تجربیات روزانه گروه بهمن 1401 و مهر 1402

غزاله کریمی

کاربر ویژه
درود استاد
از اونجایی که اگر بیمار در پذیرش نباشه، یا مثلا در یک ساعت درمان چند دقیقه باشه، چند دقیقه بلند شه حرکت کنه، چیزی بخوره، دوباره بخوابه یا در پذیرش قرار بگیره، درمان ضعیف میشه، آیا می تونیم اونو در زمان های قبل از بیماری و حتی بعدش، در تایم هایی که چه در طول روز و چه شب خواب بوده تجسم کنیم و درمان را انجام بدیم؟ البته بدون اسکن
یا میشه من هر صبح او را در شب قبل که خواب بوده تجسم کنم؟ و اگر به همین صورت روی زمان گذشته درمان انجام بدم تاثیر میزاره در زمان حال سلامتی فیزیکیشو به دست بیاره؟
و مشکلی نداره پروتکل سکته را تا چند روز اول، هر روز یک الی دو بار انجام بدم؟

آخرین ویرایش:

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد
از اونجایی که اگر بیمار در پذیرش نباشه، یا مثلا در یک ساعت درمان چند دقیقه باشه، چند دقیقه بلند شه حرکت کنه، چیزی بخوره، دوباره بخوابه یا در پذیرش قرار بگیره، درمان ضعیف میشه، آیا می تونیم اونو در زمان های قبل از بیماری و حتی بعدش، در تایم هایی که چه در طول روز و چه شب خواب بوده تجسم کنیم و درمان را انجام بدیم؟ البته بدون اسکن
یا میشه من هر صبح او را در شب قبل که خواب بوده تجسم کنم؟ و اگر به همین صورت روی زمان گذشته درمان انجام بدم تاثیر میزاره در زمان حال سلامتی فیزیکیشو به دست بیاره؟
و مشکلی نداره پروتکل سکته را تا چند روز اول، هر روز یک الی دو بار انجام بدم؟
بهتر است که در درجه اول بیمار در حالت پذیرش باشد
بعد از آن می توانیم بیماری که در حالت خواب هست را درمان انجام دهیم
و بیمار در هر شرایطی حتی در راه رفتن هم قابل درمانی هست.
اگر می خواهید تاثیرات بیشتری داشته باشد باید همانند اول را برای او انجام داده اید یعنی در وضعیت پذیرش باشد

حسمان

کاربر ویژه
سلام به استاد بزرگوار و دوستان عزیز
یه تجربه که نزدیک بود به فوت یک نفر بیانجامد
امشب پدر یکی از دوستان فشارش روی ۱۸.۵ بود و دسترسی به قرص زیر زبونی و داروی کاهش فشار خون نداشتند
با اصرار دوستم برای درمان راهی خونشون شدم
بیمار رو دراز کردم روی تخت و برق اتاق خواب رو خاموش کردم
بعد از اتمام پاکسازی با سبز و بنفش فشار روی ۱۹.۵ شد و بعد از چند ثانیه چشمهای بیمار کاملا سفید و حالت قش بهش دست داد و یه خورده بالا آورد و بدنش یخ شد
بعد از چند دفعه عملیات فشار بر روی قفسه سینه بیمار مجددا بالا آورد و چشمهایش به حالت اول برگشت و بعد از نیم ساعت اورژانس اومد و با چند قرص حال بیمار بهتر شد و الان راهی بیمارستان شده است و خدا رو شکر خطر رفع شد .
در انرژی درمانی هیچ مشکل و شکی در این نوع درمان ندارم چون تا به حال تجربه همچین فشار خون که نیاز به قرص زیر زبانی باشد رو دارم و خدا رو شکر وسیله ای شدم برای درمان بیمار بدون نیاز به قرص
اولین اشتباه من این بود که بیماری که فشار خون بالایی دارد رو نباید دراز کرد چون فشارش بیشتر میشه و می بایست نشسته و پاها آویزان باشد.
دومین اشتباه من این بود که برق رو خاموش کروم و منجر به ترسیده شدن بیمار شدم .
سومین اشتباه من این بود که به حرف استاد گوش ندادم و بیمار در سن ۷۴ سالگی رو شروع به درمان کردم . و سن های بالا رو به بنا به تذکرات استاد نباید درمان کرد.
یه اشتباه بزرگی بود که خدا رو شکر به خیر گذشت ولی این رو میذارم رو حساب یه تجربه تلخ و انشاالله دوباره به فعالیتم با راهنمایی های استاد و تجربه شما دوستان ادامه میدم ، برای درمان و کمک به خلق .
امیدوارم که هم چین شرایط و تجربیات تلخی نصیب هیچ کس نشه . 🙏🙏

ز

زکریا زکاوت

کاربر جدید
ممنون ازشما که
امشب پدر یکی از دوستان فشارش روی ۱۸.۵ بود و دسترسی به قرص زیر زبونی و داروی کاهش فشار خون نداشتند
بعد از اتمام پاکسازی با سبز و بنفش فشار روی ۱۹.۵ شد و بعد از چند ثانیه چشمهای بیمار کاملا سفید و حالت قش بهش دست داد و یه خورده بالا آورد و بدنش یخ شد
بعد از چند دفعه عملیات فشار بر روی قفسه سینه بیمار مجددا بالا آورد و چشمهایش به حالت اول برگشت و بعد از نیم ساعت اورژانس اومد و با چند قرص حال بیمار بهتر شد و الان راهی بیمارستان شده است و خدا رو شکر خطر رفع شد .
در انرژی درمانی هیچ مشکل و شکی در این نوع درمان ندارم چون تا به حال تجربه همچین فشار خون که نیاز به قرص زیر زبانی باشد رو دارم و خدا رو شکر وسیله ای شدم برای درمان بیمار بدون نیاز به قرص
اولین اشتباه من این بود که بیماری که فشار خون بالایی دارد رو نباید دراز کرد چون فشارش بیشتر میشه و می بایست نشسته و پاها آویزان باشد.
سومین اشتباه من این بود که به حرف استاد گوش ندادم و بیمار در سن ۷۴ سالگی رو شروع به درمان کردم . و سن های بالا رو به بنا به تذکرات استاد نباید درمان کرد.
یه اشتباه بزرگی بود که خدا رو شکر به خیر گذشت ولی این رو میذارم رو حساب یه تجربه تلخ و انشاالله دوباره به فعالیتم با راهنمایی های استاد و تجربه شما دوستان ادامه میدم ، برای درمان و کمک به خلق .

خدا شکر که مرض صحتمند شد
تشکر از شما که تجربه تان دراینجا قرار دادی این میتوانه به درمانگران دیگر خیلی کمک بکند
اولا خودم نمدانستم که اگر مرض بخواب فشار اش بالا میرود 🙏🙏

حسمان

کاربر ویژه
ممنون ازشما که

خدا شکر که مرض صحتمند شد
تشکر از شما که تجربه تان دراینجا قرار دادی این میتوانه به درمانگران دیگر خیلی کمک بکند
اولا خودم نمدانستم که اگر مرض بخواب فشار اش بالا میرود 🙏🙏
انجام وظیفه است
ممنون از همکاری شما آقای زکاوت

Dr.Aram

تیم مدیریت
خدا را شکر که به صحت و سلامت ختم شده است.
معمولاً بیمارانی که دچار فشار خون می شوند ممکن است فشار خون آنها مرتبط با بالا برود و در این گونه مواقع حتماً باید از درمان های پزشکی و فوری و اورژانس کمک گرفت.
البته نه تنها در مورد فشارخون بلکه در مورد همه بیماری های اورژانسی مشکل پایین بودن یا بالا بودن قند خون یا هر مسئله دیگر ابتدا باید از درمان های کلاسیک اورژانس کمک گرفت.
چون بیمار ها اورژانسی مسئولیت زیادی دارند و ما در حدی نیستیم که بتوانیم این مسئولیت را بپذیریم.

پس بهتر بود ابتدا از داروهای پایین آورنده فشار خون استفاده می‌کردید و بعد درمان فشار خون بالا را انجام می دادید.
پاکسازی با سبز و بنفش باعث بالا رفتن فشار خون میشود.
در این گونه مواقع باید درمان فشار خون را به طور کامل بر روی بیمار همراه با درمان های پزشکی انجام داد.

فشار خون بالای ۱۸ یک وضعیت اورژانسی باید حتما درمان های اورژانسی برای بیمار انجام گردد در کنار آن از درمان فشار خون برای اینکه فشار خون کنترل شود می توانیم استفاده کنیم

غزاله کریمی

کاربر ویژه
درود استاد
برای بیمار دارای تومور که تقریبا در تمام بدن پخش شده، به مغز هم رسیده و سرطان مغز است اما هنوز اسکن دقیق برای تشخیص محل اولیه ی تشکیل تومور صورت نگرفته آیا می توانم از پروتکل سرطان مغز استفاده کنم و با بنفش الکتریکی یک نماد ذهنی از تمام تومور را کوچک کنم؟ مثلا یک توپ بزرگ سفید که اراده می کنیم این کل تومورِ داخل بدن هست.
اینکه یک تصور و نماد از توموری که در تمام بدن هست داشته باشم مشکلی نداره؟

آخرین ویرایش:

غزاله کریمی

کاربر ویژه
استاد برای انجام پروتکل سکته و هم چنین ضعف عمومی بدن و پاها باید قرمز بدیم در عین حال در تومور چاکراها دچار قرمز تیره ی انباشته شدند، خطری نداره همزمان کار کنیم؟
یعنی در عین حال که چاکراها را حسابی پاکسازی می کنیم و قرمز تیره ی انباشته شده هم پاک می شود، قرمز روشن و سالم هم بدهیم!

غزاله جابری

کاربر ویژه
بهتر هست که ابتدا اسم بیماری را بدانیم و بدانیم که چرا چشم درد گرفته است بعد درمانی که متناسب با آنها را انجام دهیم. این کاری که شما انجام داده اید یک کار عمومی هست و در اکثر مواقع درد تسکین پیدا میکند اما ممکن هست زمان ببرد و یا چندین بار باید انجام دهید اما اگر بیماری دقیقاً مشخص شود درمان سریع تر اتفاق می افتد
استاد عزیز ممنون از راهنمایی ولی حقیتا تا به حال میش نیومده بود و دردی نداشتن این اتفاق بدون دلیل یهو اینجوری شدن و اینکه خود چشم درد نمی‌کرد استخون گونه و ماهیچه و عضله های اطراف چشم و ابرو ، روی گونه درد داشتن

غزاله جابری

کاربر ویژه
یکی از تجربیات دیگرم این هست پدرم دهانش آفت بدی زده بود و صورتش ورم کرده بود و التهاب قرمز روی پوست مشاهده میشد من جارو موضعی رو زیاد انجام دادم و بهش چندتا انرژی سفید و آبی و یه دونه انرژی بنفش دادم فرداش به کل التهاب از بین رفته بود و سرعت خوب شدن آفتش خیلی زودتر اتفاق افتاد

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد
برای بیمار دارای تومور که تقریبا در تمام بدن پخش شده، به مغز هم رسیده و سرطان مغز است اما هنوز اسکن دقیق برای تشخیص محل اولیه ی تشکیل تومور صورت نگرفته آیا می توانم از پروتکل سرطان مغز استفاده کنم و با بنفش الکتریکی یک نماد ذهنی از تمام تومور را کوچک کنم؟ مثلا یک توپ بزرگ سفید که اراده می کنیم این کل تومورِ داخل بدن هست.
اینکه یک تصور و نماد از توموری که در تمام بدن هست داشته باشم مشکلی نداره؟
درمان کامل تومور را برای او انجام دهید

Dr.Aram

تیم مدیریت
استاد برای انجام پروتکل سکته و هم چنین ضعف عمومی بدن و پاها باید قرمز بدیم در عین حال در تومور چاکراها دچار قرمز تیره ی انباشته شدند، خطری نداره همزمان کار کنیم؟
یعنی در عین حال که چاکراها را حسابی پاکسازی می کنیم و قرمز تیره ی انباشته شده هم پاک می شود، قرمز روشن و سالم هم بدهیم!
بهتر هست که قرمز را به چاکرای منگ مین ندهیم و بقیه چاکراها مثل چاکرای قاعده‌ی و چاکرای شبکه خورشیدی نیز متعادل باشند و برای تقویت انرژی سفید به آن بدهید

غزاله کریمی

کاربر ویژه
درود استاد
وقتی به یک کریستال برنامه می دهیم که تمام احساسات منفی یا تمام ترس های فرد، یا تمام خشمی که نسبت به کسی دارد را به خودش بگیرد، اگر در این میان فرد غیر ارگانیک های بزرگِ مربوط به برنامه هم داشته باشد(همان هایی که فقط میشد در کریستال زندانی شان کنیم)، کریستال خود به خود اوناروهم جذب می کنه؟

غزاله کریمی

کاربر ویژه
استاد برعکس سپر که بهترِ درمانگر و بیمار هنگام درمان نداشته باشند، تکنیک ریشه دار کردن مشکلی ایجاد نمی کنه؟

hashemi

ناظم انجمن
درود استاد
وقتی به یک کریستال برنامه می دهیم که تمام احساسات منفی یا تمام ترس های فرد، یا تمام خشمی که نسبت به کسی دارد را به خودش بگیرد، اگر در این میان فرد غیر ارگانیک های بزرگِ مربوط به برنامه هم داشته باشد(همان هایی که فقط میشد در کریستال زندانی شان کنیم)، کریستال خود به خود اوناروهم جذب می کنه؟
درود غزاله عزیز
خیر غیر ارگانیک بزرگ خودبخود در کریستال زندانی نمیشه بلکه باید اراده ما هم در کار باشه و در حقیقت گولش بزنیم🥰

Dr.Aram

تیم مدیریت
درود استاد
به ندرت اتفاق می افتد

دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا