تجربیات روزانه گروه بهمن 1401 و مهر 1402

غزاله کریمی

کاربر ویژه
استاد در قسمتی از درمان کیست باید با سبز و نارنجی روی کیست جارو کردن انجام بدیم، من نمی دونم کیست این افراد دقیقا چه شکلی و کجای سینه هست، سه نفر هم بیمار کیست دارم، می تونم یک تصویر نمادین در نظر بگیرم و اراده کنم که این کیست سینه ی بیمار هست و شروع کنم روش کار کنم؟

آزاده صفری

کاربر ویژه
سلام استاد عزیزم، روزتون پر از نور و برکت
در پروتکل اشکال در بلع در کتاب پیشرفته منظور از جاروی موضعی ،جارو کردن گلو و گردن با پرانای سبز و بنفش هست ؟
ممنون

آزاده صفری

کاربر ویژه
استاد در پرانیک و زیبایی، از پرانای صورتی و پروتکلی که فرمودید ،می تونیم برای چروک های ریز پیشانی استفاده کنیم ؟
برای چروک زیر چشم و یا لک های صورت هم قابل انجام هست؟

اعظم مسعودی

کاربر ویژه
مراقبه شکرگزاری
با نام خداوند عشق و زیبایی و
با درود و سپاس به وجود مقدستان که عزیز است و گرامی ، به مدت ۵ ساله که مراقبه شکرگزاری انجام میدم و بیشترین حالت در پارک پا برهنه روی خاک یا چمن دستها باز بسمت آسمان با لباس سفید ،دراین مدت جریان فوق‌العاده انرژی را در تمام اعضا و جوارح و مخصوصاً دستانم احساس کردم و میکنم و بخاطر همین امر به لطف پروردگارم وقتی دستانم را روی کتف هر عزیزی نگه می داشتم اظهار آرامش و سبکی می‌کردند از سال ۹۴ خامگیاهخوار مطلق بودم و یکسال و نیمه که گیاهخوارهستم. آزمایشات خونم عالی هست. تعهدم با خودم و خدای مهربانم آگاه کردن ، عشق ورزیدن ، بخشیدن ، گذشت کردن ، آرامش بخشیدن ، انرژی دادن ، دلی را شاد کردن ، لبی راخنداندن واینکه هرکس دست یاری به سویم دراز کرد دستشو بگیرم و عشق الهی را در وجودش شعله ور کنم. برای همین روی آرامش روح و روان کار می‌کنم.از دانشگاه زندگی
تجربه گرانبها اینکه مراقب غذای جسم و روحمان باشیم ،این امر باعث انرژیه فوق‌العاده در بدن می‌شود همچنین پاکسازیه هاله های دیگر.

ابر و باد و مه و خورشید و فلک در کارند
تا تو نانی به کف آری و به غفلت نخوری
با سپاس از خدایی که عشق است و با سپاس از شما عزیزان ،🙏😍❤️💓🌹

غزاله جابری

کاربر ویژه
برای شخصی که هیچ بیماری و مشکلی نداره ولی به فاصله زمانی های خیلی کوتاه زود به زود ادرار داره و اینکه تمام آزمایشات سالم هست و بدون هیچ گوته تغییرات در تعذیه یا برنامه ای خاص، این قضیه مدام نیاز به سرویس بهداشتی آزار دهنده شده چه روش درمانی رو استفاده کنم استاد
باتشکر

ساره اسفندیاری

کاربر ویژه
سلام استاد.. برای روان درمانی موقعی که توی شبکه خورشیدی خودم و بقیه اسکن میکنم تو گلوم احساس سرفه دارم

آخرین ویرایش:

نغمه نقوی

کاربر ویژه
سلام خدمت استاد عزیز و دوستان محترم
امروز بعد از کلاس احساس درد در ساق دستم داشتم که با پاکسازی رنگ سبز و ۱۰ بار پاکسازی کردن و دادن رنگ ابی برای تثبیت به سرعت و به راحتی دردم کامل از بین رفت.و هیچ انرژی به دستم ندادم.فقط پاکسازی
سپاس از خدای مهربان و تشکر از شما استاد گرانقدر🙏🏻🌸

غزاله کریمی

کاربر ویژه
جارو کردن
استاد در کتاب پیشرفته ، قسمت هایی که پروتکل گفته جارو کنید و هیچ رنگی را توصیه نکرده آیا مجاز هستیم با پراناهای رنگی پاکسازی رو انجام بدیم؟
اگر در حالی که توانایی اسکن نداریم بیش از اندازه جارو کنیم بیمار غش می کنه؟ یا آسیب میبینه؟!

غزاله کریمی

کاربر ویژه
کیست
استاد در قسمتی از درمان کیست باید با سبز و نارنجی روی کیست جارو کردن انجام بدیم، من نمی دونم کیست این افراد دقیقا چه شکلی و کجای سینه هست، سه نفر هم بیمار کیست دارم، می تونم یک تصویر نمادین در نظر بگیرم و اراده کنم که این کیست سینه ی بیمار هست و شروع کنم روش کار کنم؟
مثلا گلوله های سفید و چرکین یا یک دایره ی مسطح بنفش شبیه شیشه که اراده می کنیم این بیماری مورد نظرم هست!

غزاله کریمی

کاربر ویژه
کیست سینه
آیا قبل از شروع پاکسازی روی کیست می تونم به همون نماد یا تجسم خودم از کیست آبی روشن ۳۰٪ بدم؟ برای اطمینان از اینکه فقط کیست پاکسازی میشه‌!

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام وقت بخیر
برای درمان انگشت شصت دست چپ مادرم آرتروز داره اول با روش مقدماتی جارو موضعی انجام دادم چندین مرتبه تکرار انجام دادم نتیجه نگرفت و همچنان درد دارد با روش پیشرفت ابتدا رنگ سبز دادم تکاندن نارنجی دادم و جارو کردم و با آبی انرژی دادم بازم درد داره
ممنون میشم برای درمان راهنمایی کنید
چرا از درمان آرتروز که در کتاب هست استفاده نکرده اید؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد وقت بخیر زانو درد زیادی دارم و اینکه عکسبرداری از آری آی انجام دادم دکتر گفت چیز خاصی عکس نشون نمیده ولی من درد زیاد داره پله نمیتونم برم پیاده روی اذیت میشم زانوها رو نمیتونم جمع کنم
با روش جارو موضعی در مرحله مقدماتی رو انجام دادم چندبار نتیجه نگرفتم
چرا از پروتکل ساییدگی زانو و مشکلات زانو که در انجمن قرار داده شده است استفاده نکرده‌اید؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
دیشب روی بیماری که ضعف بدن داشت بدین شیوه کار کردم ، الحمدلله بهتر شد:
۱. انجام پاکسازی عمومی،
۲. پاکسازی شبکه خورشیدی، جنسی، قاعده ای، قلب و تاج سر و انرژی دادن
۳. انرژی درمانی کف دو پا با قرمز ۳۰ درصد،

امروز ظهر هم از راه دور انجام دادم، ضمن اینکه دوپینگ هم برایش انجام دادم.

استاد روش کار درست بوده؟
درمان را تا کی ادامه بدم؟
پروتکل کامل آن در بخش پروتکل ها قرار داده شده است

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام استاد
روز شنبه روی شنوائی مادرم شروع به درمان کردم که پس از اتمام درمان در آن روز گفت هیچ حسی نداشتم و ندارم
روز دوشنبه مجددا شروه به درمان کردم و در بین درمان و اتمام درمان گفت انگار که یه حرارتی و یا چیزی از گوشهایم خارج شدند
به نظرتون تاثیر درمان هست و علائم چه چیزی هستش ؟
درمان ناشنوایی حدود دو تا سه ماه زمان میبرد که بر اساس درمانی که در کتاب پیشرفته قرار دارد انجام دهید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا