شنیدن صدای کبوتر🕊️

جانان شادزی💞 در نوری🌻🪽

حقیقت را در میان دوستان به فرياد بكش.
اگر چنین نکنی آن‌چه که گویی یا حقیقت نیست یا در جمع دوستان نیستی.

و خوشا آن که حقیقت را در ميان غيردوستان نیز به فریاد می‌کشد.
چرا که راز از آن هستی است نه انسان.⛩️
عرض سلام خدمت خانم هاشمی عزیز
در مورد پیغام رساندن اموات به زندگان خیلی واقعی و تاثیر گذار هست برای خود من زیاد پیش اومده عزیزانم به خوابم میان و راهنمایی میکنن و قصد کمک دارن به عنوان مثال همسر من چند شب پیش خواب دایی شونو دیده بود که برای من تجویز کرده بود 😊 گفته بود به همسرت بگو این میوه و گیاه و بخوره براش عالیه همسرم هم به من گفت و استفاده کردم و فرداش به خام گیاه خواری دعوت شدم از طرف فردی . حالا چه اشکالی داره پیام و برسونیم شاید خیریتی باشه این یک نمونه هست موارد زیادی هست . البته قصد شما هم راهنمایی و محبت هست .

یک مورد دیگه هم خوابی دیدم که به استاد هم گفتم به اشتراک گذاشتم که دوستان دیگر انجام بدن البته خودم دارم تحقیق میکنم به چه مواردی هم رسیدم شگفت انگیز .
حالا اصلا حکمت این خواب و نمیدونم که چرا باید ارتباط برقرار کنم با اون موقعیت

hashemi

ناظم انجمن
عرض سلام خدمت خانم هاشمی عزیز
در مورد پیغام رساندن اموات به زندگان خیلی واقعی و تاثیر گذار هست برای خود من زیاد پیش اومده عزیزانم به خوابم میان و راهنمایی میکنن و قصد کمک دارن به عنوان مثال همسر من چند شب پیش خواب دایی شونو دیده بود که برای من تجویز کرده بود 😊 گفته بود به همسرت بگو این میوه و گیاه و بخوره براش عالیه همسرم هم به من گفت و استفاده کردم و فرداش به خام گیاه خواری دعوت شدم از طرف فردی . حالا چه اشکالی داره پیام و برسونیم شاید خیریتی باشه این یک نمونه هست موارد زیادی هست . البته قصد شما هم راهنمایی و محبت هست .
درود مژگان عزیز
من به زبان ساده توضیح دادم و گفتم باید دید این کار ما رو به نتیجه‌ای می‌رسونه یا نه.
به هر حال همه ما دانشجوی یک استادیم و این هم از خصوصیات ماست که مطالب رو با دیدگاه خودمون منطبق کنیم.
و با استاد موافقم که باید نتیجه‌گرا بود.
درخشانی♥️🌹

درود مژگان عزیز
من به زبان ساده توضیح دادم و گفتم باید دید این کار ما رو به نتیجه‌ای می‌رسونه یا نه.
به هر حال همه ما دانشجوی یک استادیم و این هم از خصوصیات ماست که مطالب رو با دیدگاه خودمون منطبق کنیم.
و با استاد موافقم که باید نتیجه‌گرا بود.
درخشانی♥️🌹
بله خانم هاشمی کاملا درست میفرمایید شما عزیزید
واقعا دیدگاهها فرق میکنه 🩷🩷🩷🌹🌹🌹🙏🙏

مهین جواهری

کاربر ویژه
ممنونم استاد که با حرف هاتون بهم امید دادید...🙏 فکر کردم اشتباه کردم که تجربیاتم رو به اشتراک گذاشتم و دیگه هیچ انگیزه ای برای گذاشتن تجربیاتم توی انجمن نداشتم... دلم بدجوری شکسته بود و چند روزی فقط سکوت رو ترجیح دادم تا آرومتر بشم... در حالی که من با همه وجودم و قلبم این کار رو انجام میدادم... من وقتی تجربیاتم رو به اشتراک میگذاشتم نه منیت داشتم نه میخواستم بگم از همه برترم و نه به باور کسی یا کمرنگ تر شدن تجربیاتم فکر میکردم... من فقط دوست داشتم به همه بگم این میتونه برای همه اتفاق بیافته و من خودم چقدر هیجان زده ام که توی بیداری دارم خیلی چیزها رو تجربه میکنم... میخواستم این خوشحالی رو با همه تقسیم کنم...
سمیه جان این منیت داشتن همیشه تاکید به خودم بوده و هست همین کنترل کردنش و گوشزد کردنش بخودم هست تا از مسیر رشد شهودیم خارج نشم همه اطرافیانم به دیدبقول عامیانه منو امام زاده ای چیزی میبین و توقعات مرتض گونه از من دارند همین توقعات اطرافیان باعث توهم خود بزرگ بینی در من نشه همیشه اموختهای استاد رو تکرار میکنم تا دچار لغزش نشم
اینجا جمع هستیم تا از همدیگر یاد بگیریم دوره چشم سوم استاد گفتن جزیات دیدهاتون رو به اشتراک نگذارید حالا چه اینجا چه در جامعه هرکسی اهل دریافت این تجربیات نیست شاید بعد این شنیدها توهم امام زادگی یا بقولی قدیسی پیدا کنیم
من اویل اموزشم همین احساسات رو داشتم توهمات خود بزرگ بینی منیت داشتم اره من درمان میکنم شفاگرم شخص خاصیم کسی مهمتر از من نیست رفته رفته فهمیدم راهم اشتباه اینی که هست مقصدش چیزی جز غرور تباهی نیست بیراهی بیش نیست.

ازمن دلشکسته شدی من معذرت میخوام دربرکت نور الهی مانا باشید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا