برقراری ارتباط با مادر فوت شده یکی از هنرمندان صدا و سیما

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
سلام و درود خدمت استاد عزیزم و دوستان و بزرگواران...🙏 استاد من مشغول تمیز کردن خونه بودم،داشتم جاروبرقی میکشیدم که یکدفعه صدای مادر آقای داریوش فرضیایی(عمو پورنگ) رو شنیدم که گفت میخوام برم بعد بالاتر و به خاطر گریه ها و بیقراری های پسرم سرگردان و ناراحتم و بین این دنیا و دنیای دیگه گیر کردم!!! بعد تصویری رو دیدم که بهم نشون داد داخل اینستاگرام برم و داخل پیج داریوش فرضیایی بهش این پیغام رو بدم! استاد من نه اصلا به این آقا فکر میکردم نه به مادرشون!!! حتی اصلا پیج ایشون رو نه داشتم نه دنبال میکردم!!! دیدم تصویر اصلا محو نمیشه و جارو برقی رو خاموش کردم و داخل اینستاگرام رفتم وقتی قسمت ذره بین رو زدم که پیج عموپورنگ رو پیدا کنم، دیدم پیج بالا اومده و جلوی چشم منه!!! انگاری یکی از قبل اون رو سرچ کرده بود!!!!!!!😲😲😲 استاد من به ایشون پیام دادم و هرچه رو که از مادرشون شنیده بودم و دیده بودم بهشون گفتم... حتی چیزهایی رو براشون تایپ کردم که نمیدونم این جملات از کجا می اومد، مثلا گفتم مدیتیشن کنه و دعای خیر و دعاهای خوب برای مادرشون بکنند که روح مادرشون راحت و شاد و آزاد باشه... امیدوارم اون هنرمند حرف منو باور کرده باشند... استاد چقدر تجربه عجیبی بود...

سلام و درود خدمت استاد عزیزم و دوستان و بزرگواران...🙏 استاد من مشغول تمیز کردن خونه بودم،داشتم جاروبرقی میکشیدم که یکدفعه صدای مادر آقای داریوش فرضیایی(عمو پورنگ) رو شنیدم که گفت میخوام برم بعد بالاتر و به خاطر گریه ها و بیقراری های پسرم سرگردان و ناراحتم و بین این دنیا و دنیای دیگه گیر کردم!!! بعد تصویری رو دیدم که بهم نشون داد داخل اینستاگرام برم و داخل پیج داریوش فرضیایی بهش این پیغام رو بدم! استاد من نه اصلا به این آقا فکر میکردم نه به مادرشون!!! حتی اصلا پیج ایشون رو نه داشتم نه دنبال میکردم!!! دیدم تصویر اصلا محو نمیشه و جارو برقی رو خاموش کردم و داخل اینستاگرام رفتم وقتی قسمت ذره بین رو زدم که پیج عموپورنگ رو پیدا کنم، دیدم پیج بالا اومده و جلوی چشم منه!!! انگاری یکی از قبل اون رو سرچ کرده بود!!!!!!!😲😲😲 استاد من به ایشون پیام دادم و هرچه رو که از مادرشون شنیده بودم و دیده بودم بهشون گفتم... حتی چیزهایی رو براشون تایپ کردم که نمیدونم این جملات از کجا می اومد، مثلا گفتم مدیتیشن کنه و دعای خیر و دعاهای خوب برای مادرشون بکنند که روح مادرشون راحت و شاد و آزاد باشه... امیدوارم اون هنرمند حرف منو باور کرده باشند... استاد چقدر تجربه عجیبی بود...

سلام سمیه جان امیدوارم خوب و عالی باشید با این مشخصاتی که ذکر کردی شما مدیوم هستید یعنی واسطه روحی بین انسانها و درگذشتگان که حامل پیغامهایی هستند برای دیگران چه شنیداری چه بینایی از طریق حواس پنج گانه . برای خود من بسیار پیش اومده و تجربیات زیادی دارم در این مورد که قرار بود در قسمت چشم سوم عنوان کنم و برای من چند روز پیش بعد از درمان مورد عجیبی پیش اومد که انشالله بعدا عنوان میکنم .
مدیوم بودن از جهاتی خوبه از جهاتی بده بیشتر خیرش برای دیگران هست و شاید هم این رسالتت باشه . و این و هم بگم اصلا توهم نیست عین واقعیته

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
سلام و درود بر مژگان، مهربانوی عزیزم...🙏حال و احوالات من بسیار عالی ست... امیدوارم که شما هم عالی باشید...🤲بینهایت سپاسگذارم از لطفی که به من دارید و از نظرات بسیار تاثیر گذار شما...🙏 آره عزیزدلم من از چهارده سالگی همه چیز رو در خواب میدیدم و اولین روحی که با من ارتباط برقرار کرد و ازم خواست که پیغامی رو برسونم، روح مادربزرگم بود... تا اینکه سال ها پیش، بهم گفتند که مدیوم هستم... ولی با گذراندن کلاس های انرژی درمانی و تلپاتی، قدرت دیداری، شنیداری و حتی الهامات قلبی من خیلی خیلی خیلی پیشرفت کرده... و کاملا حق باشماست... مدیوم بودن گاهی بد... ولی با آموزش هایی که از دوره تلپاتی استاد جان، یاد گرفتم، العان میتونم کنترل اش کنم که اذیت نشم...🩵 خیلی خوشحال میشم که تجربیات شما رو بشنوم چون میتونم خیلی چیزها رو از شما یاد بگیرم...🥰 لطفا هر زمان دوست داشتید تجربیاتتون رو به اشتراک بگذارید...🙏🌸

سمیه حسینی نسب

کاربر ویژه
انشالله با این قابلیتی که کسب کردید بشید منشا خیری برای دیگران و کارمای مثبتش برمیگرده به خودتون و چراغ راهتون روشن

انشالله با این قابلیتی که کسب کردید بشید منشا خیری برای دیگران و کارمای مثبتش برمیگرده به خودتون و چراغ راهتون روشن بشه
یک دنیا ممنونم... 🙏🙏🙏بینهایت سپاسگذارم...🙏🙏🙏 لبریز از نور و برکت و سلامتی و عشق الهی باشید..‌.🤲🤲🤲🌈🌈🌈🩷🩷🩷

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا