تجربیات روزانه گروه بهمن 1401 و مهر 1402

غزاله کریمی

کاربر ویژه
استاد مادربزرگم بیماری خاصی ندارد، به جز عفونت کلیه چپ و سردرد که فکر می کنم باید پروتکل های عفونت و التهاب کلیه و سردرد را که در کتاب پیشرفته هستند کار کنم. اما ایشان به شددددت بد حال هستند، در کل بدنشان ضعیف شده است، زیاد میل به غدا ندارند، و در کل نمی دانم چطور توصیف کنم اما خیلی مریض حال هستند ولی سرماخوردگی یا بیماری خاصی هم ندارند! فقط با توجه به شناختی ک ازشون دارم از دوران جوانی خیلی بی حوصله بودند، زود و راحت و زیاد عصبانی میشدند، ناشکر و همیشه در حال ایراد گرفتن از همه چیز و دارای طبع حساس، البته دقیق و منظم و تمیز هم بودند! فکر می کنم مشکلات روانی و روزه گرفتن و خیلی کم غذا و آب و میوه مصرف کردن و مصرف زیاد چای باعث ضعف امروزشون شده باشه!
استاد لطفا راهنمایی بفرمایید فعلا اولویت با کدام پروتکل هاست که انجام بدم؟
با احترام و تشکر از شما استاد گرامی

من فعلا به علت خطر نارنجی برای افراد بسیار بدحال با سبز و بنفش چاکرای قاعده ای را پاکسازی کرده و مجددا با سبز و بنفش انرژی دادم

آخرین ویرایش:

غزاله کریمی

کاربر ویژه
استاد می تونم از دعا کردن که آموزش داده بودین به این منظورها استفاده کنم؟:
خدایا تنبلی مرا از بین ببر
خدایا به من نیرو بده تا درمان کنم و فقط درمان کنم
خدایا‌به‌‌من‌نیرو‌بده‌تا‌شفا‌ببخشم‌و‌فقط‌شفا‌ببخشم
یا مثلا به جای شفا بگم زندگی
در واقع من به خاطر تنبلی فیزیکی و ذهنی زیاد نمی تونم انجام درمان را ادامه بدم و میترسم ناخواسته اشتباهی ازم سر بزنه و به جای درمان آسیب برسونم

آخرین ویرایش:

گلناز اسلامی

کاربر ویژه
سلام شب تون خوش من امشب درمانی را که برای عوض کردن کانال دست اموزش دادید انجام دادم و دستم که مدت ها بود که بدون دلیل درد می کرد خوب شد سپاس فراوان از شما استاد بزرگ وار 🥀🥀🌺

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام خدمت استاد گرامی و دوستان

چند نفر بیمار روانی داشتم یک تجربه که دو سه روز پیش بدست اوردم اینه
اول ها تو اسکن کردن ماهیت های فکری موجود تو چاکرا ها خیلی موفق نبودم و باید یجورایی تلاش میکردم و زور میزدم تا بررسی کنم که یک ماهیت فکری مثل خشم تو یک چاکرا هست یا نه.
اخیرا کاری که کردم این بود که سفید از تاج گرفتم ولی اون انرژی بنفش رو به بیمار منتقل نکردم تجسم کردم که پشت و جلوی دستم آغشته به انرژی بنفش شده همزمان به اون ماهیت فکری یا همون خشم فکر کردم دستم رو گرفتم رو دهانه چاکرا هر کجا اون ماهیت بود قشنگ حس نیش زدن که استاد میگفت رو حس میکردم. یک حسی متفاوت از گزگز شدن هستش درست مثل نیش زدن
نمیدونم کارم درسته یانه استاد لطفا نظر بدید
کاری که انجام داده اید درست هست و مشکلی ندارد.
به هر حال بعد از اینکه شما تکنیکها را یاد گرفته اید می توانید در انجام آنها از خلاقیت خودتان نیز استفاده کنید

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد مادربزرگم بیماری خاصی ندارد، به جز عفونت کلیه چپ و سردرد که فکر می کنم باید پروتکل های عفونت و التهاب کلیه و سردرد را که در کتاب پیشرفته هستند کار کنم. اما ایشان به شددددت بد حال هستند، در کل بدنشان ضعیف شده است، زیاد میل به غدا ندارند، و در کل نمی دانم چطور توصیف کنم اما خیلی مریض حال هستند ولی سرماخوردگی یا بیماری خاصی هم ندارند! فقط با توجه به شناختی ک ازشون دارم از دوران جوانی خیلی بی حوصله بودند، زود و راحت و زیاد عصبانی میشدند، ناشکر و همیشه در حال ایراد گرفتن از همه چیز و دارای طبع حساس، البته دقیق و منظم و تمیز هم بودند! فکر می کنم مشکلات روانی و روزه گرفتن و خیلی کم غذا و آب و میوه مصرف کردن و مصرف زیاد چای باعث ضعف امروزشون شده باشه!
استاد لطفا راهنمایی بفرمایید فعلا اولویت با کدام پروتکل هاست که انجام بدم؟
با احترام و تشکر از شما استاد گرامی

