مهین جواهری
کاربر ویژه
ممنون دوست عزیز همچنین موفق باشید در نور و برکت خدواند باشیددرود وسلام بر خواهروهم دوره ای خوبم. شما خوب تمرین کردین ازخدابراتون آرزوی موفقیت دارم.
ممنون دوست عزیز همچنین موفق باشید در نور و برکت خدواند باشیددرود وسلام بر خواهروهم دوره ای خوبم. شما خوب تمرین کردین ازخدابراتون آرزوی موفقیت دارم.
منم همین سوال رو دارم آیا بدون اجازه درسته اسکن کنیم یا نه.یکی از دوستانم دو تا خواستگار داره و از من میخواد اسکن کنم کدومشون مناسبترهدرود بر شما
برای اسکن اجازه داشتید از شخص ؟
سلام دوست عزیزمنم همین سوال رو دارم آیا بدون اجازه درسته اسکن کنیم یا نه.یکی از دوستانم دو تا خواستگار داره و از من میخواد اسکن کنم کدومشون مناسبتره
با اسکن کردن به تنهایی قطعا نمیشهسلام دوست عزیز
با اسکن مشخص میشه کدوم مناسب تره واقعا ؟![]()
چطور میخوای اسکن کنی؟منم همین سوال رو دارم آیا بدون اجازه درسته اسکن کنیم یا نه.یکی از دوستانم دو تا خواستگار داره و از من میخواد اسکن کنم کدومشون مناسبتره
با اسکن کردن به تنهایی قطعا نمیشه
با اسکن میشه احساسات دروغ رو تشخیص دادسلام دوست عزیز
با اسکن مشخص میشه کدوم مناسب تره واقعا ؟![]()
فعلا که قصد ندارم اسکن کنم چون نمیدونم درسته یانه و اگر هم اجازه لازم نباشه و بشه اسکن کرد روش شما رو امتحان میکنم .چطور میخوای اسکن کنی؟
منم همین سوال رو دارم آیا بدون اجازه درسته اسکن کنیم یا نه.یکی از دوستانم دو تا خواستگار داره و از من میخواد اسکن کنم کدومشون مناسبتره
بله در مورد همون موارد میخواد اسکن کنم و مشاوره قبل از ازدواج هم دارن میرن . فعلا من قبول نکردم و گفتم خودش دقت کنه و با مشاورش کار کنه .چون موضوع شما شبیه به کیس من بود کنجکاو شدم . ممنون از راهنماییباید حرفها و قول قرارهای که میزارند و یا صحت صحبتهای که باهم حرف زدند باید انهارو اسکن کنید
اول باید از انها اطلاع پیدا کنید بعد به مثلا دروغ فکر کنید اسکن کنید
من درمورد کسی که دوست داشت یا نه اسکن انجام دادم تشخیص خیلی سخت هست نباید اشتباه متوجه شوید
و درمورد خواستگاری نباید فقط روی اینها ملاک قرار داد
بهتر از همه به مشاورقبل ازدواج انجام بدهند مشاور تستهای خوبی میگیرند
اگر اسکن قوی دارید دروغ رو اسکن کنیدبله در مورد همون موارد میخواد اسکن کنم و مشاوره قبل از ازدواج هم دارن میرن . فعلا من قبول نکردم و گفتم خودش دقت کنه و با مشاورش کار کنه .چون موضوع شما شبیه به کیس من بود کنجکاو شدم . ممنون از راهنمایی
بالا توضیح دادم به تارهای اتریخانم جواهری بنفش و صورتی به کجا دادید؟
خانم جواهری جان دروغ و از تک تک چاکراها یعنی اسکن کنیم دست اگر حالت گزگز داشت یعنی دروغه؟با اسکن میشه احساسات دروغ رو تشخیص داد
موقع اسکن دست هارو رو به روی هم قرار میدین یا روی سینه ی کف دست انجام میدین؟بستگی به چاکرهای مدنظرتون هست بالا گفتم دراینحا قلب ها رو انجام دادم
ولی میشه هر حسی رو تست کرد
حس نفرت خشم حسادت دورغ
فقط باید درستی حسهارو تشخص بدید تا اشتباهی نشه چون ممکنه رابطه احساسی یه خواستگار یا پارتنر رو بخواید اسکن کنید اگر اشتباه کنید ممکنه رابطها ازبین بره و کارما شامل بشه
تو رابطه کاری یا معامله برای سود زیادن که سر کسی کلاه نزارن میتونید دورغ رو اسکن کنید و این باید چاکرها رو اسکن کنید و ربطی به تارهای اتری اشخص نیست
به دروغ فکر کنید و و چاکراها رو اسکن کنید واکنش که بدن میده رو به خوبی متوجه و یا ماهیت دوروغ رو متوجه میشوید باید زیاد تمرین کنید بدون قضاوت باید انجام دهید حتی دوست داشتن و یا هر احساسی رو براحتی میتوانید اسکن کنیدخانم جواهری جان دروغ و از تک تک چاکراها یعنی اسکن کنیم دست اگر حالت گزگز داشت یعنی دروغه؟
دورود مژگان جان سپاس عزیزمسلام خانم جواهری عزیز خوبین
برای ترمیم ناخن ترک خورده میشه از پرانای ترکیبی نارنجی زرد استفاده کرد جواب میده؟
سلامدورود مژگان جان سپاس عزیزم
با سبز و نارنجی پاکسازی کنید و انرژی ترکیبی نارنجی زرد بدید
دورودسلام
اگر لاله گوش بیرونی باشد(و عموما غضروف ترمیم نمیشود )، و موضع حساس هست و تقریبا نارنجی ممنوع می باشد از چه ترکیب پرانایی استفاده کنیم؟