فاطمه توسلی
کاربر ویژه
خانم جواهری جان مگه رنگ نارنجی رابطه هارو قطع نمیکنه برای من برعکس جواب داد
یعنی یه طناب و تصور کردم با اون آدما با کریستال سفیدم بهش نارنجی زدم تصور کردم کات شد طنابخانم جواهری جان مگه رنگ نارنجی رابطه هارو قطع نمیکنه برای من برعکس جواب داد
خانم جواهری جان مگه رنگ نارنجی رابطه هارو قطع نمیکنه برای من برعکس جواب داد
خب فاطمه جان شما به طناب رابطه نارنجی دادی نارنجی خودش فوایدی هم داره باید کات میزدی با قیچی طلایی یا کارد نارنجی بعد به طناب لینک نارنجی میدادی تا کلا برع من با یک جلسه این روشی که گفتم را انجام دادم و کاملا قطع شد به مرحله دوم اصلا نرسیدیعنی یه طناب و تصور کردم با اون آدما با کریستال سفیدم بهش نارنجی زدم تصور کردم کات شد طناب
مژگان عزیز در انجمن به لطف استاد عزیز اینجا هستیم تا هم اطلاعت عمومی و روشهای درمانی که داریم را در اختیار دیگران و تبادل زیر نظر استاد عزیزمان باشیم خوبکه نظرات بگیم اگر اشتباه بود استاد اصلاح کنند ممکنه در جای نادرست اشتباهی استفاده کنیم چه بسا که پیامد درمان مخربی انجام دهیمسلام عزیزم با قیچی نارنجی تارهای اتری و کات کن
شرمنده من به جای خانم جواهری پاسخ دادم☘
به طناب لینک دادن یعنی چیخب فاطمه جان شما به طناب رابطه نارنجی دادی نارنجی خودش فوایدی هم داره باید کات میزدی با قیچی طلایی یا کارد نارنجی بعد به طناب لینک نارنجی میدادی تا کلا برع من با یک جلسه این روشی که گفتم را انجام دادم و کاملا قطع شد به مرحله دوم اصلا نرسید
و برعکسش اینه که به لینکها صورتی بدی وصل بشه
بله عزیزم در کنار هم و از یکدیگر یاد می گیریم اینحا بیشتر همه دنبال منبع پاسخ دهی هستند و بعضی اشخاص را این پاسخ دهی اذیتشان میکندسلام خانم جواهری عزیزم دوست نازنینم صد البته اصلاحش کردم
درسته وقتهایی هست دوستان میتونن به همدیگر کمک کنند هیچ اشکالی نداره من اگر مطمئن باشم که پاسخم درسته چرا کمک نکنم همه همینطور هستن
استاد گل و نازنینمون که دیگه از صمیم قلبم میگم واقعا سپاسگزارم از ایشون![]()
لینک همون تارهای هست که وصل کننده هست بعصی مواقع ناسالم شدند و نیاز به بهبود دارندو یاقطع انبه طناب لینک دادن یعنی چی
عزیززززززززم منم از شما خیلی چیزها یاد گرفتم انشاالله بدرخشی در تمام مراحل زندگیتبله عزیزم در کنار هم و از یکدیگر یاد می گیریم اینحا بیشتر همه دنبال منبع پاسخ دهی هستند و بعضی اشخاص را این پاسخ دهی اذیتشان میکند
ولی پاسخ اشتباه رو استاد اصلاح میکنه شما هم حتمن تامیتونید بپرسید تا تجربه نکردی متوجه نمیشی ولی از تحربیات دیگران استفاده کردن خیلی عالیه
شماخیلی عالی هستی مژگان جان تجربیاتت خیلی خوب هستندمن از شما خیلی چیزها یاد گرفتم من در خصوص خودم اونها رو گفتم عزیز![]()
بسیار عالیمژگان عزیز در انجمن به لطف استاد عزیز اینجا هستیم تا هم اطلاعت عمومی و روشهای درمانی که داریم را در اختیار دیگران و تبادل زیر نظر استاد عزیزمان باشیم خوبکه نظرات بگیم اگر اشتباه بود استاد اصلاح کنند ممکنه در جای نادرست اشتباهی استفاده کنیم چه بسا که پیامد درمان مخربی انجام دهیم
ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب هست
و اینکه کلمه شرمنده بار منفی دارد و در ناخوداگاهت ذخیره منفی میشه هرگز استفاده نکن
من در همین انجمن همه اشکالاتم رو برطرف کردم حتی اگر به غلط هم نظر دادم شکر خداوند بخاطر داشتن استاد راهنمایی همچون استاد آرام عزیز همه انها را برطرف کردم باید در جستجوی علم کنجکاو باشیم انقدر بشکافیم تا به روش درمان درست برسیم مثلا خطاطی نستعلیق و یاامثال ان باید استاد راهنما بگوید که ما چگونه قلم بدست بگیریم تا حرفه ای تر بشویم من نوعی بلید انقدر اشتباهاتم رو و روشهام در درمانها باید ارئه بدهم تا پیشرفت کنم با سکوت کردن و نظاره گر بود پسرفت و درمانهای اشتباهی داریم
من هم مثل شما دوستان عزیز شاگردم و هیچ ادعایی در استادی ندارم
ولی دوست دارم تجربه ای که کردم را با جزئیات برای دوستان ارائه کنم تا همگی درکنار یکدیگر پیشرفت کنیم
ولی دیگر بهترهست همه جوابها رو استاد عزیزمان لطف میکنند و پاسخ گو میشوند
در نور باشی هم دورهای عزیزدورود
نه دوست عزیز من مهرماه اموزش دیدم
سلامت تندرست باشی اکرم عزیز❤در نور باشی هم دورهای عزیز![]()
خانم جواهری جان برای کات دونه دونه از چاکرای ریشه کات کنم تا بالا؟سلامت تندرست باشی اکرم عزیز❤![]()
فاطمه جان یا تک به تک کات کن یا کلی من خودم کلی قطع میکنم البته اسکن کن نیاز داشت تک به تک کات بزنخانم جواهری جان برای کات دونه دونه از چاکرای ریشه کات کنم تا بالا؟
قبل ازینکه به تارها صورتی بدیم نیازی هست پاکسازی شون کنیم ؟خب فاطمه جان شما به طناب رابطه نارنجی دادی نارنجی خودش فوایدی هم داره باید کات میزدی با قیچی طلایی یا کارد نارنجی بعد به طناب لینک نارنجی میدادی تا کلا برع من با یک جلسه این روشی که گفتم را انجام دادم و کاملا قطع شد به مرحله دوم اصلا نرسید
و برعکسش اینه که به لینکها صورتی بدی وصل بشه
اصن فایده نداره یه پسرس میخام کلا کات شه ولی با قیچی نارنجی هم قیچی میکنم فایده ندارهفاطمه جان یا تک به تک کات کن یا کلی من خودم کلی قطع میکنم البته اسکن کن نیاز داشت تک به تک کات بزن
سلام دوست عزیز
با اسکن مشخص میشه کدوم مناسب تره واقعا ؟![]()
من از دوره ریکی یه روش یادم هست وامتحان کردم جواب دادهاصن فایده نداره یه پسرس میخام کلا کات شه ولی با قیچی نارنجی هم قیچی میکنم فایده نداره