کودک آسیب‌دیده بوده یا بزرگسال آرام؟ | جلسه دوم

hashemi

ناظم انجمن
آیا تا به حال در موقعیت‌هایی احساس کرده‌اید که واکنش شما بیشتر شبیه یک کودک آسیب‌دیده بوده تا یک بزرگسال آرام؟

در واقع عملکرد های فرعی همان کهن الگوهایی هستند که بخش اصلی تمامیت روانی ما را تشکیل می‌دهند.

همان بخش هایی که به سبب مقبول افتادن و کسب موفقیت در خود سرکوب کرده و در عمق ناخودآگاه دفن کردیم.

مشکل آن است که آنچه دفن شده، به صورت زنده مدفون شده است؛ یعنی این موارد با قدرت کامل بر تمام زندگی ما، به ویژه بر انتخاب های مهم ما در زندگی تاثیر می‌گذارند، هرچند که اینگونه تأثیرات کاملاً از حوزه‌ ی هوشیاری ما خارج اند.

سرکوب نه تنها باعث می‌شود ما این نیرو های کهن الگویی را به شکلی آگاهانه وارد زندگیمان نکنیم، بلکه این بخش ها به علت دفن شدن در ناخودآگاه، رشد نیافته و تغییر شکل یافته و ناقص باقی می‌مانند و به جای بارور کردن و ارتقا دادن سطح زندگی ما، تاثیراتی مخرب و نابود کننده به جا می‌گذارند.

قسمت‌های سرکوب شده که مشتاقانه در انتظار تولد دوباره هستند،
چهره های متفاوتی از کودک درون ما ارائه می دهند که از آنها غافل بوده‌ایم.

آنها رشد نیافته‌اند، پس کودک اند، پس ابله و معصوم اند،
پس شفا یافتن
و رسیدن ما به تمامیت، در گروه از نو زاده شدن و تولد یافتن دوباره ی آنهاست.

اسطوره_جام_مقدس
رابرت_جانسون

hashemi

ناظم انجمن
تولد دوباره زمانی است که معنای تجربه گذشته خود را بفهمیم ،
آنها را رها کنیم
و بدون احساس اضطراب واحساس گناهی که والد میخواهد به ما منتقل کند حرکت کنیم.
در این حال آینده ای هم که هنوز شکل نگرفته وبوجود نیامده است ما را نخواهد آزرد.
برای گرفتن معنای تجربیات گذشته و رها کردن خود تجربیات، نیازی به دیگران نداریم، تنها نیاز به ندایی اطمینان بخش داریم تا به ما بگوید که ما صاحب قدرتی بی پایان درونی هستیم. تجربیات گذشته از بین نمی روند بلکه فقط باید انرژی منفی آنها را بگیریم.

بیشتر تمرکز ما بر روی محدودیت های خودمان است نه بر روی قدرت های خود . بنابراین اعتماد به نفس کمی پیدا خواهیم کرد واز قدرت های بی نهایت خود فاصله خواهیم گرفت.
باید بیشترین تمرکزمان بر روی
کودک مقدس‌مان باشد ، تمرکز روی قدرت های او به صورت آگاهانه .

hashemi

ناظم انجمن
برای فعال کردن خود هوشیار درون،
ابتدا باید از افکار خود آغاز کنیم و به طور فعال و آشکار و مثبت آنرا مورد بررسی دقیق تری قرار دهیم،
در واقع ابتدا تفکر خود را پاکسازی کنیم.خود عمل فکر کردن گواه این است که انرژی نادیدنی پیوسته ای در ما در جریان است ، شعور و درک نادیدنی در پس اطلاعات و دانش ماست. دانش مدام در حال تغییر و افزایش است اما شعور و فهم از همان نیروی هستی تغییر ناپذیر بر می خیزد.

خود هشیاری درونی
ما را با خود به سمت درون می برد، یعنی جایی که زندگی حقیقی ما از آن جا سرچشمه می گیرد. شعور و درک نادیدنی، در پس اطلاعات ودانش است، دانش مدام در حال تغییر و افزایش است،اما شعور وفهم بدلیل اینکه از اعماق و این نیروی هستی برمی خیزد جایگاه تغییر ناپذیر و ابدی دارد. وقتی شعور با خود مقدس با بیرون یکی شود ایجاد لذت می کند .
کودک درون جلوه ای از خود مقدس است.

گاهی با دیدن مناظر وزیبایی های طبیعت مانند پرواز یک پرنده، غروب خورشید،دیدن چهره و واکنش های یک نوزاد و ... پیام های عاشقانه ای از جهام هستی دریافت می کنیم. خود مقدس درون ما با آنها یکی می شود.

مهین جواهری

کاربر ویژه
آیا تا به حال در موقعیت‌هایی احساس کرده‌اید که واکنش شما بیشتر شبیه یک کودک آسیب‌دیده بوده تا یک بزرگسال آرام؟

زندگیم قبل رشد شخصی و اشنایی با استاد و دورهای مکرر استاد یک کودک اسیب دیده خجالتی و شاید در جامعه ظلم دیده ولی شدم بزرگسال ارام ، شدم یک بزرگسال که کودکش ان شور شوق کودکی و نوجوانی نداشت اون بازی گوشی دیگه رفته بود جاشو یه ادم جدی و ساکت داده بود
اونقدر دلتنگ اون من بودم همش حسرتشو میخوردم کاش به اون روزام برگردم با جلسه اول کودک درون کمی ترمیم شد و حال امروزم به ان حس حالی که دنبالش بودم گمش کرده بودم رسیدم بخودم افرین میگم از خودم متشکرم که این دوره رو شرکت کردم منتظر جلسه بعد کودک درون هستم و با تکنیکهای خلاقانه و قوی استاد بزرگوار استاد نور زندگی من هستید خدا رو بابت این موهبت شاکر سپاس گذارم

حسین امیدوار

کاربر ویژه
درود.کودک آسیب دیده.واکنشگر،پرخاشگر،رفتارهای احساسی،بی توجه به عاقبت کار،تکرار اشتباهات،یه زندگی کاملا آشفته.در حال فرار از خودم و زندگی،تصمیم جای انتخاب رو گرفته بود.ولی الان در حال آموزش‌ها و یادگیری شیوه های عملیی هستم که داره دنیای درونم متحول میکنه و میتونم بگم دارم یواش یواش لذت آرامش رو میکشم.دارم عاقل تر میشم،یواش یواش دارم یه بزرگسال آروم میشم

اعظم علیجانی

کاربر ویژه
درود.کودک آسیب دیده.واکنشگر،پرخاشگر،رفتارهای احساسی،بی توجه به عاقبت کار،تکرار اشتباهات،یه زندگی کاملا آشفته.در حال فرار از خودم و زندگی،تصمیم جای انتخاب رو گرفته بود.ولی الان در حال آموزش‌ها و یادگیری شیوه های عملیی هستم که داره دنیای درونم متحول میکنه و میتونم بگم دارم یواش یواش لذت آرامش رو میکشم.دارم عاقل تر میشم،یواش یواش دارم یه بزرگسال آروم میشم
تبریک

اعظم علیجانی

کاربر ویژه
برای فعال کردن خود هوشیار درون،
ابتدا باید از افکار خود آغاز کنیم و به طور فعال و آشکار و مثبت آنرا مورد بررسی دقیق تری قرار دهیم،
در واقع ابتدا تفکر خود را پاکسازی کنیم.خود عمل فکر کردن گواه این است که انرژی نادیدنی پیوسته ای در ما در جریان است ، شعور و درک نادیدنی در پس اطلاعات و دانش ماست. دانش مدام در حال تغییر و افزایش است اما شعور و فهم از همان نیروی هستی تغییر ناپذیر بر می خیزد.

خود هشیاری درونی
ما را با خود به سمت درون می برد، یعنی جایی که زندگی حقیقی ما از آن جا سرچشمه می گیرد. شعور و درک نادیدنی، در پس اطلاعات ودانش است، دانش مدام در حال تغییر و افزایش است،اما شعور وفهم بدلیل اینکه از اعماق و این نیروی هستی برمی خیزد جایگاه تغییر ناپذیر و ابدی دارد. وقتی شعور با خود مقدس با بیرون یکی شود ایجاد لذت می کند .
کودک درون جلوه ای از خود مقدس است.

گاهی با دیدن مناظر وزیبایی های طبیعت مانند پرواز یک پرنده، غروب خورشید،دیدن چهره و واکنش های یک نوزاد و ... پیام های عاشقانه ای از جهام هستی دریافت می کنیم. خود مقدس درون ما با آنها یکی می شود.
خیلی عالی بود.

فرشیده شاپری

کاربر ویژه

درود ب همگی من متاسفانه این وضعیت رو خییلی تجربه کردم و واقعا هم هزینه و هم زمان خیلی زیادی برده تا الان آرام‌تر بشم و خدا رو شکر به این دوره رسیدم و کار کردن بیشتر روی آرامش درونم

مهین جواهری

کاربر ویژه
بعد از اینکه اشکتان درآمد نباید قطع کنید باید ادامه تمرین را انجام بدهید تا بتوانید بزرگسال درونتان جای فرمان را بگیرد و زندگی‌تان را کنترل کند
استاد جانم چقدر خوشحال سعادتمندم تو مسیر رشدم باشما اشنا شدم تا مسیر های زندگیم باز بشه چراغ راهم بودید استادم در برکت نورالهی سلامت تندرست پر رزق و روزی باشید دعای هرلحظه منه استاد عزیزم بخاطر وجودتون سپاس سپاس

نسیم شریفی

کاربر ویژه
استاد جانم🌺
این کودک که بنده ملاقاتش کردم ، ظاهری کودکانه اما انگار بسیار آداب دان بود، چون اگر هم عصبانی بوده از من، با خشم نگاه نمیکرد، و انگارشخصیتی بالغ و مبادی آداب رفتار میکرد، ساکت و آرام بود
آهاان حالا که دارم مینویسم فهمیدم استاد جان ، باز هم مثل همیشه، مراقب بود که دیگران غم و تنهایی و ترسشو متوجه نشن، عجب مهارتی در یک (بچه)🤔

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا