آزاده جهانگیری
امتیاز کسب شده
1,456

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

• من چون مهمونها رو‌نمیبینم کیا هستن، به سمت منزلشون به پاهاشون با تصور کسانی که دارن سروصدا میکنن، آبی دادم فایده نداشت، هاله آبی درست کردم با دستور اینکه سرو صدا نکنن فایده نداشت، راهکاری داری نجات پیدا کنم؟
    آزاده جهانگیری
    آزاده جهانگیری
    سلام عزیزم
    من جای شما بودم به پلیس می گفتم بدون این که بگن کدوم همسایه گفته میان اما به نظرم با القای ذهنی روشون کار کنید.
    در پرنو نور و الطاف الهی باشی
    من یه سوال دارم.
    همسایه ما اغلب اوقات شبها مهمونی میده، با جمعیت بالا و تا ساعت ۲/۳۰ شب با صدای بلند صحبت میکنن و قهقهه میزنن و صدای جیغ و دعپای بچه هاشون آرامشو از ما میگیره،امکان اینکه بهشون تذکر بدم هم ندارم
    سلام خانم جهانگیری وقتتون بخیر من از مطالب و تجربیاتتون خوشم اومد و بهره بردم میتونم ازتون یه راهنمایی کنم که شخصی یک مبلغ بالایی از ما اخاذی کرده و چون جرمش کیفری است ممکنه بالای دار هم بره ولی ما فقط میخواهیم پولمون رو پس بده از چه راهکاری استفاده کنیم ممنون میشم از لطف جنابعالی🙏🙏
    سلام خانم جهانگیری برای اینکه صاحب کارم حقوقم و زیاد کنه میشه راهنمایی بکنید
    و اینکه من و دوستم باهم کار میکنیم میشه کاری کرد که حقوق هر دو مون رو با هم زیاد کنه حقوق هر دو مون مثل همه
    آزاده جهانگیری
    آزاده جهانگیری
    آیا نسبت به دریافت مبلغی که در ذهن دارید باز و‌ پذیرا هستید؟
    قدم بعدی نحوه فکر کردن شماست
    تمرکز شما بر روی حقوق کم هست که به دنبال خودش نارضایتی و غر زدن میاره
    در صورتی که شما باید سپاسگزار باشید و روی مبلغی که در ذهن دارید متمرکز شوید، مادامی که نسبت به این مبلغ شکایت داشته باشید اوضاع با ثبات می مونه.
    (مثل افرادی نباشید که به خاطر چاق نشدن چیزی نمی خورن و در نهایت چاق میشن).
    تمرکز شما نباید روی کمبود باشه.
    آزاده جهانگیری
    آزاده جهانگیری
    اما چنانچه نسبت به همه ی این مسائل آگاه و آماده هستید می تونید از تکنیک های
    ۱- پایین کشیدن زیپ
    ۲- القای ذهنی
    ۳- پاندول و هرم
    ۴- کانال کشی طلایی
    استفاده کنید.
    م
    منیره صبری
    ممنون از راهنمایی هاتون
    سلام خانوم جهانگیری،خوبین؟من ارسالهای شمارو درمورد هاله آبی خوندم،یه سوالی دارم، من بچه کوچیک دارم،همسرم هم شب کاره، صاحبخونه ای داریم که اطلاع داره همسرمن شب کاره ۶ صبح میخوابه،۷ صبح میاد پشت پنجره ما بلندبلند با تلفن صحبت میکنه، یا با گلنگ زمین رو تو حیاط میکنه.میخواستم ببینم من چیکار میتونم انجام بدم با هاله آبی که ایشون کمتر اذیت کنه؟
    آزاده جهانگیری
    آزاده جهانگیری
    سلام عزیزم
    آبی کامل باشه و چندین بار دستور رو دقیق و کامل تکرار کن
    سارا خانجانی
    سارا خانجانی
    مرسی خانومی، من پستهای قبلت رو در مورد زمین تخت خوندم. واقعا به این فکر بازت و اراده قوی توی رسیدن به حقیقت به شما تبریک میگم، من. خودم خیلی در مورد زمین تخت تحقیق کردم ولی شما دیگه سنگ تموم گذاشته بودی و با خوندن پستت کلی مطلب به اطلاعاتم اضافه شد، شمارو ندیدم ولی خیلی برام انرژی مثبت هستی و دلنشینی، دوستت دارم.
    آزاده جهانگیری
    آزاده جهانگیری
    سلام عزیزم♥️
    ممنونم از محبت شما🌷
    خوشبختانه این اولین چیزی بود که با تکنیک های چشم سوم بهش رسیدم و کیفیت زندگی آدم واقعا به دو قسمت تقسیم میشه حتما از آگاهی های این پنهان کاری بزرگ استفاده کنید.
    سلام خوببن آزاده جان اونروز گفتید به آب دستور میدید به کریستالها هم دستور میدید و انجام میشه؟
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
دوستان عزیز سوالات را در بخش سوالات بپرسید در بخش تجربیات یا بخش دیگری نپرسید. فقط سوالاتی که در بخش سوالات پرسیده می شود جواب داده می شود
بالا