در واقع عملکرد های فرعی همان کهن الگوهایی هستند که بخش اصلی تمامیت روانی ما را تشکیل میدهند.آیا تا به حال در موقعیتهایی احساس کردهاید که واکنش شما بیشتر شبیه یک کودک آسیبدیده بوده تا یک بزرگسال آرام؟
زندگیم قبل رشد شخصی و اشنایی با استاد و دورهای مکرر استاد یک کودک اسیب دیده خجالتی و شاید در جامعه ظلم دیده ولی شدم بزرگسال ارام ، شدم یک بزرگسال که کودکش ان شور شوق کودکی و نوجوانی نداشت اون بازی گوشی دیگه رفته بود جاشو یه ادم جدی و ساکت داده بودآیا تا به حال در موقعیتهایی احساس کردهاید که واکنش شما بیشتر شبیه یک کودک آسیبدیده بوده تا یک بزرگسال آرام؟
یک کودک آسیب دیدهآیا تا به حال در موقعیتهایی احساس کردهاید که واکنش شما بیشتر شبیه یک کودک آسیبدیده بوده تا یک بزرگسال آرام؟
تبریکدرود.کودک آسیب دیده.واکنشگر،پرخاشگر،رفتارهای احساسی،بی توجه به عاقبت کار،تکرار اشتباهات،یه زندگی کاملا آشفته.در حال فرار از خودم و زندگی،تصمیم جای انتخاب رو گرفته بود.ولی الان در حال آموزشها و یادگیری شیوه های عملیی هستم که داره دنیای درونم متحول میکنه و میتونم بگم دارم یواش یواش لذت آرامش رو میکشم.دارم عاقل تر میشم،یواش یواش دارم یه بزرگسال آروم میشم
خیلی عالی بود.برای فعال کردن خود هوشیار درون،
ابتدا باید از افکار خود آغاز کنیم و به طور فعال و آشکار و مثبت آنرا مورد بررسی دقیق تری قرار دهیم،
در واقع ابتدا تفکر خود را پاکسازی کنیم.خود عمل فکر کردن گواه این است که انرژی نادیدنی پیوسته ای در ما در جریان است ، شعور و درک نادیدنی در پس اطلاعات و دانش ماست. دانش مدام در حال تغییر و افزایش است اما شعور و فهم از همان نیروی هستی تغییر ناپذیر بر می خیزد.
خود هشیاری درونی
ما را با خود به سمت درون می برد، یعنی جایی که زندگی حقیقی ما از آن جا سرچشمه می گیرد. شعور و درک نادیدنی، در پس اطلاعات ودانش است، دانش مدام در حال تغییر و افزایش است،اما شعور وفهم بدلیل اینکه از اعماق و این نیروی هستی برمی خیزد جایگاه تغییر ناپذیر و ابدی دارد. وقتی شعور با خود مقدس با بیرون یکی شود ایجاد لذت می کند .
کودک درون جلوه ای از خود مقدس است.
گاهی با دیدن مناظر وزیبایی های طبیعت مانند پرواز یک پرنده، غروب خورشید،دیدن چهره و واکنش های یک نوزاد و ... پیام های عاشقانه ای از جهام هستی دریافت می کنیم. خود مقدس درون ما با آنها یکی می شود.
درود ب همگی من متاسفانه این وضعیت رو خییلی تجربه کردم و واقعا هم هزینه و هم زمان خیلی زیادی برده تا الان آرامتر بشم و خدا رو شکر به این دوره رسیدم و کار کردن بیشتر روی آرامش درونمآیا تا به حال در موقعیتهایی احساس کردهاید که واکنش شما بیشتر شبیه یک کودک آسیبدیده بوده تا یک بزرگسال آرام؟
بله مخصوصا در مواقع احساسی با مادرم گاها متاسفانه بالغانه رفتار نمیکنم .آیا تا به حال در موقعیتهایی احساس کردهاید که واکنش شما بیشتر شبیه یک کودک آسیبدیده بوده تا یک بزرگسال آرام؟
بله به شدتآیا تا به حال در موقعیتهایی احساس کردهاید که واکنش شما بیشتر شبیه یک کودک آسیبدیده بوده تا یک بزرگسال آرام؟
بعد از اینکه اشکتان درآمد نباید قطع کنید باید ادامه تمرین را انجام بدهید تا بتوانید بزرگسال درونتان جای فرمان را بگیرد و زندگیتان را کنترل کندبله به شدت
اشکم در اومد که هنوز بزرگ نشدم
استاد جانم چقدر خوشحال سعادتمندم تو مسیر رشدم باشما اشنا شدم تا مسیر های زندگیم باز بشه چراغ راهم بودید استادم در برکت نورالهی سلامت تندرست پر رزق و روزی باشید دعای هرلحظه منه استاد عزیزم بخاطر وجودتون سپاس سپاسبعد از اینکه اشکتان درآمد نباید قطع کنید باید ادامه تمرین را انجام بدهید تا بتوانید بزرگسال درونتان جای فرمان را بگیرد و زندگیتان را کنترل کند