تجربیات روزانه گروه بهمن 1401 و مهر 1402

غزاله کریمی

کاربر ویژه
برای سنگ لوزه، یک توده ی کوچیک سفید زرد از جنس مخاط حلق یا بینی که سفت و متراکم هست، مثل یک توپ و به ابتدای گلو میچسبه، گاهی خارش در ناحیه یا بوی بد در دهان ایجاد میکنه و هر چند وقت یکبار خود به خود پرت میشه بیرون(میافته) و بلافاصله یک جدیدش شروع میکنه به ایجاد شدن و همین روند ادامه داره، چه پروتکلی قابل استفاده هست؟

شیرین محمودپور

کاربر ویژه
درود استاد بزرگوار

میخاستم بدونم ایا در همه پروتکلهای درمانی داخل کتاب روان درمانی جاروهای عمومی و موضعی با پرانای بنفش هست ؟

واینکه جای چاکرای طحال سمت راست بدن هست یا چپ؟

سمن افراشته

کاربر ویژه
سلام بیماری بادرد کمر ناشی از قاعدگی مراجعه کرد پروتکل قاعدگی دردناک رو انجام دادم بعد دو ساعت درد و ناراحتی کاملا رفع شد . برای یه بیمار دیگه هم که از سرفه زیاد و مزمن و گرفتگی صدا شکایت داشت پروتکل سرفه مزمن رو دو نوبت عصر و اخر شب انجام دادم منتظر نتیجه هستم انشااله که بهبودی حاصل بشه

نغمه نقوی

کاربر ویژه
سلام خدمت استاد عزیز 🌸
از پریروز احساس سرماخوردگی داشتم و گلوم احساس عفونت داشت که دیروز دو بار پاکسازی کردم و امروز کاملا حالم خوب شده و فقط اینکه دلم میخواد همش حرف بزنم😁.احتمال زیاد بخاطر پاکسازیهایی هست که در گلو انجام دادم.
خیلی سپاسگزارم از خداوند توانا و از شما استاد مهربانم 🙏🏻🌸

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد بزرگوار

میخاستم بدونم ایا در همه پروتکلهای درمانی داخل کتاب روان درمانی جاروهای عمومی و موضعی با پرانای بنفش هست ؟

واینکه جای چاکرای طحال سمت راست بدن هست یا چپ؟
در بیماری های روانی با انرژی بنفش کار می کنی
طحال سمت راست بدن قرار دارد

شیرین محمودپور

کاربر ویژه
استاد عزیز ،ایا ماهیتهای فکری میتونن مستقیم روی اندام ها هم بشینن و اونا رو تحت تاثیر قرار بدن و ایا با همان درمان چاکراها بر طرف میشن ؟
قبلا درمانگری در اسکن پسرم به من گفتن روی کلیه اش غیر ارگانیک نشسته

نغمه نقوی

کاربر ویژه
سلام خدمت استاد عزیز و دوستان محترم
خواستم یک تجربه عالی رو با شما به اشتراک بذارم،دیشب برادرم حالش خوب نبود و وقتی فشار خونش رو گرفتم ماکزیمم ۱۴ و مینیمم ۱۰ بود.سریعا چاکرای منگ مین رو پاکسازی کردم و دوباره فشار خون رو چک کردم که ماکزیمم ۱۱و مینیمم ۸ شده بود.واقعا این شگفتی رو مدیون خداوند و استاد عزیزم هستم.خدایا شکرت🙏🏻🌸❤️

نغمه نقوی

کاربر ویژه
سلام و عرض ادب خدمت استاد مهربان و دوستان
یک تجربه عالی دیگه:
همسرم رفلاکس شدید داشت و من تونستم با پاکسازی شبکه خورشیدی جلو و پشت خیلی سریع و در عرض ۵ دقیقه ایشونو اروم کنم .اول سپاسگزار خداوند و بعد استاد مهربانم هستم🙏🏻🌸

زهرا رضوانی فر

کاربر ویژه
تسکین پادرد
بیماری داشتم که پاش از مچ پیچ خورده و متورم بود و به دلیل اعتیاد مسکن آرومش نمی‌کرد.با انجام ۱۰۰ بار جاروی موضعی دردش تسکین پیدا کرد و به راحتی خوابید.دو روز بعد دوباره همین کار رو انجام دادم واسش و اون خیلی راضی بود

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد عزیز ،ایا ماهیتهای فکری میتونن مستقیم روی اندام ها هم بشینن و اونا رو تحت تاثیر قرار بدن و ایا با همان درمان چاکراها بر طرف میشن ؟
قبلا درمانگری در اسکن پسرم به من گفتن روی کلیه اش غیر ارگانیک نشسته
معمولاً غیر ارگانیک ها به ندرت بر روی اندام ها مستقیم تاثیر میگذارد چنانچه اندامها مشکل دارد درمان های فیزیکی را بر روی آنها انجام دهید و در صورتی که میخواهید تاثیر بیشتری داشته باشند درمان های روانی را نیز در دو تا سه جلسه در کنار آن انجام دهید

حسین عباسی فر

کاربر ویژه
سلام خدمت استاد گرامی و دوستان

چند نفر بیمار روانی داشتم یک تجربه که دو سه روز پیش بدست اوردم اینه
اول ها تو اسکن کردن ماهیت های فکری موجود تو چاکرا ها خیلی موفق نبودم و باید یجورایی تلاش میکردم و زور میزدم تا بررسی کنم که یک ماهیت فکری مثل خشم تو یک چاکرا هست یا نه.
اخیرا کاری که کردم این بود که سفید از تاج گرفتم ولی اون انرژی بنفش رو به بیمار منتقل نکردم تجسم کردم که پشت و جلوی دستم آغشته به انرژی بنفش شده همزمان به اون ماهیت فکری یا همون خشم فکر کردم دستم رو گرفتم رو دهانه چاکرا هر کجا اون ماهیت بود قشنگ حس نیش زدن که استاد میگفت رو حس میکردم. یک حسی متفاوت از گزگز شدن هستش درست مثل نیش زدن
نمیدونم کارم درسته یانه استاد لطفا نظر بدید

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا