تجربیات روزانه گروه بهمن 1401 و مهر 1402

گلناز اسلامی

کاربر ویژه
سلام وعرض ادب
استاد ایا میتوانیم زمانی که درمان رابرای کسی انجام میدهیم و خودمان نیز همان بیماری را داریم در یک زمان درمان را انجام دهیم
ممکنه توضیح دهید باید چگونه انجام دهیم

غزاله جابری

کاربر ویژه
سلام وقت بخیر استاد عزیز، انگشت اشاره ام درد میکنه بخصوص قسمت استخوان سِکن، ابتدا با روش جارو موضعی با رنگ سبز جارو رو انجام دادم و بخاطر درد فقط بهش انرژی آبی دادم و تثبیت اما هیچ تغییری نکرد مجدد جارو موضعی رو با سبز انجام دادم و بعد بهش قرمز دادم و تثبیت کردم بازم فرقی نکرد

غزاله کریمی

کاربر ویژه
دعای باران
استادِ عزیز درود بر شما. استاد در دعای باران به دو حالت میتونیم قرار بگیریم
سر انگشتان یک دست روی چاکرای قلب و کف دست دیگر رو به بیرون و رو به تجسم فردی ک داریم براش دعا انجام می دهیم
یا اینکه هر دو دست را به حالت مدیتیشن دو قلب نگه داریم، درسته؟

و استاد من کافیه فقط دو سه ثانیه سر انگشتانم را روی چاکرای قلب قرار دهم، بلافاصله دقیقا نقاطی که لمس شدند درد شدید می گیرند، قبلا چند ماه بدون انجام این کار خود به خود و دائما تمام قسمت جلوی قفسه ی سینه و بیشتر وسط یعنی چاکرای قلب درد می گرفتند، همیشه احساس می کردم خنجر های بزرگی داخل استخوان های این ناحیه فرو کرده اند، استخوان ها ترک های بزرگ هم دارند و درد بسیار شدید داشتند اما فقط با حدود پنج جلسه پاکسازی بعضی ماهیت های منفی از چاکرای قلب و گذشت چند روز این درد از بین رفت
با این حال هم هنوز هم با گذاشتن سر انگشتان روی ناحیه درد احساس می کنم، انگار زخمی هست
چه علتی دارد و چه کاری میتونم انجام بدم؟

غزاله کریمی

کاربر ویژه
در تکنیک قدرت دعا، اگر سر انگشتان را روی چاکرای قلب نگذاریم و در حالت پذیرش نشسته یا درازکشیده دعا را انجام بدیم مشکلی ندارد؟

غزاله کریمی

کاربر ویژه
استاد در تخلیه انرژی اضافی مدیتیشن دو قلب اگر در کنار دیگران برای خودمان هم هاله محافظ طلایی درست کنیم، همانطور ک قبلا در یکی از لایو ها انجام دادین، این هم سپر محسوب میشه؟
باید قبل از درمان برش داریم؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
سلام وقت بخیر استاد عزیز، انگشت اشاره ام درد میکنه بخصوص قسمت استخوان سِکن، ابتدا با روش جارو موضعی با رنگ سبز جارو رو انجام دادم و بخاطر درد فقط بهش انرژی آبی دادم و تثبیت اما هیچ تغییری نکرد مجدد جارو موضعی رو با سبز انجام دادم و بعد بهش قرمز دادم و تثبیت کردم بازم فرقی نکرد
بستگی به نوع علت بیماری درمان فرق میکند
درد انگشت ممکن است به دلیل یک ضربه یا بیماری آرتریت روماتوئید یا بیماری آرتروز یا بیماری های دیگر باشد.
اگر علت را می دانید همان درمان را باید به طور کامل انجام دهید اگر علت را نمی دانیم باید ناحیه را با سبز و نارنجی پاکسازی کنید و با آبی فراوان و سپس و نارنجی و قرمز انرژی دهید. چاکراه های اطراف را مثل کف دست آرنج زیر بغل پاکسازی کنید و انرژی دهید.
معمولاً با انجام دادن این تکنیک تسکین پیدا می کند می توانید این درمان را هر ۴ ساعت تکرار کنید

حسین عباسی فر

کاربر ویژه
سلام خدمت استاد گرامی و دوستان یک تجربه جدید دارم اینه که دو روزه روی یک بیمار سرطان سینه کار میکنم که سینه شون رو عمل کردن و در مرحله شیمی درمانی هستن .ولی امروز خیلی خستم .فکر میکنم بخاطر اینکه که دیروز تا نصف شب روشون کار کردم چون پروتکل خیلی طولانیه خسته میشن مجبور شدم موقع خواب روشون کار کنم.نمیدونم علت خستگیم چی بوده.با کریستال درمان انجام می دادم

غزاله کریمی

کاربر ویژه
درود استاد🌹
اگر یک برآمدگی استخوانی تو خالی باشد و انرژی تخریبی بهش بدیم استخوان اون ناحیه کاملا از بین میره؟ یا تحت درمان صرفا برآمدگیش از بین میره؟

غزاله کریمی

کاربر ویژه
استاد برای کسی که بیماری پوستی نداره اما پوستش فوق العاده خشک و حساس هست، لب هاشم دائما پوسته پوسته میشن، کاری میشه انجام داد؟

غزاله کریمی

کاربر ویژه
استاد وقتی از آفتاب سوختگی مطمئن نیستیم، ضرری نداره برای آزمایش پروتکل آفتاب سوختگی های کهنه جزئی را کار کنیم؟
روی پلک و اطراف چشم هم مشکلی نداره؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد🌹
اگر یک برآمدگی استخوانی تو خالی باشد و انرژی تخریبی بهش بدیم استخوان اون ناحیه کاملا از بین میره؟ یا تحت درمان صرفا برآمدگیش از بین میره؟
دقیقا متوجه نشدم اگر بیماری خاصی هست بفرمایید که اگر بتونیم بهتون کمک کنیم

غزاله کریمی

کاربر ویژه
دقیقا متوجه نشدم اگر بیماری خاصی هست بفرمایید که اگر بتونیم بهتون کمک کنیم
ممنون استاد. بیماری نیستند متاسفانه! سه تا برآمدگی هست که برام سوال ایجاد کرده اند
اولیش را قبلا پی وی عکس فرستاده بودم، کنار انگشت سوم دست، کمی بالاتر از ناخن چیزی شبیه یک جوش از جنس استخوان ایجاد شده، بعضی افراد هم که خیلی با قلم کار میکنند دقیقا همین مشکل یا در انگشت دوم یا سوم دست براشون ایجاد میشه، برای من از دوم ابتدایی این شکلی شد به این دلیل که هنگام نوشتن خیلی مداد را فشار میدادم
دومیش برآمدگی استخوانی مربوط به شست پای کج در پاها
سومیش قوز بینی که قبلا در یک عکس پزشکی دیدم تو خالی هست، فکر می کنم همینطور باشه، حالا اگر به قوز بینی انرژی تخریبی بدیم برآمدگیش از بین میره یا کل استخوانش!
در واقع هنوز برخی موارد این چنینی هستند که در اونها من نمی تونم نقش دقیق انرژی های تخریبی را درک کنم ک دقیقا اینجا چه چیزی و به چه صورت تخریب خواهد شد؟!

غزاله کریمی

کاربر ویژه
استاد چاکرای تاج هم ممکنه مشکل پیدا کنه؟ نتونه پرانا بگیره، نتونه پرانایی که بهش داده میشه رو تبدیل به سایر پراناهای رنگی کنه، ممکنه حتی نتونیم انرژی درمانی مقدماتی انجام بدیم؟ ممکنه حتی نتونیم از روش دعا برای خود درمانی استفاده کنیم؟ همون روشی که ابتدا سفید را از تاج گرفته و سپس بنفش را در تمام بدن پخش می کردیم...
یا ممکنه حتی مدیتیشن دو قلبمان هم بی اثر شود؟
چاکرای تاج به جز انحراف و انسداد مشکل دیگری هم می تواند پیدا کند؟

غزاله کریمی

کاربر ویژه
استاد در دعا اگر بگیم
خدایا انحراف چاکرای...(اسم چاکرا)... مرا بر طرف کن
خدایا تمام لینک های بین من و فلانی را قطع و نابود کن

تاثیر داره؟ دقیقا چیزی که درخواست می کنیم اتفاق می افته؟

Dr.Aram

تیم مدیریت
ممنون استاد. بیماری نیستند متاسفانه! سه تا برآمدگی هست که برام سوال ایجاد کرده اند
اولیش را قبلا پی وی عکس فرستاده بودم، کنار انگشت سوم دست، کمی بالاتر از ناخن چیزی شبیه یک جوش از جنس استخوان ایجاد شده، بعضی افراد هم که خیلی با قلم کار میکنند دقیقا همین مشکل یا در انگشت دوم یا سوم دست براشون ایجاد میشه، برای من از دوم ابتدایی این شکلی شد به این دلیل که هنگام نوشتن خیلی مداد را فشار میدادم
دومیش برآمدگی استخوانی مربوط به شست پای کج در پاها
سومیش قوز بینی که قبلا در یک عکس پزشکی دیدم تو خالی هست، فکر می کنم همینطور باشه، حالا اگر به قوز بینی انرژی تخریبی بدیم برآمدگیش از بین میره یا کل استخوانش!
در واقع هنوز برخی موارد این چنینی هستند که در اونها من نمی تونم نقش دقیق انرژی های تخریبی را درک کنم ک دقیقا اینجا چه چیزی و به چه صورت تخریب خواهد شد؟!
برای مورد اول شاید با ماساژ و اصلاح گرفتن قلم در دست مشکل حل شود .
و با انرژی همان ناحیه را پاکسازی کنید و انرژی دهید ، اگر انرژی تخریبی بدید ممکن است مشکل ایجاد کند .
برای برآمدگی بینی با انرژی تخریبی حل مشکل حل نمی شود و با روی های دیگر باید استفاده شود

مریم رضازاده

کاربر ویژه
سلام استاد عزیزم
برادرم چند وقته ریه اش عفونت کرده و دیشب انقدر سرفه کرد نمیتونست بخوابه.ریه اش رو پاکسازی کردم وانرژی دادم تا امروز ظهر سرفه نکرد و تونست خوب بخوابه🥰🥰
و امروز هم برادرزادم دل درد شدید داشت بابت قاعدگی خواستن ببرنش بیمارستان براش پاکسازی کردم و انرژی دادم در عرض یه ربع حالش عالی شد.
استاد جان خیلی خوشحال و ازتون بینهایت سپاسگذارم

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا