تجربیات انرژی درمانی و سئوالات

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.یه تجربه جالب دو سه جلسه که پروتکل شکستگی استخوان رو برا زانوی پسرم انجام دادم بعد از جلسه سوم درد در مچ دست چپم شروع شده(حدودا ۱۰سال پیش مچ دست چپم شکست) و چون دکتر گفت به نظر من عمل نشه بهتره عمل نکردم و حقیقتا درمان کامل نشد.الان خودم حس میکنم چون روی شکستگی زانوی پسرم کار کردم قسمتی که در خودم آسیب دیده داره خودش رو نشون میده.

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود.یه تجربه جالب دو سه جلسه که پروتکل شکستگی استخوان رو برا زانوی پسرم انجام دادم بعد از جلسه سوم درد در مچ دست چپم شروع شده(حدودا ۱۰سال پیش مچ دست چپم شکست) و چون دکتر گفت به نظر من عمل نشه بهتره عمل نکردم و حقیقتا درمان کامل نشد.الان خودم حس میکنم چون روی شکستگی زانوی پسرم کار کردم قسمتی که در خودم آسیب دیده داره خودش رو نشون میده.
معمولاً بیماری از فردی به فرد دیگر منتقل نمی‌شود اما شاید به دلیل اینکه در حال پاکسازی هستید و از دستتان زیاد استفاده می‌کنید این عمل باعث درد در ناحیه دست شما شده باشد
که ممکن هست مربوط به آن شکستگی قبلی باشد یا اینکه نه هیچ ربطی به اون نداشته باشد و در اثر کشیدگی یک عضله یا رباط باشد
پس باید درمان کشیدگی یا درمان دردها را بر روی دست خودتان انجام بدهید ناحیه را با سبز و آبی پاکسازی کنید و به آن سبز و آبی بدهید.
بعد از اینکه دردش ساکت شد ناحیه را با سبز و نارنجی پاکسازی کنید و این بار سبز و نارنجی و قرمز بدهید
این باعث می‌شود که اگر مشکلی همچنان در ناحیه هست از بین برود

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود استاد.آیا مرتب کار کردن روی بیمار باعث خواب میشه؟از وقتی شروع کردم روی زانوی پسرم کار کردن میگه بابا همش خوابم میاد

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد.آیا مرتب کار کردن روی بیمار باعث خواب میشه؟از وقتی شروع کردم روی زانوی پسرم کار کردن میگه بابا همش خوابم میاد
انرژی درمانی در برخی از افراد باعث خواب آلودگی و آرامش می‌شود
اگر خواستید که خواب آلودگی او بعد از درمان از بین برود یک بار جاروی معکوس را انجام دهید

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود معجزه انرژی درمانی:امروز ۲۴روز از شکستگی کشکک زانوی پسرم گذشته طی این مدت به توصیه استاد عزیز یک رو در میان پروتکل شکستگی استخوان رو براش انجام دادم و در گاهی مواقع به چاکرای پرینه هم انرژی دادم و الان دکتر در حال باز کردن گچ پاش هس.از انرژی الهی سپاسگزارم.از شما استاد عزیز هم سپاسگزارم.خیلی خوشحالم .سپاس سپاس سپاس🥰

Dr.Aram

تیم مدیریت
بسیار عالی هست و این دقیقاً یکی از نمونه‌هایی است که انرژی درمانی و پشتکار خیلی خوب شما تونسته سرعت درمان را به شدت افزایش بده و مدت زمانی که لازم هست که پا در گچ باشد کم شود.
برای اینکه عضلات را تقویت کنید در درجه اول باید ورزش کنند و می‌توانیم از انرژی تقویتی استفاده کنیم انرژی تقویتی را می‌توانید ناحیه را با سبز و نارنجی پاکسازی کنید و به آن سبز و قرمز بدهید.
و قوی‌تر از آن این هست که ناحیه را با سبز و نارنجی پاکسازی کنید و به آن قرمز ۹۵ درصد و زرد ۵ درصد بدهید.
راه‌های اطراف را پاکسازی کنید و انرژی بدید

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود استاد عزیز یه تجربه از خانم حسینی خوندم که برای یک خواسته با سبز و نارنجی پاکسازی کردن و بعد با رنگ قرمز انرژی دادن و بعد از یک ماه به خواسته رسیدن این موضوع برا بنده قابل هضم نیس چون این روند در بعد فیزیکی برا درمان فیزیکی استفاده میشه و آیا با این روندی که ایشون توضیح دادن شدنی هس؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد عزیز یه تجربه از خانم حسینی خوندم که برای یک خواسته با سبز و نارنجی پاکسازی کردن و بعد با رنگ قرمز انرژی دادن و بعد از یک ماه به خواسته رسیدن این موضوع برا بنده قابل هضم نیس چون این روند در بعد فیزیکی برا درمان فیزیکی استفاده میشه و آیا با این روندی که ایشون توضیح دادن شدنی هس؟

من نظر خاصی در مورد این موضوع ندارم
ولی انرژی‌ها نطور که ما فکر می‌کنیم مجزا از همدیگر هستند نیستند
زمانی که ما فکر می‌کنیم قرمز بودیم مطمئناً ۱۰۰ قرمز نمی‌دهیم و انرژی‌های دیگری نیز در آن قرار دارد
از طرف دیگر نیت و اراده انسان می‌تواند انرژی‌ها را برای موضوعات خاصی برنامه‌ریزی کند

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.دیشب پسرم دچار سرماخوردگی و آبریزش بینی بود که بخشی از پروتکل مورد نظر(چون سرفه نداشت اون قسمت که مربوط به سرفه بود رو انجام ندادم)صبح حال عمومیش خوب بود و آبریزش هم نداشت.

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.کار کردن روی آبسه دندان.از پروتکل دندان درد استفاده کردم چون بیمار درد شدید داشت در نصف روز دو بار انجام دادم.دردش برطرف شد ولی چون بیمار تمایل به ادامه نداشت.متوقف شد

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.خدا رو شکر پسرم که کشکک زانوی راستش شکسته بود با انرژی درمانی و راهنمایی استاد عزیز بعد ۲۰روز کچ پاش باز شد و بعد از اون هم دو هفته با آتل و دو روز پیش دکتر گفت عالیه و دیگه نیاز به آتل و عصا نداره.فقط مقداری زانوش ورم داره لطفا راهنمایی کنید

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.کمک به کم شدن علائم دوره قاعدگی از راه دور.کیس دچار بی حالی و ضعف شدید و فشار پایین بود.پاکسازی عمومی را انجام دادم و چاکراهای منگ مین و قاعده ایی و جنسی رو پاکسازی کردم و سپس به چاکرای قاعده ایی و منگ مین قرمز روشن و سپس تثبیت کردم.اعلام کرد که بهتر شدم ولی شدیدا خوابم گرفته.

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود.کمک به کم شدن علائم دوره قاعدگی از راه دور.کیس دچار بی حالی و ضعف شدید و فشار پایین بود.پاکسازی عمومی را انجام دادم و چاکراهای منگ مین و قاعده ایی و جنسی رو پاکسازی کردم و سپس به چاکرای قاعده ایی و منگ مین قرمز روشن و سپس تثبیت کردم.اعلام کرد که بهتر شدم ولی شدیدا خوابم گرفته.
خدا قوت
در ادامه و تکمیل آن
معمولاً در هر بیماران قاعدگی و دردهایی که در این دوران ایجاد می‌شود
مستقیماً به چاکرای منگمین و جنسی قرمز نمی‌دهیم
تکنیکی به نام گراندینگ داریم که از طریق چاکراهای کف پا و پاکسازی کردن آنها می‌توانیم قرمز فراوان بدهیم
که برای کاهش درد و قدرت فیزیکی و از بین بردن ضعف فیزیکی خیلی کمک می‌کند

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.خدا رو شکر پسرم که کشکک زانوی راستش شکسته بود با انرژی درمانی و راهنمایی استاد عزیز بعد ۲۰روز کچ پاش باز شد و بعد از اون هم دو هفته با آتل و دو روز پیش دکتر گفت عالیه و دیگه نیاز به آتل و عصا نداره.فقط مقداری زانوش ورم داره لطفا راهنمایی کنید
لطفا راهنماییم کنید.

حسین امیدوار

کاربر ویژه
خدا قوت
در ادامه و تکمیل آن
معمولاً در هر بیماران قاعدگی و دردهایی که در این دوران ایجاد می‌شود
مستقیماً به چاکرای منگمین و جنسی قرمز نمی‌دهیم
تکنیکی به نام گراندینگ داریم که از طریق چاکراهای کف پا و پاکسازی کردن آنها می‌توانیم قرمز فراوان بدهیم
که برای کاهش درد و قدرت فیزیکی و از بین بردن ضعف فیزیکی خیلی کمک می‌کند
سپاسگزارم.پروتکل هس گراندینگ یا تکنیک هس و توی کدوم کتاب میتونم پیداش کنم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
سپاسگزارم.پروتکل هس گراندینگ یا تکنیک هس و توی کدوم کتاب میتونم پیداش کنم؟
زمانی که چاکراهای قاعده‌ای و چاکرای کف پا تحریک شوند در واقع زمینی شدن یا گراندینگ اتفاق می‌افتد و انرژی را ما از زمین دریافت می‌کنیم که به فیزیک ما و کالبد فیزیکی ما خیلی کمک می‌کند
مثلاً یکی از این تکنیک‌ها فعال کردن و انرژی دادن به چاکراهایی کف پا یا چاکرای پرینه
و یکی از آنها تکنیک ماساژ کف پا یا تحریک نقطه کا یک که در کوانتوم درون بهتون آموزش دادیم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا