم خودتون را با مدیریت تخلیه کنید.

جایی را پیدا کنید که بتونید داد بزنید
یک آهنگ را با صدای بلند پخش کنید و با صدای بلند داد بزنید
این کار را می تونید توی ماشین ات انجام بدی
‌ابن کار باعث میشه انرژی منفی و عصبیت تون تخلیه بشه .

حسین امیدوار

کاربر ویژه
از بس استاد دونه به دونه جواب تمام پیامای آقای امیدوارو میدن و رسیدگی میکنن
کم‌کم داره حس تبعیض والدین بین بچه‌هاشون برام زنده میشه😁😂😂
استاد نسبت به بنده لطف دارن.ضمن اینکه استاد مثل خدا که به بچه نیازمندش که دست دراز میکنه برا طلب کمک و اون هم توجه ویژه ایی به بچه نیازمندش میکنه و بهش کمک میکنه ایشون هم به من نیازمند کمک می‌کنند.بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را.این تبعیض نیس این یک اصل معنوی هس.و میدونم که شوخی کردید و منم با شما میخندم.🤣

مرضیه جعفری

کاربر ویژه
استاد نسبت به بنده لطف دارن.ضمن اینکه استاد مثل خدا که به بچه نیازمندش که دست دراز میکنه برا طلب کمک و اون هم توجه ویژه ایی به بچه نیازمندش میکنه و بهش کمک میکنه ایشون هم به من نیازمند کمک می‌کنند.بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را.این تبعیض نیس این یک اصل معنوی هس.و میدونم که شوخی کردید و منم با شما میخندم.🤣
🤭😁🙏🏼🌹🌹
زنده باشید برادر گرامی

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود استاد.چند شب هس که موقع خواب افکار مغشوش سراغم میاد انگار سیم پیچ های مغزم اتصالی میکنن و گاهی هم تصور اینکه پام شکستگی خیلی بدجور براش ایجاد میشه نمیدونم درست تونسم توصیف کنم یا نه؟لطفا راهنماییم کنید

Dr.Aram

تیم مدیریت
این‌ها همه نشونه های استرس و نگرانی هست.
نگرانی های برخی شخصی هستند و برخی اجتماعی .

این روز ها به دلیل اتفاقات افتاد همه ناراحت هستند
ولی یاد باشه که این روز ها میگذره
ما روز های سخت تر از این را پشت سر گذاشتیم ، این روزها را نیز می گذرانیم
باید خودمون را برای ساختن آینده ایران مون آماده کنیم

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود بر دوستان عزیزم
می‌دونم که با شرایط که در کشور ایجاد شده است مکان اینکه کلاس‌ها را برگزار کنیم ندارد ولی نگران نباشید در اولین فرصتی که شرایط دوباره به حالت عادی برگردد یا اینکه بتوانیم ارتباط اینترنتی داشته باشیم دوباره برنامه را برگزار و شروع خواهیم کرد نگران نباشید
اگر شرایط درست پیش برود احتمالاً هفته آینده کلاس‌ها دوباره شروع می‌شود

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود. حالم بده خیلی بد.نگران نیستم شاید برگزاری کلاس کمی کمک کنه که بار این همه غمی که توی دلم هس برا لاله های پر پر شده وطنم کمی کم بشه. قلبم پاره پاره شده.بمیرم برا پدر و مادرهای داغدار سر زمینم.ببار بارون که ایران لاله گونه...😭

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود. حالم بده خیلی بد.نگران نیستم شاید برگزاری کلاس کمی کمک کنه که بار این همه غمی که توی دلم هس برا لاله های پر پر شده وطنم کمی کم بشه. قلبم پاره پاره شده.بمیرم برا پدر و مادرهای داغدار سر زمینم.ببار بارون که ایران لاله گونه...😭
درود بر آقای امیدوار عزیز
همه ما غمگین هستیم و هممون ناراحت
غم سنگینی بر دل من گذاشته شده است
چاره‌ای جز تحمل کردن نداریم
ولی خودمان را برای آینده آماده می‌کنیم
هفته آینده برنامه کلاس‌ها دوباره شروع می‌شود

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود تمریناتم رو هر روز انجام میدم.قبلا خیلی بی تفاوت بودم نسبت به اطرافم ولی الان متوجه شدم که من جزی از کلم درد دیگران درد منه.با سوگ پدر و مادرا منم سوگوارم.گریه میکنم.امروز بچه ایی که کشته شده بود و فیلمش رو زمان خاکسپاری نشون داد یه لحظه احساس کردم که پسر خودمه.به خودم گفتم حسین اگه پسر خودت بود چه حالی داشتی؟و بعد هم گریستم.هر چند این روزها خیلی تلخه خیلی تلخ ولی این دوره به من خیلی کمک کرده که بفهمم:بنی آدم اعضای یکدیگرند
که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی به درد آورد روزگار
دگر عضوها را نماند قرار...

hashemi

ناظم انجمن
درود تمریناتم رو هر روز انجام میدم.قبلا خیلی بی تفاوت بودم نسبت به اطرافم ولی الان متوجه شدم که من جزی از کلم درد دیگران درد منه.با سوگ پدر و مادرا منم سوگوارم.گریه میکنم.امروز بچه ایی که کشته شده بود و فیلمش رو زمان خاکسپاری نشون داد یه لحظه احساس کردم که پسر خودمه.به خودم گفتم حسین اگه پسر خودت بود چه حالی داشتی؟و بعد هم گریستم.هر چند این روزها خیلی تلخه خیلی تلخ ولی این دوره به من خیلی کمک کرده که بفهمم:بنی آدم اعضای یکدیگرند
که در آفرینش ز یک گوهرند
چو عضوی به درد آورد روزگار
دگر عضوها را نماند قرار...
فشار برای نرمال بودن در موقعیتی که نرمال نیست می تواند خودش آسیب زا باشد.

گاهی سالم ترین واکنش، ناتوان بودن است.

دونالد وينيكات

Dr.Aram

تیم مدیریت
دوستان عزیز دقت بفرمایید که در این شرایطی که برای همه افراد سخت و ناراحت هست دقیقاً همونجور که دوستان هم اشاره کردن قوی نشان دادن خودمان خیلی خوب نیست و می‌تواند بعداً آسیب‌هایی به ما وارد کند.
به همین دلیل هر جریان ناراحت کننده‌ای که می‌بینید اگر احساساتتان به شما می‌گوید که باید گریه کنید یا عصبانی شوید دقیقاً این کار را بکنید چون ضرر آن خیلی کمتر از این هست که آسیب‌های زیادی به شما وارد شود.
با توجه به اتفاقاتی که در چند روز اخیر افتاده است ما پیش‌بینی می‌کنیم که در سه ماه آینده تا یک سال آینده بیماری‌های خیلی شدیدی برای افراد پیش بیاید به دلیل استرس و فشار و ترومایی که در این روزها در حال تجربه کردن هست
باید به خودمان کمک کنیم که این گذر را به خوبی ی کنیم بعضی موقع‌ها سوگواری بهترین روش عبور از این گذار هست

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود استاد عزیز:یه مشکلی که قبلا داشتم و الان هم درگیرم اینکه وقتی شروع میکنم به خرید یه چیزی مثل ادکلن و...هی میخرم هی میخرم.مشکل کودک درونم هست یا مشکل دیگه ایی؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد عزیز:یه مشکلی که قبلا داشتم و الان هم درگیرم اینکه وقتی شروع میکنم به خرید یه چیزی مثل ادکلن و...هی میخرم هی میخرم.مشکل کودک درونم هست یا مشکل دیگه ایی؟
بعضی مواقع هست که ما به دلیل استرس یا مشکلات دیگر شروع به خرید کردن می‌کنیم
باید ذهن را عادت بدهید که بتوانید آن را کنترل کنید و مثلاً به خودتان بگویید که از هر چیزی فقط یک عدد می‌خرم شاید اینجوری بتونید اون را هم راضی و هم کنترل کنید

Dr.Aram

تیم مدیریت
در این شرایط از دو تکنیک برای کنترل استرس‌تان می‌توانید استفاده کنید
تکنیک اول که آرام کردن سیستم سمپاتیک است که می‌توانید با استفاده از تکنیک آدمک و خلوتگاه درون و خلسه این کار را انجام بدهید.

روش دوم تخلیه هیجانی هست که در این مورد باید با فردی مطمئن صحبت کنید و به فکرها و باورها و اندیشه‌هایی که در ذهنتان هست گوش دهد
یا اینکه با استفاده از تکنیک زایگارنیک فکر و باوری که در ذهنتان هست را بنویسید و پرونده آن را ببندید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا