تجربیات روزانه گروه بهمن 1401 و مهر 1402

غزاله کریمی

کاربر ویژه
استاد تکنیک های پاکسازی خون و پاکسازی اندام های درونی را میشه در کنار درمان کیست کار کرد؟ تداخلی ندارند؟ و آیا سرعت درمان کیست را بیشتر می کنند؟

غزاله کریمی

کاربر ویژه
استاد وقتی چند پروتکل را با هم کار می کنیم به چه صورت زمان بندی کنیم؟
تقریبا تمام پروتکل ها هم پاکسازی عمومی دارند که مشترک هست و هم موضعی که باز گاهی چاکرا یا اندام مشترک است،اگر بعد از درمان اول برای درمان بعدی دوباره پاکسازی کنیم اثر اولی از بین میره، اگر دو روز بعد درمان متفاوت انجام بدیم که وقت جلسه ی بعدی درمان قبلی رسیده و اولویت با اون هست!
میشه همه ی پاکسازی های چند درمان را یکجا انجام داد و تثبیت کرد و بعد رفت سراغ انرژی دادن ها؟

غزاله کریمی

کاربر ویژه
اگر در دو پروتکل که همزمان کار می کنیم مثلا شبکه خورشیدی مشترک باشه، منتها در یکی با سبز و بنفش پاکسازی کنه و در دیگری با سبز و نارنجی، چه باید کرد؟
و اگر در هر کدام یک نوع پرانای متفاوت از دیگری به همان چاکرای مشترک بدهند، باید همه ی پرانا ها رو با هم با حفظ ترتیب به چاکرا بدهیم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
اگر در دو پروتکل که همزمان کار می کنیم مثلا شبکه خورشیدی مشترک باشه، منتها در یکی با سبز و بنفش پاکسازی کنه و در دیگری با سبز و نارنجی، چه باید کرد؟
و اگر در هر کدام یک نوع پرانای متفاوت از دیگری به همان چاکرای مشترک بدهند، باید همه ی پرانا ها رو با هم با حفظ ترتیب به چاکرا بدهیم؟
اولین براساس بیماری هست

سمن افراشته

کاربر ویژه
سلام دیروز دخترم بعد از کار روزانه احساس خستگی میکرد با سبز جاروی عمومی انجام دادم و چاکرای قاعده‌ای رو پاکسازی کردم با سبز و بنفش و دوباره اسکن کردم خالی از انرژی بود با رنگ قرمز انرژی دادم و تثبیت کردم چاکرای خورشیدی رو اسکن کردم پاکسازی و تثبیت خدارو شکر احساس خستگی رفع شده بود

hashemi

ناظم انجمن
سلام دیروز دخترم بعد از کار روزانه احساس خستگی میکرد با سبز جاروی عمومی انجام دادم و چاکرای قاعده‌ای رو پاکسازی کردم با سبز و بنفش و دوباره اسکن کردم خالی از انرژی بود با رنگ قرمز انرژی دادم و تثبیت کردم چاکرای خورشیدی رو اسکن کردم پاکسازی و تثبیت خدارو شکر احساس خستگی رفع شده بود
درود سمن عزیز
شارژ فیزیکی پروتکل داره.
قاعده‌ای با سبز و نارنجی پاک‌سازی میشه.

نغمه نقوی

کاربر ویژه
سلام استاد روزتون بخیر
امروز به برکت وجود شما خیلی خوشحالم.همسایمون از درد شدید قاعدگی به خودش میپیچید و خبر نداشت که من انرژی درمانی میکنم.رفتم خونشون و پروتکل قاعدگی دردناک رو انجام دادم و خیلی سریع یعنی حدود ۱ دقیقه بعدش کامل حالش خوب شد.خداروهزاران بار سپاس.سپاس از حضور شما استاد عزیز و هزاران شکر به درگاه خداوند بخاطر معجزه انرژی درمانی و اشنا شدن با استاد بی نظیری چون شما🙏🏻🌸در پناه خدا باشید.

ایرج رضوانی

کاربر ویژه
سلام آقای دکتر خدمتان عرض کردم من فیبروز ریه دارم وکمبود اکسیژن داروهایی که دکتر ریه بهم داده یکی از آنها مستقیم روی غدد فوق کلیوی وتنظیم آدرنالین وعصب سمپاتیک وپاراسمپاتیک است الان چندروزی است نتوانستم داروهایم را تهیه کنم به همین خاطر تپش قلب پیدا کردم بناچار درسطح آلفا رفتم وهمینکه با انرژی دادن به غده فوق کلیوی با نور سبز روشن بفوریت تپش قلبم قطع شد سوال م این است درحال عادی چگونه وبا چه رنگ هایی به غددفوق کلیوی انرژی دهم نا گفته نماند به چاکرای شبکه خورشیدی هم انرژی دادم مثل درسطح آلفا که رفتم جواب نداد ممنون از پاسختان

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود
برای مشکل فیبروز ریه بهتر هستند درمان آمفیزم را انجام دهید با انجام مداوم آن مشکل فیبروز ریه بهتر خواهد شد.
برای کاهش اثرات جانبی بر روی هر اندامی آن اندام را با سبز و نارنجی یا سبز و بنفش پاکسازی کنید و به آن سبز و آبی و بنفش بدهید.
که شما می توانید آن را بر روی غده فوق کلیوی انجام دهید

گلناز اسلامی

کاربر ویژه
من هر شب روی خواهرم که بی خوابی مزمن داره طبق پرتوکل کتاب انجام میدهم از راه دور راضی خداراشکر ولی درمان نشده چون این مشکل را سال که داشته پس زمان میبره

غزاله کریمی

کاربر ویژه
استاد اگر در روان درمانی به جای بنفش معمولی خالص یا متمایل به سفید از سایر پراناها که فرمودین مثل بنفش الکتریکی استفاده کنیم، اونوقت آتش بنفش هم باید تغییر کند و از جنس پرانای مورد استفاده بشود؟
مثلا با طلایی روان درمانی می کنیم آتش بنفش الکتریکی یا طلایی باشد؟! خیلی عجیب شد!

آخرین ویرایش:

غزاله کریمی

کاربر ویژه
استاد برای کسی که کیستش خیلی بزرگ شده و نیاز به جراحی داره مشکلی نیست هر روز دوبار کار کنم؟
حالت حاد در کیست ، یا کیست سینه کدام وضعیت محسوب میشه؟

غزاله کریمی

کاربر ویژه
از تکنیک پاکسازی اندام های درونی نباید برای بیمارانی که عفونت های روده ای، اسهال یا خونریزی داخلی و زخم روده دارند استفاده کرد؟
منع دیگری ندارد؟
برای آنانی که زخم در سایر قسمت های دستگاه گوارش مثل معده یا مری یا اثناعشر دارند چطور؟
با تشکر از شما استاد نازنین

ساره اسفندیاری

کاربر ویژه
تنبلی چشم بچه ۶ ساله
سلام استاد دختر بچه ۶ ساله تنبلی وضعف چشم بسیار زیادی داره طوری که باید روزانه پنج شش ساعت چشم بند ببنده توی پروتکل ها درمان پیر چشمی پیدا نکردم به خصوص که بچه کوچک هست ممنون میشم راهنماییم کنید

Dr.Aram

تیم مدیریت
من هر شب روی خواهرم که بی خوابی مزمن داره طبق پرتوکل کتاب انجام میدهم از راه دور راضی خداراشکر ولی درمان نشده چون این مشکل را سال که داشته پس زمان میبره
درمان حدود سه تا چهار هفته وقت می بره البته عادات خواب را نیز باید عوض کنند

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد اگر در روان درمانی به جای بنفش معمولی خالص یا متمایل به سفید از سایر پراناها که فرمودین مثل بنفش الکتریکی استفاده کنیم، اونوقت آتش بنفش هم باید تغییر کند و از جنس پرانای مورد استفاده بشود؟
مثلا با طلایی روان درمانی می کنیم آتش بنفش الکتریکی یا طلایی باشد؟! خیلی عجیب شد!
آتش فرقی نمی کنه و همان بنفش معمولی باشه کافی هست

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا