شنیدن صدای کبوتر🕊️

جانان شادزی💞 در نوری🌻🪽

حقیقت را در میان دوستان به فرياد بكش.
اگر چنین نکنی آن‌چه که گویی یا حقیقت نیست یا در جمع دوستان نیستی.

و خوشا آن که حقیقت را در ميان غيردوستان نیز به فریاد می‌کشد.
چرا که راز از آن هستی است نه انسان.⛩️
عرض سلام خدمت خانم هاشمی عزیز
در مورد پیغام رساندن اموات به زندگان خیلی واقعی و تاثیر گذار هست برای خود من زیاد پیش اومده عزیزانم به خوابم میان و راهنمایی میکنن و قصد کمک دارن به عنوان مثال همسر من چند شب پیش خواب دایی شونو دیده بود که برای من تجویز کرده بود 😊 گفته بود به همسرت بگو این میوه و گیاه و بخوره براش عالیه همسرم هم به من گفت و استفاده کردم و فرداش به خام گیاه خواری دعوت شدم از طرف فردی . حالا چه اشکالی داره پیام و برسونیم شاید خیریتی باشه این یک نمونه هست موارد زیادی هست . البته قصد شما هم راهنمایی و محبت هست .

یک مورد دیگه هم خوابی دیدم که به استاد هم گفتم به اشتراک گذاشتم که دوستان دیگر انجام بدن البته خودم دارم تحقیق میکنم به چه مواردی هم رسیدم شگفت انگیز .
حالا اصلا حکمت این خواب و نمیدونم که چرا باید ارتباط برقرار کنم با اون موقعیت

hashemi

ناظم انجمن
عرض سلام خدمت خانم هاشمی عزیز
در مورد پیغام رساندن اموات به زندگان خیلی واقعی و تاثیر گذار هست برای خود من زیاد پیش اومده عزیزانم به خوابم میان و راهنمایی میکنن و قصد کمک دارن به عنوان مثال همسر من چند شب پیش خواب دایی شونو دیده بود که برای من تجویز کرده بود 😊 گفته بود به همسرت بگو این میوه و گیاه و بخوره براش عالیه همسرم هم به من گفت و استفاده کردم و فرداش به خام گیاه خواری دعوت شدم از طرف فردی . حالا چه اشکالی داره پیام و برسونیم شاید خیریتی باشه این یک نمونه هست موارد زیادی هست . البته قصد شما هم راهنمایی و محبت هست .
درود مژگان عزیز
من به زبان ساده توضیح دادم و گفتم باید دید این کار ما رو به نتیجه‌ای می‌رسونه یا نه.
به هر حال همه ما دانشجوی یک استادیم و این هم از خصوصیات ماست که مطالب رو با دیدگاه خودمون منطبق کنیم.
و با استاد موافقم که باید نتیجه‌گرا بود.
درخشانی♥️🌹

درود مژگان عزیز
من به زبان ساده توضیح دادم و گفتم باید دید این کار ما رو به نتیجه‌ای می‌رسونه یا نه.
به هر حال همه ما دانشجوی یک استادیم و این هم از خصوصیات ماست که مطالب رو با دیدگاه خودمون منطبق کنیم.
و با استاد موافقم که باید نتیجه‌گرا بود.
درخشانی♥️🌹
بله خانم هاشمی کاملا درست میفرمایید شما عزیزید
واقعا دیدگاهها فرق میکنه 🩷🩷🩷🌹🌹🌹🙏🙏

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا