Dr.Aram
تیم مدیریت
مشکل نداردکیست سینه
آیا قبل از شروع پاکسازی روی کیست می تونم به همون نماد یا تجسم خودم از کیست آبی روشن ۳۰٪ بدم؟ برای اطمینان از اینکه فقط کیست پاکسازی میشه!
مشکل نداردکیست سینه
آیا قبل از شروع پاکسازی روی کیست می تونم به همون نماد یا تجسم خودم از کیست آبی روشن ۳۰٪ بدم؟ برای اطمینان از اینکه فقط کیست پاکسازی میشه!
اطلاعی از سودایی شدن ندارماستاد انگشتای دست اگه سودایی بشن با کدوم پروتوکل درمان میشه ؟
پروتکل های اگر ضرورتی ندارد با هم ترکیب نکنیداستاد تکنیک های پاکسازی خون و پاکسازی اندام های درونی را میشه در کنار درمان کیست کار کرد؟ تداخلی ندارند؟ و آیا سرعت درمان کیست را بیشتر می کنند؟
اولین براساس بیماری هستاگر در دو پروتکل که همزمان کار می کنیم مثلا شبکه خورشیدی مشترک باشه، منتها در یکی با سبز و بنفش پاکسازی کنه و در دیگری با سبز و نارنجی، چه باید کرد؟
و اگر در هر کدام یک نوع پرانای متفاوت از دیگری به همان چاکرای مشترک بدهند، باید همه ی پرانا ها رو با هم با حفظ ترتیب به چاکرا بدهیم؟
درود سمن عزیزسلام دیروز دخترم بعد از کار روزانه احساس خستگی میکرد با سبز جاروی عمومی انجام دادم و چاکرای قاعدهای رو پاکسازی کردم با سبز و بنفش و دوباره اسکن کردم خالی از انرژی بود با رنگ قرمز انرژی دادم و تثبیت کردم چاکرای خورشیدی رو اسکن کردم پاکسازی و تثبیت خدارو شکر احساس خستگی رفع شده بود
درمان حدود سه تا چهار هفته وقت می بره البته عادات خواب را نیز باید عوض کنندمن هر شب روی خواهرم که بی خوابی مزمن داره طبق پرتوکل کتاب انجام میدهم از راه دور راضی خداراشکر ولی درمان نشده چون این مشکل را سال که داشته پس زمان میبره
آتش فرقی نمی کنه و همان بنفش معمولی باشه کافی هستاستاد اگر در روان درمانی به جای بنفش معمولی خالص یا متمایل به سفید از سایر پراناها که فرمودین مثل بنفش الکتریکی استفاده کنیم، اونوقت آتش بنفش هم باید تغییر کند و از جنس پرانای مورد استفاده بشود؟
مثلا با طلایی روان درمانی می کنیم آتش بنفش الکتریکی یا طلایی باشد؟! خیلی عجیب شد!