Dr.Aram
تیم مدیریت
برای مشکلاتی مثل شکستگیهای ماهیچهایها میتوانید هر روز هم انجام دهیددرمان برای سکستگش بهتر هر رزو یا یک روز در میون انجام بشه
برای مشکلاتی مثل شکستگیهای ماهیچهایها میتوانید هر روز هم انجام دهیددرمان برای سکستگش بهتر هر رزو یا یک روز در میون انجام بشه
معمولاً بیماری از فردی به فرد دیگر منتقل نمیشود اما شاید به دلیل اینکه در حال پاکسازی هستید و از دستتان زیاد استفاده میکنید این عمل باعث درد در ناحیه دست شما شده باشددرود.یه تجربه جالب دو سه جلسه که پروتکل شکستگی استخوان رو برا زانوی پسرم انجام دادم بعد از جلسه سوم درد در مچ دست چپم شروع شده(حدودا ۱۰سال پیش مچ دست چپم شکست) و چون دکتر گفت به نظر من عمل نشه بهتره عمل نکردم و حقیقتا درمان کامل نشد.الان خودم حس میکنم چون روی شکستگی زانوی پسرم کار کردم قسمتی که در خودم آسیب دیده داره خودش رو نشون میده.
انرژی درمانی در برخی از افراد باعث خواب آلودگی و آرامش میشوددرود استاد.آیا مرتب کار کردن روی بیمار باعث خواب میشه؟از وقتی شروع کردم روی زانوی پسرم کار کردن میگه بابا همش خوابم میاد
درود استاد عزیز یه تجربه از خانم حسینی خوندم که برای یک خواسته با سبز و نارنجی پاکسازی کردن و بعد با رنگ قرمز انرژی دادن و بعد از یک ماه به خواسته رسیدن این موضوع برا بنده قابل هضم نیس چون این روند در بعد فیزیکی برا درمان فیزیکی استفاده میشه و آیا با این روندی که ایشون توضیح دادن شدنی هس؟
خدا قوتدرود.کمک به کم شدن علائم دوره قاعدگی از راه دور.کیس دچار بی حالی و ضعف شدید و فشار پایین بود.پاکسازی عمومی را انجام دادم و چاکراهای منگ مین و قاعده ایی و جنسی رو پاکسازی کردم و سپس به چاکرای قاعده ایی و منگ مین قرمز روشن و سپس تثبیت کردم.اعلام کرد که بهتر شدم ولی شدیدا خوابم گرفته.
لطفا راهنماییم کنید.درود.خدا رو شکر پسرم که کشکک زانوی راستش شکسته بود با انرژی درمانی و راهنمایی استاد عزیز بعد ۲۰روز کچ پاش باز شد و بعد از اون هم دو هفته با آتل و دو روز پیش دکتر گفت عالیه و دیگه نیاز به آتل و عصا نداره.فقط مقداری زانوش ورم داره لطفا راهنمایی کنید
سپاسگزارم.پروتکل هس گراندینگ یا تکنیک هس و توی کدوم کتاب میتونم پیداش کنم؟خدا قوت
در ادامه و تکمیل آن
معمولاً در هر بیماران قاعدگی و دردهایی که در این دوران ایجاد میشود
مستقیماً به چاکرای منگمین و جنسی قرمز نمیدهیم
تکنیکی به نام گراندینگ داریم که از طریق چاکراهای کف پا و پاکسازی کردن آنها میتوانیم قرمز فراوان بدهیم
که برای کاهش درد و قدرت فیزیکی و از بین بردن ضعف فیزیکی خیلی کمک میکند
زمانی که چاکراهای قاعدهای و چاکرای کف پا تحریک شوند در واقع زمینی شدن یا گراندینگ اتفاق میافتد و انرژی را ما از زمین دریافت میکنیم که به فیزیک ما و کالبد فیزیکی ما خیلی کمک میکندسپاسگزارم.پروتکل هس گراندینگ یا تکنیک هس و توی کدوم کتاب میتونم پیداش کنم؟