من فعلا به علت خطر نارنجی برای افراد بسیار بدحال با سبز و بنفش چاکرای قاعده ای را پاکسازی کرده و مجددا با سبز و بنفش انرژی دادم
اگر می خواهید که نارنجی به چاپ روی قاعده نشان دهید می توانید از سفید برای شارژ کردن آن استفاده کنید چون سبز و بنفش تاثیر بسیار کمی بر روی چاکرای قاعده دارد.
از طرف دیگر می‌توانید همه پروتکل ها را انجام دهید همانطور که در کلاس هم گفته شد ولی میزان انرژی که می دهید یک تنفس باشد هر جایی که برای تقویت انرژی او نمی‌خواهد از نارنجی استفاده کنید از سفید استفاده کنید

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد می تونم از دعا کردن که آموزش داده بودین به این منظورها استفاده کنم؟:
خدایا تنبلی مرا از بین ببر
خدایا به من نیرو بده تا درمان کنم و فقط درمان کنم
خدایا‌به‌‌من‌نیرو‌بده‌تا‌شفا‌ببخشم‌و‌فقط‌شفا‌ببخشم
یا مثلا به جای شفا بگم زندگی
در واقع من به خاطر تنبلی فیزیکی و ذهنی زیاد نمی تونم انجام درمان را ادامه بدم و میترسم ناخواسته اشتباهی ازم سر بزنه و به جای درمان آسیب برسونم

بنابراین سوالم درمانی هست استاد لطفا راهنمایی بفرمایید😅🙏🌹
خیر

غزاله کریمی

کاربر ویژه
اگر می خواهید که نارنجی به چاپ روی قاعده نشان دهید می توانید از سفید برای شارژ کردن آن استفاده کنید چون سبز و بنفش تاثیر بسیار کمی بر روی چاکرای قاعده دارد.
از طرف دیگر می‌توانید همه پروتکل ها را انجام دهید همانطور که در کلاس هم گفته شد ولی میزان انرژی که می دهید یک تنفس باشد هر جایی که برای تقویت انرژی او نمی‌خواهد از نارنجی استفاده کنید از سفید استفاده کنید
سپاس استاد فقط عذرخواهی میکنم جمله ی اولتان را متوجه نشدم، با سبز و سفید پاکسازی کنم و بعد با سبز و سفید انرژی بدم؟
اگر سبز و طلایی یا سبز و نقره ای که در کلاس هم فرمودین مشکل ایجاد نمیکنه با اینها پاکسازی کنم خوب و قوی هست؟ بعد هم با سفید انرژی بدم؟

آخرین ویرایش:

غزاله کریمی

کاربر ویژه
استاد آرام یک اتفاق خیلی خوب افتاد که خیلی خوشحالم کرد، امروز صبح زود درمان دستوری روی مادربزرگم کار کردم:
۵ تنفس با بنفش به آجنا، میل به زندگی
بین ۵تا۱۰ تنفس به آجنا چند تا بنفش چند تا طلایی، سردرد را از بین ببر
فکر کنم یه چیز دیگه هم گفتم که یادم نیست
امروز صبح مادربزرگم به من لبخند زد و صبح بخیر گفت، باد صورتش از بین رفته، طبق گفته خودش درد شدید شقیقه ها و کل صورت هم دیشب وجود داشته ک الان کاملا از بین رفته و فقط کمی سردرد معمولی باقی مانده
صبحانشم کامل میل کرد
خیلی سبز و خوشحالم و سپاس استادِ جان

فقط نمی دانم درمان دستوری را چند بار دیگر تکرار کنم؟
به شبکه خورشیدی هم میتونم دستور بدم بی اشتهایی را از بین ببیره؟ هم به بعد روانیش هم فیزیکی

غزاله کریمی

کاربر ویژه
استاد اگر زیاد پاکسازی کنم انرژی ندم وسط کار بیمار غش میکنه؟
میتونم فقط پاکسازی انجام بدم، دوش آب نمک بگیرند و سپس ادامه ی پاکسازی و انرژی دادن؟

المیرا یارایی

کاربر ویژه
سلام و احترام
برای درمان وسواس فکری و عملی همسرم دو هفته هست که اقدام کردم، در پروتکل گفته شده هفته یک الی دو بار انجام شود... هفته اول فقط یکبار انجام دادم....این هفته هم دومین جلسه را انجام دادم و قصد دارم ۲ الی ۳ بار در طول هفته انجام دهم ...
واکنش همسرم بعد از انجام پروتکل......احساس سبکی و کم شدن گفتگوی ذهنی
فقط اظهار دارند که در هر دو جلسه از اول انجام پروتکل قلبشون تندتر می زنه تا پایان ....
استاد لطفا بفرمایید این موضوع نشانه چیست

المیرا یارایی

کاربر ویژه
استاد آرام درمان پروتکل کیست تخمدان رو روی خواهرم انجام دادم، ایشان از ۱۵ سالگی این کبستها رو دارندو حتی یکی از تخمدانهای ایشان به واسطه همین موضوع با جراحی خارج شده(حدود۲۰ سال پیش ایشان ۴۱ ساله هستند)
دو جلسه کار کردم مطابق پروتکل ......
نتیجه ...... جلسه اول وقتی داشتم خورشیدی رو پاکسازی می کردم گریه ش گرفت
بعد از پایان جلسه اول گفتند که کامل احساس کردند و منطقه تخمدان تحریک شده بود کمی درد داشتند
جلسه دوم: در حین انجام پروتکل خوابشون برد البته با جاروی عمومی با سبز کارم رو شروع کردم و حدود یک دقیقه بعد از پایان جلسه بیدار شدند و گفتند یک مثلث سفید رو دیدند که باعث بیداریشون شده ....
نتیجه دومین جلسه: درد نسبتا زیادی رو در ناحیه تخمدان داشتند و خواب آلودگی ....حدود یک ساعت خوابیدند و بعد از بیدار شدن درد رو نداشتند و خوب بودند ...

المیرا یارایی

کاربر ویژه
انجام پروتکل کیست تخمدان روی خواهرم
با سلام
خواهرم 40 ساله هست....حدود 20 سال پیش یکی از تخمدانهاش به دلیل کیست برداشته شده .... چند سال پیش هم مجدد کییست پیدا شد .... ایشان یک دوره گیاهخواری کردند و بعد از آن به پزشک مراجعه نکردند ... الان هم با هر بار دوران قاعده گی درد زیادی دارند....
امروز پرتکل کیست رو روی ایشان شروع کردم ....
بعد از اتمام کار گفتند که درد در ناحیه زیر شکم حس کرده ....گوشش گرم شده و هوای سرد هم در زیر پا و اطرافش حس کرده ....وقتی که چاکرا جنسی را کار می کردم اشک از چشمش اومد
فقط در انجام پروتکل در چاکرا خورشیدی حواسم نبود به جای بنفش ، نارنجی دادم ، بعد از پاکسازی متوجه شدم ترسیدم...انشااله که مشکلی ایجاد نشه...در انرژی دادن سبز و بنفش دادم ..... خورشیدی پشت را هم درست پاکسازی کردم
لطفا در این خصوص اعلام نظر بفرمایید .
در پروتکل
مثلا در آجنا گفته جاروی موضعی و برای جارو رنگ نگفته ......یعنی جاهایی رو صلاح است که بدون رنگ جارو کنیم؟
استاد این که مواظب باشم کیست بزرگ نباشد در پاسخ به گزارش من بوده؟
اگر اینطور هست من از اندازه کیست مطلع نیستم ..... و ایشان خیلی سال پیش به پزشک مراجعه کردند

گلناز اسلامی

کاربر ویژه
باعرض سلام وادب فراوان خدمت استاد گرامی ودوستان
من امروز صبح قبل از اینکه همسرم به سر کار برود چاکرای محیط کار را انجام دادم
شب که برگشتن گفتن مشتری بسیار خوبی برایشان امده
خدا را هزاران مرتبه شکر میکنم که در کلاس های بی نظیر شما استاد گرامی ثبت نام کرده
زندگیان پر از نور باشد استاد 🌺 🌺 🌺🌺🌺

آزاده صفری

کاربر ویژه
سلام استاد عزیزم
پروتکل پسوریازیس رو دوبار انجام دادم و موضع درگیر خیلی بهتر شده ،ممنون از شما و خدا رو شکر .
استاد فرمودید به اجنا مستقیم انرژی ندیم ، در پروتکل زیبایی با بنفش و صورتی برای پیشانی که اندام هست مشکلی ایجاد نمی شه ؟

شیرین محمودپور

کاربر ویژه
درود استاد بزرگوار
ایا میشه پروتکلهای توی کتاب مقدماتی رو به روش پیشرفته و با کریستال انجام داد
من امروز برای دوستم پروتکل سرماخوردگی رو با کریستال و رنگها انجام دادم

شیرین محمودپور

کاربر ویژه
استاد عزیز در پروتکل افسردگی چند تا ماهیت فکری ذکر شده مثل ترس ،ضعف اعتماد بنفس، بدبینی ایا باید فقط به یکیشون فکر کنیم و هر ماهیت فکری رو چه مدت روش کار کنیم ؟

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا